Şimdi Ara

WİN8 Sıfırlarken Mal Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • win8 packard bell dandik bir notebook var elimde arkadaşlar. Win8 i sıfırlarken yüzde 4 civarındayken kuzenim laptopun power tuşuna basılı tuttu şimdi pc açılmıyor. Power tusuna basıp açığında otomatik onarıma hazırlanıyor diyor sonra kişisel bilgisayarınızda tanılama yapıyor diyor daha sonra ekrana hızlı bi yazı gelip pc kapanıyor bu işlemleri sürekli tekrarlıyor bi gece sabaha kadar bıraktım ancak bir değişiklik olmadı ne yapabilirim? Yardım edin.....

• w8 dvd varsa sistem onarmayı dene, tamamen sıfırlama yapıyorsan format at bi farkı yok zaten, verilerin varsa c de cd den çalısan işletim sistemi bulup c deki verileri kurtarmaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmk20 -- 31 Mart 2014; 12:23:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

w8 dvd varsa sistem onarmayı dene, tamamen sıfırlama yapıyorsan format at bi farkı yok zaten, verilerin varsa c de cd den çalısan işletim sistemi bulup c deki verileri kurtarmaya bak

Win8 DVD olsa zaten sıkıntı yok kardeş içindeki verileri zaten önceden almistim eğer başka bir yolu yoksa win7 yüklemek zorundayim aklina gelen bisey var mi dostum ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.