Şimdi Ara

windows 10 230 GB Kullanıyor(bende)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar bu şey nedir ya bütün diskimi kaplıyor Windows 10 dan sonra oldu bir bakınız Temp_SafeToDeleteRefreshFile_Attempt0__File0 adı bu resimde aşağıda

windows 10 230 GB Kullanıyor(bende)

• Dosya ismine bakılırsa temp dosyası ve silmek için güvenli diyor. Yine de bilen kişi vardır belki bekleyin biraz dönüş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede aynısı vardı 600 gb di boyutu sildim . sıfır kurulum yapmıştım birde nasıl kaldıysa artık anlamadım bende
  • xxmehmetali X kullanıcısına yanıt
    kardeş sen bunu nasıl sildin aynısı bende var nasıl silebilirim bi yardımcı olurmusun :D
  • w7 - w10 yükseltmesi yaptım D'deki verilerim kayboldu ve C'de 275 GB boyutunda "Temp_SafeToDeleteRefreshFile_Attempt0__File0" isimli bir dosya oluşmuş durumda. Bir çok recovery yönetemi denedim ancak silinmiş dosyalara hiç bir şekilde erşemiyorum. Dosyaların silinmediğini bu "Temp_SafeToDeleteRefreshFile_Attempt0__File0" bu dosyanın içinde paketlenmiş kurtarma yedeği olduğunu düşünüyorum ancak açmak için hiç bir yol bulamadım. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
  • Arama kutucuğuna "Disk temizleme" yazıp programı çalıştır. Açılan pencerede "Sistem Dosyalarını Temizle"yi tıkla. Ardından "ok" de ve açılan pencerede tüm kutucukları işaretleyip sil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.