merhabalar arkadaşlar bu şey nedir ya bütün diskimi kaplıyor Windows 10 dan sonra oldu bir bakınız Temp_SafeToDeleteRefreshFile_Attempt0__File0 adı bu resimde aşağıda
Dosya ismine bakılırsa temp dosyası ve silmek için güvenli diyor. Yine de bilen kişi vardır belki bekleyin biraz dönüş olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bendede aynısı vardı 600 gb di boyutu sildim . sıfır kurulum yapmıştım birde nasıl kaldıysa artık anlamadım bende
xxmehmetaliX
kullanıcısına yanıt
kardeş sen bunu nasıl sildin aynısı bende var nasıl silebilirim bi yardımcı olurmusun :D
w7 - w10 yükseltmesi yaptım D'deki verilerim kayboldu ve C'de 275 GB boyutunda "Temp_SafeToDeleteRefreshFile_Attempt0__File0" isimli bir dosya oluşmuş durumda. Bir çok recovery yönetemi denedim ancak silinmiş dosyalara hiç bir şekilde erşemiyorum. Dosyaların silinmediğini bu "Temp_SafeToDeleteRefreshFile_Attempt0__File0" bu dosyanın içinde paketlenmiş kurtarma yedeği olduğunu düşünüyorum ancak açmak için hiç bir yol bulamadım. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
Arama kutucuğuna "Disk temizleme" yazıp programı çalıştır. Açılan pencerede "Sistem Dosyalarını Temizle"yi tıkla. Ardından "ok" de ve açılan pencerede tüm kutucukları işaretleyip sil.