Şimdi Ara

Foxit Reader 6.2.0 Türkçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foxit Reader, küçük boyutlu ve ücretsiz bir PDF belge görüntüleme ve yazdırma programıdır. Yaklaşık olarak bir saniyede açılır. Türkçeye çeviri, Kadir Demirel tarafından yapılmıştır.

Sürüm: 6.2.0.0429
    İşletim Sistemi: Windows 8, 7, Vista, XP (64 bit sürümler destekleniyor.)
    Lisans: Ücretsiz

Foxit Reader 6.2.0 Türkçe

Programı Türkçe olarak kullanmak için;

Foxit Reader'ın kurulu olduğu dizinde Lang isimli yeni bir klasör oluşturun.
    Oluşturduğunuz bu Lang klasörünün içinde de tr_tr isimli yeni bir klasör oluşturun.
    İndireceğiniz Foxit_Reader_620_mts_lang_tr_tr.zip klasörü içindeki mts_lang_tr_tr.xml dosyasını, oluşturduğunuz bu tr_tr klasörüne kopyalayın.
    Dil dosyasını C:\Program Files\Foxit Software\Foxit Reader\Lang\tr_tr klasörüne kopyaladıktan sonra,
    Foxit Reader'ı açıp, FILE / Preferences / Languages / Choose custom language / Choose languages provided by the community / Turkish'i seçip, OK butonuna tıklayın. Sonra gelen uyarıda Hayır'a tıklayın.

Foxit Reader 6.2.0.0429 Kurulum Dosyası İndir (İngilizce):
    http://filehippo.com/download_foxit/download/8af5e58e10999c64227bfe2df57ea6a3/

Foxit Reader 6.2.0 Türkçe Dil Dosyası İndir:
    http://kadirdemirel.net84.net/Foxit_Reader_620_mts_lang_tr_tr.zip

Programa ait diğer bilgiler ve ekran görüntüleri, aşağıdaki sayfada görülebilir:
    http://kadirdemirel.net84.net/1_18_Foxit-Reader-Turkce.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrdmrl -- 13 Mayıs 2014; 0:37:47 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Foxit Reader 6.2.0'a Türkçe Dil Paketi Ekleme

Foxit Reader, popüler bir PDF okuyucu ve düzenleyicisidir. Varsayılan olarak İngilizce dilinde gelir, ancak Türkçe dil paketi ekleyerek arayüzünü Türkçe'ye çevirebilirsin.

Foxit Reader Türkçe Yapma Adımları:

• Foxit Reader'ın resmi web sitesine git.
    • "Destek" sekmesine tıkla.
    • "Dil Paketleri" bölümünü bul.
    • "Türkçe" dil paketini indir.
    • İndirilen dosyayı çalıştır.
    • Kurulum sihirbazını takip et.
    • Kurulum tamamlandıktan sonra Foxit Reader'ı yeniden başlat.

Foxit Reader Türkçe Kullanma:

Dil paketi kurulduktan sonra Foxit Reader'ın arayüzü Türkçe'ye çevrilecektir. Ayarlar, menüler ve diğer tüm öğeler artık Türkçe olacaktır.

Foxit PDF Türkçe Yapma:

Foxit Reader ile PDF belgelerini de Türkçe'ye çevirebilirsin. Bunun için şu adımları izle:

• PDF belgesini Foxit Reader'da aç.
    • "Araçlar" menüsünden "Çeviri"yi seç.
    • "Belgeyi Çevir" seçeneğini tıkla.
    • "Türkçe" dilini seç ve "Tamam"a tıkla.

PDF belgesi Türkçe'ye çevrilecektir. Lütfen çevirilerin her zaman mükemmel olmayabileceğini unutma.

Özet:

Foxit Reader'ın arayüzünü ve PDF belgelerini Türkçe'ye çevirmek için Türkçe dil paketini yükleyebilirsin. Yukarıdaki adımları takip ederek Foxit Reader'ı Türkçe olarak kullanabilir ve PDF belgelerini kolayca kendi dilinde okuyabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çevirideki emeğiniz için çok teşekkür ederim.
  • Türkçe çeviriyi kim yaptı bilmiyorum ama özellikle yazı karakterli büyük göründüğü için iğrenç görünüyor, bende ingilizce kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Türkçe çeviriyi kim yaptı bilmiyorum ama özellikle yazı karakterli büyük göründüğü için iğrenç görünüyor, bende ingilizce kullanıyorum.

Aynı fikirdeyim
    Ben de yeni keşfettim Adobeden kurtuluyoruz
    Bazı açıklamalar falan da pencereye sığmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 2 Ağustos 2013; 17:07:48 >
  • Teşekkürler, Bir soru sorabilir miyim?
    Adobe reader mi daha iyidir yoksa bu mu
    Cevaplarınız için teşekkürler.
  • Bu program Adobenin tahtını sallar demedi demeyin
    Yalnız ben güvenlik modlarını değiştirmeyi bulamadım
    Eğer içeriği değiştirilmesin istesek güvenlik ayarlarını nerden yapacağımızı bilen var mı?
  • Valla ben bu programı 2-3 yıldır kullanıyorum, adobenin tahtını çooktandır sallıyordur zaten.

Tiske senin yeni duyman çok ilginç geldi. Adobeyi 2ye katlar 3e çarpar bu program daha hızı ve bence adobeden güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Valla ben bu programı 2-3 yıldır kullanıyorum, adobenin tahtını çooktandır sallıyordur zaten.

Tiske senin yeni duyman çok ilginç geldi. Adobeyi 2ye katlar 3e çarpar bu program daha hızı ve bence adobeden güzel.

Haklısın ana konular iyi de
    işten güçten detayları kaçırır olduk başımızı kaldıramıyoruz
    Eee Tabii bir de bünye doydu artık PC ye...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.