Şimdi Ara

WinDictPro ile babylon sozluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    IPhone da WinDictPro yuklu. Fakat babylon tur-ing ve ing-tur sozlukleri yukleyemedim. Tecrube sahibi bir arkadas tarif edebilirmi?
    Simdiden Tesekkurler...

• yukledigini sil cydia.itouckaynak.com sourcunu ekle icindeki wedictpro yukle sonra ing tr tr ing sozcuklerini yukle tamamdir
  • Burda pek ilgilenen olmadi..

Cok ugrastirdi ama sonunda cozdum... Tecrubemi paylasmak istedim.. Yani ben yaptim hadi by yok..

Sozlukler direk installation dan veya cyda dan yuklenmiyor.

Winsc ile asagidaki gibi kopyaladim. Bilginize...

Aşağıdaki dosyayı indirin.
    http://rapidshare.com/files/13848286...ozluk.rar.html

Daha sonra winscp ile Iphone'a bağlanıp yukardaki linkte indirdiğiniz .dict ve .idx uzantılı dosyaları \var\mobile\395E....7A68\Wedict.app nin içine kopyalayın.

mobile\ den sonraki kloser ismi makineye gore degisiklik gosteriyor. WeDictPro appl. hangi dosyanin icinde ise sozlukler oraya kopyalanacak...

Artik guzel bir ing-tur ve tur-ing sozlugunuz var....

• Sozluk icin tikla
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunus9

Burda pek ilgilenen olmadi..

Cok ugrastirdi ama sonunda cozdum... Tecrubemi paylasmak istedim.. Yani ben yaptim hadi by yok..

http:/****.com/files/13848286...ozluk.rar.html

Daha sonra winscp ile Iphone'a bağlanıp yukardaki linkte indirdiğiniz .dict ve .idx uzantılı dosyaları \var\mobile\395E....7A68\Wedict.app nin içine kopyalayın.

mobile\ den sonraki kloser ismi makineye gore degisiklik gosteriyor. WeDictPro appl. hangi dosyanin icinde ise sozlukler oraya kopyalanacak...

cydia.itouchkaynak.com adresini kaynaklara ekledikten sonra Cydia'dan yükleyebilirdin.

Gene de bilgilendirme için teşekkürler.Bilgisayardan yüklemek isteyenler için lazım olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 23 Kasım 2008; 16:26:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

quote:

Orjinalden alıntı: yunus9

Burda pek ilgilenen olmadi..

http:/****.com/files/13848286...ozluk.rar.html

ben bu source yuzunden uyari aldim sen ne yaptin ustad yasakmiş source paylasmak benden soylemesi

cydia.itouchkaynak.com adresini kaynaklara ekledikten sonra Cydia'dan yükleyebilirdin.

Gene de bilgilendirme için teşekkürler.Bilgisayardan yüklemek isteyenler için lazım olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reiis -- 23 Kasım 2008; 16:35:50 >

• konuyla alakası yok ama ben bu programı yaklaşsık 1.5 aydan beri kullanıyorum ama hiç memnun değilim inanılmaz derecede yavaş çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman slovoed sözlük kurmanı tavsiye ederim hatta ikiside kurulu olursa iphone da daha iyi olur.. ben ingilizce hazırlık okuyorum şu anda bulamadığım kelime yok ikisindede.. (lise hazırlık falanda değil yüksek lisans hazırlık int. sınıf )
  • Dedigin sekilde olmadi j.r
    Babylon sozlukler yuklememe ragmen add dict. bolumunde cikmiyordu. Ayni sorunu yasayan olursa bosuna tirmalasin istedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.