Şimdi Ara

windosun tanımadığı hard diski nasıl açabiliriz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ali ihsan

quote:

Orijinalden alıntı: hd_doctor

Öncelikle konuyu açan arkadaşın sorusunu cevaplamaya çalışayım.

Diskiniz DVR cihazına ait olduğu için standart olmayan bir dosya sistemi kullanıyor. Normal şartlarda DVR cihazından belirli bir tarihe ait görüntüyü almak istediğinizde bunu cihaza flash bellek bağlayarak cihazın ilgili menüsünden alabilirsiniz. Diskin içeriğini windowstan veya linuxtan görüntüleyemezsiniz. Ayrılmamış alan olarak görünür.

Cihaz bozuksa veya disk biçimlendirilmişse yani bir şekilde doğrudan diskten görüntüleri almak istiyorsanız onun içinde farklı yöntemler var.

----------------
    Diğer arkadaşın sorunu daha farklı sanırım. Diskin RAW'a dönüşmesi genellikle Bad Sectorlerden kaynaklanır. Windows NTFS dosya sisteminin bazı dosyalarını diskten okuyamayınca diski RAW olarak etiketler. Forumda RAW'a dönüşen diskleri düzeltmekle ilgili bir sürü başlık var. Ama benim tavsiyem önceklikle bir şekilde verileri kurtarmaya çalışın. Disk RAW da olsa bu haliyle veri kurtarma programları ile taratılabilir. Bu şekilde programların tespit ettiği dosyaları başka bir diske yedekledikten sonra diski düzeltmeye çalışabilirsiniz. Yani veriler kurtarıldıktan sonra ister biçimlendirirsiniz ister hard disk test programlarıyla diskinizi test edersiniz.

hd_doctor @ Arkadaşım konuya tam hakimsiniz ve bana bu konuda yardım ederseniz çok memnun olurum____<<<Cihaz bozuksa veya disk biçimlendirilmişse yani bir şekilde doğrudan diskten görüntüleri almak istiyorsanız onun içinde farklı yöntemler var. >>> demişsiniz ya işte bana bu yolları anlatabilrmisiniz....çok teşekkür ediyorum vereceğiniz bilgiler için

Maalesef standart bir metod yok. Cihaza ve dosya sistemine gore ozel bir calisma yapmak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.