Şimdi Ara

Windows 11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk çıktığında windows 11 geçmiştim lakin hiç beğenmeiştim sürekli hatalar güncellenmeme windows güvenliği dolasıyla çoğu programa erişim kısıtlaması yaşadım şuan acaba nasıl kullanılabilir bir seviyeye geldimi ?

• Yükleyip 1-2 ay kullanıp silmiştim. W10 modlu olarak yüklü şu an mesela. W11'in ''düzeleceğini'' sanmıyorum. Telemetry, kullanıcı deneyiminden çok daha önemliymiş. Bunu anladım w11 ile. Gerizekalı yeni nesil tasarımcılar zaten kötü dizayn etmişler w11 UI kısmını. Gerçi burası zevkler-renkler meselesi ama efektif olarakta çok kullanışsız.

Bunun dışında sanki dualos çalışıyormuş gibiydi performans olarakta. W11 mecburi olana kadar w10 ile devam edicem muhtemelen.

• 2 ay önce yeni kurduğum sisteme lisanslı 11 kurdum. kodlama uygulamaları, veritabanı, birkaç güncel ve 20 yıl öncesi oyun kurulu, hiçbir zorluk ya da sorun yaşamadım.

uyumluluk konusunda en ufak bir şey yaşasam dönerdim 10'a

performans olarak 10'a döndürecek bir sorun görmedim

kullanım ve görsellik açısından bence 11>10

• Windows 11 de herhangi bir sorun yaşamadım. İlk yayınlandığı zaman kullanmadığım için güncellemelrle bu sorunlar giderildi mi bilemem ama şuan için sıfır sorun.

• Windows 10'un kullanıcı deneyim olarak daha basit çözümler sunduğu doğru ama bence Windows 11 şu an sıkıntısız. Ben Windows 11'den memnunum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.