Şimdi Ara

Windows 10 Bluetooth Sorunu Olanlar İçeri! [Hala Çalışıyor] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
15
Favori
135.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semaydemir

Sırf teşekkür etmek için geldim. 2 gündür uğraşıyordum halloldu :)
    Demek 4 yıllık konu hâlâ işe yarıyor Bu konunun varlığını bile unutmuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluetooth aygıt yöneticisinde gözükmüyordu, gizli aygıtları göster diyince gözüktü, sonra senin dediğin gibi aygıtları kaldır dedim, bluetooth oradan tamamen kayboldu. driver booster 7 uygulamasını indirdim sürücü güncellemelerinde bluetooth gözükmüyordu. ona rağmen yazdığın kodları kopyala yapıştır yaptım pc yi yeniden başlattım. bluetooth kayboldu aygıt yöneticisinde. gizli aygıtları göster diyince de gözükmüyor. inat ettim ama yapamadım. nasıl yapacağım?
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    airpodsları bağlayamıyordum kaç gün uğraştım. Aygıtı da kaldıramıyordum, yeni aygıt da ekleyemiyordum ümitsizce denemiştim ama oldu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradan 4 yıl geçmiş. Çok gıcık bir sorun. Hala işe yarıyor. Teşekkür etmek için yazıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

Aradan 4 yıl geçmiş. Çok gıcık bir sorun. Hala işe yarıyor. Teşekkür etmek için yazıyorum.
    Geri bildirim için teşekkürler

• Dostum dediklerini yaptım cihazda çalışıyor ama bir türlü görmüyor cihazları görsede bağlanmıyor. Xbox kolunu bağlıcam ama görmüyor...
  • Windows 10 Bluetooth Sorunu Olanlar İçeri! [Hala Çalışıyor] budur olan şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Maia

budur olan şey.
    Diğer cihazları bulabiliyor mu?

• Telefon veya bluetooth özelliği olan hoparlör u buluyor ama onlarada bağlanamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koridoor

Ben tüm günümü harcadım ama hiçbir yöntem işe yaramadı. Aygıt Yöneticisinde Bluetooth driverdan, ikonundan eser yok. Yüklemediğim driver kalmadı.
    Yardımcı olabilecek biri varsa, çok duamı alır.

Ben de aynı sorunu yasıyorum, yardımcı olabilecek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bernoulli Denklemi

Ben de aynı sorunu yasıyorum, yardımcı olabilecek ?

Alıntıları Göster
    Yarın sabah yardımcı olabilirim istiyorsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scalh

Yarın sabah yardımcı olabilirim istiyorsanız.

Alıntıları Göster
    Hocam teşekkürler, hallettim gerek kalmadı.

Msconfig üzerinden hizmetler sekmesine tıkladım, sonrasında tümünü devre dışı bırak- uygula- sonrasında tümünü etkinleştir uygula dedim.

Bilgisayar kapanıp açıldıktan sonra oldu.

Bu sorun ile karşılaşan olursa, umarım yardımcı olur mesajım.

• KARDEŞİM SENİN BE KEDİ CANINI YİYİM :d OLDU
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.emreerdogan

KARDEŞİM SENİN BE KEDİ CANINI YİYİM :d OLDU
    Geçmiş olsun hocam

• allah razı olsun Driver Booster ı kurup bir güncelleme yaptım çözüldü herşey.
  • Güncel Windows 10 kullanıyorum. Birçok yöntem denedim hiçbiri işe yaramamıştı fakat bu yöntemle yeniden Bluetooth özelliğini aktive ettim. Yani hala işe yarıyor.

Çok teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: minormajor05

Güncel Windows 10 kullanıyorum. Birçok yöntem denedim hiçbiri işe yaramamıştı fakat bu yöntemle yeniden Bluetooth özelliğini aktive ettim. Yani hala işe yarıyor.

Çok teşekkür ediyorum
    Rica ederim, geçmiş olsun

• Samimi söylüyorum kral adamsın tam 3 saattir bununla uğraşıyorum izlemediğim video kalmadı az daha format atacaktım sinirden en son gizli sürücüleri görüntüle yapınca silebildim sürücüyü eyvallah reis
  • quote:

Orijinalden alıntı: expectrs

Samimi söylüyorum kral adamsın tam 3 saattir bununla uğraşıyorum izlemediğim video kalmadı az daha format atacaktım sinirden en son gizli sürücüleri görüntüle yapınca silebildim sürücüyü eyvallah reis
    Rica ederim hocam

• sanırım bu durum bluetooth sürücüsü çalışmayanlar için geçerli ya da ben anlayamadım. herşey eksiksik anakartta tümleşik bluetooth var sürücüleri silmeme lazım donanım değişikliği tara dediğim de bile kendi driverını bulup kuruyor. yukarıdaki yöntemlerin hepsini denedim ama nedense ne telefonu ne xbox kontrolcümü bir türlü bulamadı. diğer telefonlardan bluetooth açık cihazlar görünüyor ama beyfendimiz görmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.