Şimdi Ara

windowa 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar son zamanlarda windows 7 rc sürümü ile ilgili haberleri takip ediyosunuzdur sanırım 5 mayıs 2009 da kullanıcılara sunulacak gibi ama benim sorum bu widows 7 rc sürümünde türkçe dil pakati olucakmı olmucakmı bazı sitelerde var basılarında yok diyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirlerse sevinirim

• evet arkadaşlar cevap veren varmı
  • Tabiki olacak. Şuan Windows 7 Türkçe kullanıyorum zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: free29mist

widows 7 rc sürümünde türkçe dil pakati olucakmı

Olmayacak, harici olarak yükleyeceksin.

30 küsür mb.
  • arkadaşlar resmi olarak yayımlanmadı yayımlanınca bazı haberler dolaştı olacak olmayacak harici olacak gibi benim istediğim kesin olarak olup olmayacağı 5 mayıstan önce indirilemyeceği windows 7 rc 1 in zaten ben şubattaki beta sürümünü indirmiştim ama türkçe dil paketini haricen yüklemeye çalıştıysamda hata verdi yükleyemedim
  • quote:

arkadaşlar resmi olarak yayımlanmadı yayımlanınca bazı haberler dolaştı olacak olmayacak harici olacak gibi benim istediğim kesin olarak olup olmayacağı 5 mayıstan önce indirilemyeceği windows 7 rc 1 in zaten ben şubattaki beta sürümünü indirmiştim ama türkçe dil paketini haricen yüklemeye çalıştıysamda hata verdi yükleyemedim

Türkçe dil eklentisi 5 mayısda çıkacak 7100 sürümü için,

eskilerine uymaz.

Format atıp tekrar kuracaksın 5 mayısda.

Temiz kurulum yapılacak.

Yükseltmelerde hata veriyormuş.
  • evet arkadaşlar,
    win 7 çıkıyor.45 dakika sonra indirme ye başlayacağız.tamam.
    tamam da,bilmediğim şey bunu indirip kurarsak bu ein 7 yi ne kadar kullanabiliriz.yani bir süre kısıtlaması olurmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 mi Windows 7 mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp ER can

evet arkadaşlar,
    win 7 çıkıyor.45 dakika sonra indirme ye başlayacağız.tamam.
    tamam da,bilmediğim şey bunu indirip kurarsak bu ein 7 yi ne kadar kullanabiliriz.yani bir süre kısıtlaması olurmu?

haziran 2010 kadar sınırsız kullabileceğiz.fakat şu 45 dk hesabınız yanlış.tr saatine göre hesaplandığını sanmıyorum
  • Çıksın download ederiz sorun değil ama full sürüm ne zaman çıkacak belirli bir tarih var mı ?
  • quote:

haziran 2010 kadar sınırsız kullabileceğiz.fakat şu 45 dk hesabınız yanlış.tr saatine göre hesaplandığını sanmıyorum

haklısın dostum.hesapta yanlışlıl oldu.pardon.
  • evet arkadaşlar ben şu an indiriyorum % 58 falan dediğim gibi resmi türkçe dil paketi yok haricen yükleyen arkadaşlarımız varsa ve kullandılar ise olumlu yada olumsuz fikir söyleyebilirlerse sevinirim yoksa acele etmeyip biraz daha beklemekmi lazım
  • quote:

evet arkadaşlar ben şu an indiriyorum % 58 falan dediğim gibi resmi türkçe dil paketi yok haricen yükleyen arkadaşlarımız varsa ve kullandılar ise olumlu yada olumsuz fikir söyleyebilirlerse sevinirim yoksa acele etmeyip biraz daha beklemekmi lazım

Ben harici TR dil yükledim gayet menmunum %98 civarında türkçe oluyor. Sadece yardım menüsü ingilizce. Rahatlıkla kurabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.