Şimdi Ara

windows 10 aylik 20 gb upload sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar.windows 10 kullaniyorum.aylik ortalama 20 gb upload yapiyor gozukuyor.torrent vs de kullanmiyorum.virusmudur yoksa windows 10 icin normalmi?
    ayrica arada sanki ekran goruntusu aliniyormus gibi ekran da hareket oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendime bakarak, upload 20GB'ın altına düşmüyor. Bence Normal.

AKKsiz Turknet, 35Mbit indirme ve 2-3Mbit arası yükleme hızı:

Diğer bahsettiğiniz ekran garipliğini biraz daha detaylı anlatırsanız daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: WaxKitten

Kendime bakarak, upload 20GB'ın altına düşmüyor. Bence Normal.

AKKsiz Turknet, 35Mbit indirme ve 2-3Mbit arası yükleme hızı:

Diğer bahsettiğiniz ekran garipliğini biraz daha detaylı anlatırsanız daha iyi olur.
    teşekkür ederim.peki sizde torrent gibi yükleme yapan bir program varmı?ekran görüntüsü olayı genelde Windows Explorer kullanırken göz kırpması gibi sanki goruntu alınıyor gibi oluyor.

• Söylemeyi unutmuşum resimlerde indirmenin az olduğu aylar normal kullanım.
    Size tavsiyem derin bir virüs taraması yapmanız. Hiçbir antivirüs programı %100 garanti olmaz bunu aklınızdan çıkarmayın kesinlikle. Fakat Endpoint ürünleri var kurumsal firmaların kullanması için. Ancak bunlar %100 koruma sağlayabilir.

Neyse

Türk yapımı olan dünya çapında ün yapmış Comodo'yu kullanabilirsiniz. Şimdiden uyarayım bu antivirüs biraz paranoyaktır şu an aklımda olmayan bir kaç küçük ayar yapmak gerekiyor uzun süreli rahat kullanım için. İsterseniz derin tarama yaptıktan sonra kaldıradabilirsiniz.

tr.comodo.com
    Comodo - Gerçek PC koruması basit Antivirus yazılımlarından daha fazlasını gerektirir
    https://tr.comodo.com/free-products

Comodo Internet Security olanını yani pembe renkli olanı indirebilirsiniz.
    Kurulumu yaptıktan sonra Uç noktayı temizle yazan yerden derin tarama yapın.

• teşekkürler hocam.bir arkadaşta modem arayüzünde trafiğe falan bak dedi.bende modem arayüzünü karıştırırken birşeyler buldum.size zahmet bakarmısınızwindows 10 aylik 20 gb upload sorunuwindows 10 aylik 20 gb upload sorunuwindows 10 aylik 20 gb upload sorunuwindows 10 aylik 20 gb upload sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrtr1 -- 3 Nisan 2019; 19:49:28 >

• Malesef bu konuda hiçbir fikrim yok. Bana kalırsa 20gb hâlâ normal. Ama mutlaka dediğim gibi virüs taraması yapınız.
  • eyw kardesım.taratayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.