Şimdi Ara

win98 ile wireless modemle internete nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler. üç bilgisayarım ile us robotics (usr9106) adsl modemim var. xp yüklü bilgisayarla internete sorunsuz bağlanıyorum. xp yüklü Laptopla (wireless) evin istediğim yerinden bağlanıyorum. fakat win 98 yüklü diğer masa üstü pc'me aldığım zoom wireless (usb) adaptörle wireless ağı görmesine rağmen internete girmeyi denediğimde, bir müddet uğraşıyor ve sayfa görüntülenemiyor mesajı veriyor. Epey bir uğraştım ama başaramadım.
    bu bilgisayarın işlemcisi pentium2 350 mhz. (zoom'un istediği konfigurasyon en az 300 mhz işlemci) yani karşılıyor.
    Ağı görüp
    acaba işletim sistemini win2000 ya da winme yapsam sorunum çözülür mü?

• Bana kalirsa ME yuklemen isi cozecektir...
  • slm

win98 yüklü pc den adsl modeme ping ata biliyormusun
  • Bunun yeri burası mı???
  • evet ping atabiliyorum. modem üzerindeki ledlerden ve zoom'un arayüzünden ağa bağlı olduğunu görebliyorum. ama maalesef internete giriş yapmıyor!
  • winMe yüklemek son başvuracağım yol olacak. bu sefer de driver problemleri çıkacak çünkü. Çok fazla uğraşmadan çözmek istiyorum. sanki çok basit bazı ayarlar var da ben henüz onları keşfedemedim.
    Bu arada son çare olarak işletim sistemini değiştirirsem değsin istiyorum. işlemcim Pentium II 350 Mhz, 256ramim var buna XP yüklesem kaldırır mı acaba?
  • kusura bakma her zaman girdiğim bir yer değil ve forumda ilk sorum nereye yazacağımı karıştırmışım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakan964,
    Öncelikle zaten XP en az P II 400 ve üstü işlemci diyor bu minimum tabi
    önerilen tabi daha üstü.
    ama sitelerde bir araştırma yap mutlaka bir çözüm vardır.
    Çünkü senden başka bir sürü insan en azından avrupa ve amerika'da hala Win98 kullanıyor.
    Mutlaka bir yolu vardır.
    Olmadı kablosuz adaptörün live linux'ler yardımıyla desteği varsa onları dene
    pek çok kişi linux kullanıyor artık işlemcin ve ram'in iyi desteği oşan bi linux patlat makineye
    kolay gelsin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavci -- 16 Nisan 2006; 0:33:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.