Şimdi Ara

Win8 Yuklu Bilgisayarda Kablosuza Baglanma Sikintisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kiz arkadasimin bilgisayarina ofiste win8 yuklemisler ben daha once hic kullnmadim ayarlari nedir bilmiyorum suan yaninda olamadigim icin telefondan gorusrek halletmeye calistim beceremedim forumlari okudum istedigim sonuca ulasamadim...
    Simdi son care buraya yazip yardimi dokunabileceklerden yardim istiyorum;

Kendisinden aldigim screenshotlari buraya koydum kablosuza kullanilamaz diyor, aglara baktigimizda baglanti kurulabilecek hic bir ag gozukmuyor, Ag Paylasim Merkezin'de onunda screenshotu mevcuz "BILINMIYOR" yazisi var...

Aygit Yonetisinden baktirdim wireless ile ilgili bi sikinti yok normal olarak calisiyor yalniz bu win8 de sag alt koseden Ayarlar - Bilgisayar ayarlarini degistir - Kablosuz ayarina geldiginde normalde Ucak Modu Vireless Ac-Kapa tarzi bisiler olmasi lazim baktim O'nda bunlarin hicbirisi yokmus.
    Simdi kablosuz aga baglamam lazim bu bilgisayari nasil bir cozumu var bulamiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim iyi forumlar.

• Laptop'un üzerinde Wifi tuşu olabilir, açmayı unutmuş olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. khanjui

Laptop'un üzerinde Wifi tuşu olabilir, açmayı unutmuş olabilirsiniz.

Sordum simdi oyle bir tus yokmus.
  • Bilgisayarı kapat tuşuna basın basarken aynı anda shift tuşuna da basılı tut. Ben aynı sorunu böyle cozmustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam simdi disari cikti kahvalti icin, eve dondugu zaman denetecegim olumlu yada olumsuz sonucu yazarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: runee

Tamam simdi disari cikti kahvalti icin, eve dondugu zaman denetecegim olumlu yada olumsuz sonucu yazarim.
    Bir ise yaramadi bu dediginiz.
  • Sistem geri yukleme yaptirdim sikinti cozuldu demekki virus tarzi bisi bunu yapan gidince bir tane anti-virus programi ile tarama yaptirayim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Router arasi VPN kurulumu
    12 yıl önce açıldı
    win 11 pro wifi kopma sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.