Şimdi Ara

WinBook TW700 windows 8.1 Tablet - Black 60 $ (Yutdışı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Performans beklentim yok amacım sizin de dediğiniz gibi internette gezinmek ve arada film izlemek. Cahilliğimi mazur görürseniz benim asıl merak ettiğim; ben bunu monitöre bağladığımda şuan kullandığım notebooktaki gibi bir Windows ile mi karşılaşacağım? Örneğin, performans ayrıntısını gözardı edersek bir Adobe Photoshop, PowerISO, KLM Codec vs. gibi programları (mobil uygulama değil) kurabilecek miyim? Eğer bu bahsettiğim mevzu bu alet ile oluyorsa performans beklentisi olmayan biri rahatlıkla böyle uygun fiyatlı bir tablet alıp artık eskidiği için kullanmadığı masaüstü bilgisayarın mönitörünü değerlendirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tendürek

Performans beklentim yok amacım sizin de dediğiniz gibi internette gezinmek ve arada film izlemek. Cahilliğimi mazur görürseniz benim asıl merak ettiğim; ben bunu monitöre bağladığımda şuan kullandığım notebooktaki gibi bir Windows ile mi karşılaşacağım? Örneğin, performans ayrıntısını gözardı edersek bir Adobe Photoshop, PowerISO, KLM Codec vs. gibi programları (mobil uygulama değil) kurabilecek miyim? Eğer bu bahsettiğim mevzu bu alet ile oluyorsa performans beklentisi olmayan biri rahatlıkla böyle uygun fiyatlı bir tablet alıp artık eskidiği için kullanmadığı masaüstü bilgisayarın mönitörünü değerlendirebilir.

normal bir masaustu gibi dusunun .exe kurabilecek calistarabileceksiniz.

bence oyle ben oyle biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gearbestte satılanda tam boy usb yok

alırken buna dikkat etmek gerekli bu cihazda hem şarj için micro usb var hemide tamboy usb çok kullanışlı

aksi takdirde tek portu cihazda şarj ederken usb kullanımı sıkıntılı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuzmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremyan

bu tabletle adamlar neler yapmış
    http://www.youtube.com/watch?v=d2jOFPgK9Bs

Enteresan, içindeki windows desktop model gözüküyor.
    Ufak boyutlu windows tabletlerde desktop oluyor muydu?
    Sadece metro arayüzüyle çalışıyor diye biliyordum, bu 9" altı modellerde.

• güzel bir ürün. üründe hem usb hem de micro usb bulunması usb'den klavye/mause vb kombinasyonu çalıştırırken aynı anda sarj etme imkanı sunabilmesi çok büyük bir avantaj. ayıca hdmi barındırması da tv box olarak kullanacaklar için de ayrı bir avantaj.

bu fiyata ürünün microcenter veya amazon.com' dan ülkemize sevkiyatı olsaydı güzel olurdu
  • Tendürek T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam normal .exe uzantılı uygulamaları kurabilirsiniz bilgisayara kurduğunuz gibi. Ve evet monitörler bu şekilde değerlendirilebilir, çıkarımınız doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Aldır şu tableti be d.haber ahalisi.

2gb ram'lisi de şuymuş
    http://www.microcenter.com/product/440932/TW802_Tablet_-_Black

Reeder w7ic almasaydim kesinlikle alirdim bunu. Biraz erken davrandik sanirim :/

• iyi
    hoş
    güzel
    ucuz
    bla bla bla

sonuç alamıyorsak öneri yeri değil burası silinsin konu atar yaptırmayın yatacam yarın iş var gidin w7ic alın mis
  • cracker71 kullanıcısına yanıt
    Ürünü aktif olarak kullanıyorum. Gümrük sınırının 93 dolara tekabül ettiği zamanlarda kuponla 92 dolara satın alınabiliyodu. Konusunu açmıştım. Merakım olduğundan gümrük sınırının altına mal eder etmez aldım. Gayet memnunum. Üründe hdmi ve garici güç girişi yok. Taşınabilir bilgisayar gibi kullanmak isteyene kesinlikle öneririm
  • Bu ürünlerle aynı donanıma sahip tv box'lar var. 1 gb ramlisine denk gelen oldu mu ? 2 gb ramli modeller gümrük sınırının (84 dolar) üstünde malesef. İhtiyacım var fakat gümrükle uğraşmamak ve vergi vermemek için alamıyorum malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Bu ürünlerle aynı donanıma sahip tv box'lar var. 1 gb ramlisine denk gelen oldu mu ? 2 gb ramli modeller gümrük sınırının (84 dolar) üstünde malesef. İhtiyacım var fakat gümrükle uğraşmamak ve vergi vermemek için alamıyorum malesef.

Linki inceleyebilirsin,

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99077678

• O ekstra USB girişi için asus note 8'den bile vazgeçerim. Çok lazım oluyor. Şarj ederken alet iptal resmen bişey yapılmıyor. Windows olunca haliyle aktif kullanımda öğleye bile çıkmıyor cihaz. Eğer beni bürokrasiyle uğraştırmayacak ise gümrük vergisini bile öderim ama yollayan site yok. benim gözüm WinBook TW802'de. 7" olanın kasası 8" kadar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 9 Şubat 2015; 8:57:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Aldır şu tableti be d.haber ahalisi.

2gb ram'lisi de şuymuş
    http://www.microcenter.com/product/440932/TW802_Tablet_-_Black

Reeder w7ic almasaydim kesinlikle alirdim bunu. Biraz erken davrandik sanirim :/

Bence reeder Türkiye koşullarında parasını (170TL) çok hakeden bir cihaz oldu benim için. Aslında gayet de memnunum, eve notebook almaktan kurtardı beni ama 2 / 32 GB cihazlara fayda/maliyet açısından daha fazla para verilebilirmiş.

• bu cihaz borderlinx kullanılarak alınabilir gümrük ücreti zaten olmaz da kargo ücreti de 15 dolar civarında olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.