Şimdi Ara

winamp 3.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu şarkıların sonundaki boşluğu çalmadan şarkının sonundan diğer şarkıya bağlantı yapan bir özellik vardı bu nasıl ortaya cıkıyor...winamp 3.0 var bende başka versiyonda mı yoksa...

• quote:

Orjinalden alıntı: ayastefanos
    selamlar...
    bu şarkıların sonundaki boşluğu çalmadan şarkının sonundan diğer şarkıya bağlantı yapan bir özellik vardı bu nasıl ortaya cıkıyor...winamp 3.0 var bende başka versiyonda mı yoksa...

İmzamdaki sitelerden birine gir ve oradan butonların üzerinde gezin, Alttan çıkacak butonlarda "Programlar" bölümüne gir ve oradan "Win Amp 5.01 Türkçe"yi indir ve güle güle kullan.
  • ya arkadaşı o özellik winamp 3 te var ama tavsiye etmem. makinen iyi de olsa winamp 3 kendini yanında başka programların çalışmasını sevmiyor.. makineyi kastırıyor arasıra. winamp 5 serisini kullanabilirsin. kitapgibi inin önerdiği siteden yadawww.winamp.com dan da indirebilirsin..
  • jetaudio yu dene
  • winamp/options/preferences/output a gel
    oradan
    direct sound output vs vs.ç yi sec configure de..
    yukarıda fading menusu var oradan asagidaki kutucuktaki degerleri sirasiyla secerek ayarlayabilirsin. ben 2000 kullanıyorum ama normal bir kulak için 750-1200 arası ideal
  • bende türkçe var output diye bişiy bulamadım ben
  • play i tıkla orda advanced playback var sana çözüm olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayastefanos

bende türkçe var output diye bişiy bulamadım ben

optionsta asagidan yukari dogru 4. menu....
  • arkadaşlar winampın o özelliğine crosfaiding denir. Bir şarkı bitmeden önceden ayarlayacağınız süre ile diğer parça alttan girişyapıyor. üstelik winampın üzerinde geliyor.
  • unutmuşum sölemeyi kusura bakmayın. Winampın son sürümünde bile bu özellik var winamp açıkken ctrl+p tuşların bas ayarlara girin.Output seçeneklerinde Direct sound output diye bi seçenek var on8u seçin ve onu configure edin.configure ayarlarında FADİNG SEÇENEĞİNDEKİ onstart _enabled yap(etkin hale getirdiğinde oraya bi süre gir mesela 4.50(4 buçuk saniye demek eheheh)) on first start seçeneğindede aynısını yap süreyi biraz düşür,on end of sound seçeneğinide etkinleştir onunda süresini belirt işlem tamam.Braz karışık oldu ama idare edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.