arkadaşlar win2000 serverın kurulu olduğu ve diğer bilgisayarlarında XP olduğu bir ağa win98 le bağlanmak istiyorum ethernet kartının sürücüsü tanıtılımış ip ayarları varolan ağa göre ayarlanmış ve çalışma grubu olarak da aynı çalışma grubu seçilmiş durumda fakat yinede varolan ağa hiç bir şekilde bağlanamamaktayım acaba sebebi nedir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
98 de dosya ve yazıcı paylasımını aktif yap tabi bilgisayarında koruma programı falan varsa buda engeller ve wındows un açılırken bir ağ adı ve parolası istiyormu eger istiyorsa palo girmeden ağ adına administrator olarak gir ve ok de ip ayarları otomatikte olsun tabi modemin ruter ı varsa buyuk bir ihtimalle agını goreceksin birzamanlar aynı problemi bende yasadım wın açılırken ağ adı ve paralo gir penceresi cıkıyordu bende ip tal diyordum internete erişiyordum ama ağ ı görmüyordum dediğim gibi sonra administraor olarak ağ adı girdim ve sorun cözüldü bie bunu ip otomatik tanı konumunda birdene!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme