Şimdi Ara

Windows 10 AMD sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. AMD ekran kartım var win7den win10a geçiş yaptım ve güncel uyumlu sürücüleri amd nin sitesinden kurdum. Ancak çift ekran kartı olduğu için oyuna girerken diğer ekran kartını seçmem gerekiyor. Catalyst'den değiştirilebilir grafikleri yapılandır kısmı yok oldu acaba nasıl geçiş yapabilirim ne yapacağım lütfen acil yardım edin hiçbir şey yapamıyorum. Görüntüyü de ekledim.
     Windows 10 AMD sorun

• Lütfen yardımcı olacak yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ediyorum bana yardım edin
  • Sürücüyü silip yeniden kurun acaba doğru sürücüyü mü kurmadınız ekran kartı modeli nedir?

Aygıt yöneticisinde şuan çift ekran kartı gözüküyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 15 Ağustos 2015; 23:45:16 >
  • Daha önce yaptığım gibi yapıyorum her şeyi. Win7'de hiçbir sorun yoktu 10'a geçince değiştirilebilir grafikleri yapılandır kısmı kayboldu. Aygıt yöneticisinde gözüküyor
  • AMD nin sürücüsü Windows 10 ile tam uyumlu olmayabilir güncellenmesini bekleyin yeni bir versiyon çıktığında yükleyin o zaman belki düzelir.
  • arkadaşlar benimde sorunum ( WİNDOWS 10 VE SİYAH EKRAN ) ve ekran kartı driverimi DEVİD AGENT programı yardımıyla kurdum aygıt yönceticisinde donanım yüklü olarak gözüküyor. buraya kadar sorun yok fakat bilgisayarımı kapatıp açtığımda windows 10 ekranı geliyor fakat ardından siyah ekran da kalıyor ve Fare imleci gözüküyor sadece. anladığım kadarıyla ekran kartım eski modeli AMD ATİ RADEON X1950 GT ve WİNDOWS 10'un bu Ekran Kartına uygun driveri hiç bir yerde yok !!! ne AMD'nin kendi sitesinde Ne de internette hiçbir yerde uygun driver bulamadım.Windows Vista 64 bit driveri da denedim oda olmadı tekrardan başka bir işletim sistemi kurmak istemiyorum ve yeni bir ekran kartı alma fikri dışında bana yardım edebilcek bir Üstad var mı arkadaşlar ? ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 10 Kasma Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.