Şimdi Ara

Windows 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ikisini birden indirip cdye yazmak istiyorum. Kaç gb tutuyor toplam?

• Nasıl anlayamadım? Neyin ikisini yazdıracaksınız? Home ve Pro sürümlerinden söz ediyorsanız zaten tek bir .iso dosyasında bulunuyor ikisi de yaklaşık 3.5 GB kadar bir şeydi sanırım.
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    Hocam 32bit ile 64bit ikisini bir isoda birletirip windowsun kendi sitesinden indiriyoruz ya. İso boyutu ne kadar tutuyor ona göre indireceğim elimdeki cd 4.7gb sonradan boşuna indirmiş olmak istemiyorum.
  • Sonunda! Tek bir sayfada buldum her iki mimariyi de barındıran ISO dosyasının büyüklüğü yaklaşık 5.57 GB imiş. Yani DVD'yi aşıyor.
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    Teşşekür ederim hocam bende baktım o kadar bulamadım sağolasın. :)
  • İstersen 20 iso dosyasını tek flashta toplayabilirsin. Windows + Linux. Biz buna multiboot diyoruz.
  • Nasıl oluyor o olay hocam?
  • usb diyor hocam dvdye de oluyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirfb81 -- 12 Temmuz 2017; 19:19:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirfb81

usb diyor hocam dvdye de oluyor mu

Dvd hem küçük, hem çok ilkel, hem de denemedim.
  • Amacım bir köşede dursun format atmak istediğim zaman atayım o yüzden dvd ye yazmak istiyorum
  • quote:

Amacım bir köşede dursun format atmak istediğim zaman atayım o yüzden dvd ye yazmak istiyorum

Yav hâlâ dvd diyo yaa Allah'ım ya Rabbim

Ufak bi usb alacaksın. Bırak köşeyi cebinde bile taşırsın. Sen gel bu abini dinle, sana bi multiboot usb yapalım
  • Usb var zaten hocam dvd daha iyi oluyor. Bana göre usb de olan 32bit şu anda indirmeye çalıştığım 64bit.
  • quote:

Usb var zaten hocam dvd daha iyi oluyor. Bana göre usb de olan 32bit şu anda indirmeye çalıştığım 64bit.

Tamam nasıl istersen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 12 Temmuz 2017; 20:8:12 >
  • Dvd olayı eski di galiba
  • quote:

Dvd olayı eski di galiba

Eskime değil de rahmetli çok anlatırdı. O zamanlar Göktürk devleti yeni kurulmuş. Hatta ok bile yokmuş. Savaşlarda dvd atıyorlarmış birbirlerine
  • quote:

Dvd olayı eski di galiba

Şöyle söyleyeyim hocam artık her yeni laptop alışımda ilk işim DVD oynatıcıyı söküp HDD Caddy ile 2. bir HDD takmak oluyor. 2 yıldır hiç DVD görmedim
  • Allah göstermesin
  • quote:

Allah göstermesin

Amin hocam DVD'lerin antik çağlarda kalması dileğiyle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.