Şimdi Ara

Win8 üzerine ubuntu kurmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkürler yarın deneyeceğim ama bu grub yükleme ile ilgili biraz önce de bir kaç komut girmeye çalıştım. Komuttan sonra şifremi soruyor ama şifreyi giremiyorum. Bu şifre sorma işi kaldırılabilir mi?

Ekleme: biraz önce denedim ama anlatımda anlatılan programda listede Windows çıkmadı bende. Artık dayanamadım Ubuntu'nda olduğu bölüm sildim . Daha sonra pc başlamadı hata verdi grub rescue falan yazdı. Bios ayarlarını eski haline getirdim düzeldi.kurtuldum daha da uğraşmam .böyle sistem mi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 18 Aralık 2014; 14:14:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Merhaba arkadaşlar.

Okulda ubuntu kullanıyoruz ama evde win8 kullanıyorum. Bunda tekrar yapamadığım için okulda yaptığımız şeyleri unutuyorum.

Ama win8 ide kaybetmek istemiyorum.

Virtualbox üzerinden kurdum ilk başta ama bariz bi kasma farkettim. Kullanımı oldukça zordu bu yüzden.

Bende boş hafızamdan belirli bir alana ubuntu kurmaya karar verdim.

Ama nasıl yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Akıllı telefon kullanmaya başladıktan sonra bilgisayarı hiç kullanmadım bu yüzden baya köreldim.

Bana ayrıntılı bir şekilde anlatacak arkadaşları bekliyorum.

Yöneticiden ricam konu yanlış yerdeyse doğru yere taşımasıdır.

Saygılar. Sami

Ben direkt olarak kendi deneyimimi paylaşayım seninle.
    Windows 8.1 kurduktan sonra Ubuntu kur. Ubuntu'ya girip boot-repair adlı yazılımı kur.Boot repair otomatik olarak windows 8'i listeye ekliyecektir.

• Mustibh kullanıcısına yanıt
    Kendi bilgisayarıma kurma ihtiyacım kalmadı hocam. Okuldakileri kullandık bu yüzden kurmadım bende

Ama bu kullanma işi aklımda dediğiniz yolu denemek isterim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.