Şimdi Ara

windows 1 uzun 2 kısa bip sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

msi b350 m bazooka

ramlar 8 gb vegaence corsair 3200 mhz

msi 3050 rtx

işlem ryzen 5500

ssd jamesdonkey 240 gb

merhaba geçen 5 ay önce 8 gb corsair vegaence 2400 mhz ram olarak kullandıgım ramin yanına 3200 mhz corsair vegaence ram aldım sonra ertesi gün ekrana görüntü gelmemeye 5 kez açıp kapatmamdan bi kere gelmeye başladı 1 uzun 2 kısa bip sesi veriyordu

sonra farklı ekran kartı ile denedim açılmaya başladı gittim gtx 1050 olarak takılı ekran kartını bozuldugnu düşünerek 3050 msi ile güncelledim sorun çözüldü sonra aradan 3-4 ay sonra tekrar 1 uzun 2 kısa bip sesi vermeye başladı sonra 2400 ve 3200 mhz ram uyumsuzlugunu oldugunu düşündm gittim 8 gb vegaence olan rami de 3200 olarak değiştirdm sistem 2 tane 3200 corsair vegaence ram oldu iki ramde aynı oldu sonra sorun yine çözülmedi 1 uzun 2 kısa bip sesi vermeye devam ediyor ama goruntu 30-40 saniye sonra geliyor böyle kullanmaya devam ettim ama bu sefer oyunlardan atmalar mavi ekran vermeler devam etti sonra bi yerde gördm baktıgımda monitoru ve pcyi aynı anda acınca bip sesi kesildiiğine dair bir bildiri gördüm denedim cidden bip sesii öyle yapınca kesiliyor ama mavi ekran ve valoranttan atmalar bir türlü çözülmedi hala normal şekilde açıtıgmda 1 uzun 2 kısa bip veriyor pcmde değişmeyen tek parça ssd ve anakart kaldı artık anakarttan süphelenmeye başladım ne yapıcam bilmiyorum bu süreçte 3-4 kez bios update yaptım 3-4 format attım hala aynı sorun devam ediyor

• Bahsettiğin bip sesi ekran kartı bulunumadı hatası.

Kullandığın monitör kablosunu değiştirdin mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.