Şimdi Ara

Winamp 5 Final Full

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ohaaa o da ne be
    ben daha winamp 3 e tam alışamadıydım
    winamp 5 çıkmış :))
    bu gidişle yakında netscape 1025468752 falan cıkarsa şaşmamak lazım :))
  • bu winamp3 den baya bi güzel...
    çektim tavsiye ederim. skin olayı baya bir var.
    saol mike...[spr]
  • Bir Aydan fazla oldu Winamp5 Çıkalı Hayırlı Olsun.
    Winamp 5= Winamp 2 + Winamp 3
    Espiriside Buymuş.. Saygılar........................................
  • guzelmi bari
  • beta ama ses kalitesi iyi bide skins ler vss
  • release Candidate 8 i geçen hafta indirmiştim.. XML Wasabi biraz problemli.. hele hele AVS ile birlikte çok ağırlaşıyorlar ama ses kalitesi güzel.. ve 2 gibi dll plugin tabanlı.. 3ten yakınıyordum ama 5 e alıştım..

zaten 5 = 2+3...
  • dostum ben wazgeçtim benimpc yi kasıyor.
  • Abi imzamdaki tek türkçe olan lafa bak zaten ne dediğim anlaşılır..
    P4 allahına kadar... SSE2 bile adam edememiş kalası..

Tualatinde yapmadığım yok %300skala,40ms wasabi XML görüntü yenileme üzerinde 340*260 AVS çalışıyor ve en ağır tünel efektli presetlerle... Kasma yok..

AMD bunu da geçiyor,, Daha intel alırsam CİHAN AĞZIMA TUVALET MUAMELESİ YAPSIN
  • Winamp'ın her fazla ve gereksiz özelliği kaynakları sömürüyor.Lite kullanın.
  • ben eski surumunu kullanıyorum...2,7 hepsinden iidir
  • winamp 5 ile encodin yapabiliyorsunuz ve library eklenmiş bu yüzden aradığınız parçaları (benim gibi mp3 delisi iseniz tabi )kolayca bulabiliyorsunuz ... eee tabi makinanın anasını ağlattığı bi gerçek:))
  • ağlatmak ne kelime....

encodin ne bee???
  • boşvir winamp5 i winamp 2.91 rulaz
  • bende dün inndir.comdan indirdim fena bişeye benzemiyo
  • WA5 çok stabil.. Eğer kasıyorsa wasabi skini kullanmazsınız(zaten kasmasının sebebi wasabinin temeli olan ve M$ kökenli olan XMLden başka birşey değil)

Ama eski wianmpla da diretirim demek de saçma.. Çünkü hemen eski halini alıyor 3.teki gibi taklit skinle değil aynı eski özgün program arabiriminin stiliyle işleyişiyle performansıyla birebir..

Yani klasik skin seçildiğinde 3den gelen Wasabi xml tamamen aradan çıkıyor eski winamp geri geliyor..
  • yane olay bu :P
  • arkadaşlar bir de winamp 5 in iki hoparlörden ses vermesi sorununu nasıl çözecez yaa win3 kullanmak zorunda kalıyorum 4 kanal için bir yardım
  • Ben 5 kullanmadım fakat input pluginini direct sound yaparsan sorun çözülür. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.