Bir bilgisayar diski donanım yapılandırması sorunu nedeniyle Windows başlatılamadı.
Seçili önyükleme disketinden okunamadı. Önyükleme yolunu ve disk donanımını gözden geçirin.
Windows belgelerine başvurarak donanım disk yapılandırmasını inceleyin ve ek bilgi için donanım başvuru kılavuzlarına bakın.
boyle bi hata ile karşılaştım. windowsu format attıktan sonra kurma ya başlamak için yeniden başlattığımda bios ayarlarını normale çevirdikten sonra kurulum ekranı gelmiyor üstteki yazı geliyor. Bunu kurtarma konsolu ile çözebileceğimi öğrendim ama kurtarma konsolu oluşturmak için windows u açabilmem gerekiyormuş benim windows um kurulu bile değil bu sorunu giderebilmemiçin yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Buradaki makaleyi bir oku istersen sorununa buradan çözüm bulabilirsin ;
sağolasın. buraya konu açmadan önce bayağı araştırdım ilk buraya bakmıştım buradaki yapılan işlemleri açabilmemiz iiçinde windowsu açmak gerekiyor "başlat regedit ten çalıştır diyo" ama benim window sum kurulu bile değil...teşekkürler.
disk sürücülerinde hata var sürücüleri görmüyor farklı bir cd yle format atman gerekir.başka cd yle dene
farklı iki cd ile tam format attım ama farklı iki cd de de tam win kurulumunda aynı yerde aynı hatayı vermesi nasıl olabilir...
ozaman farklı bir hdd yle dene başka cd de oluyorsa hdd de sıkıntı olabilir.bios ekranında öncelik olarak hdd yi görüyormu bi bakın