Şimdi Ara

Windows 10 64 bit sistem 2x4=8GB Ram'in Sadece Yarısını Kullanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 64 bit sistem 2x4=8GB Ram'in Sadece Yarısını Kullanıyor.Neden kaynaklanır.Bu durum sizce normai mi?Resimleri alta ekledim.Deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Windows 10 64 bit sistem 2x4=8GB Ram'in Sadece Yarısını Kullanıyor. Windows 10 64 bit sistem 2x4=8GB Ram'in Sadece Yarısını Kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynetworking -- 28 Şubat 2016; 15:33:39 >

• anakartın marka modeli nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

anakartın marka modeli nedir.

Anakart modeli
    Asus A55BM-A
    Yanıtınız için çok sağolun
  • biosun içinde a.m.p diye bişey olması lazım. resimde görünen docp ye tıkla altında olabilir.
    amp yi bir yada ikinci profile al kaydet bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

biosun içinde a.m.p diye bişey olması lazım. resimde görünen docp ye tıkla altında olabilir.
    amp yi bir yada ikinci profile al kaydet bakalım.

a.m.p adında bir seçenek bulamadım.D.o.c.p"a tıklayınca profil 1 ve profil 2 seçeneği çıktı.ikisinide denedim ama değişen bir sey olmadı.
    Sizce bu durum donanımsal mı yoksa yazılımsal bir sorunmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skynetworking

Windows 10 64 bit sistem 2x4=8GB Ram'in Sadece Yarısını Kullanıyor.Neden kaynaklanır.Bu durum sizce normai mi?Resimleri alta ekledim.Deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Windows 10 64 bit sistem 2x4=8GB Ram'in Sadece Yarısını Kullanıyor. Windows 10 64 bit sistem 2x4=8GB Ram'in Sadece Yarısını Kullanıyor.

iki oyunu aynı anda açtım ve aşağıdaki ekran görüntüsünü aldım.bu nasıl i yahu 8gb ramin 4gbını donanım mı kullanıyor şimdi..aşağıya eklediğim resme bakıp yorumlarsanız sevinirim..
    Bu mesaja eklenen görseller:

@zeki1981

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynetworking -- 28 Şubat 2016; 21:55:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.