Şimdi Ara

Windows 10 Build 10122 İNDİRME LİNKİ TÜRKÇE YENİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O iğrenç geri dönüşüm kutusu ikonu falan değişmedi mi hala
  • Arayuz olarak geliştirmeleri gerekiyor , bildirim kısmı resmen facia...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Herhangi bir windows sürümünün orjinal kurulum dvd sini takıp sıfırdan kurulum yapacağım zaman, her menünün ekrana gelmesi 5 dakikayı geçiyor.
    misal windowsu kur menüsünün çıkması 5 dakika kadar sürüyor. basıyorum windowsu kur tuşuna. dvd kendini beklemeye alıyor. ortalama 5 dakika sonra çalışıyor.
    hangi sürücüye kuracağımı soran menününde çıkması da 5 dakika sürüyor. seçiyorum onuda yükle diyorum. dosyaların kopyalanması sırasında %0 da 5 dakikada orada bekliyor.
    kopyalıyor. güncellemeler yükleniyor menüsündede %0 da 5 dakika bekliyor. yani ortalama olarak 10 dakika bile sürmeyecek bir işlem bende 30 dakikayı buluyor.
    bunun sebebini bilen varsa lütfen cevap yazsın.
  • aliakrep kullanıcısına yanıt
    DVD bozuk olabailir. Öncelikle başka bir DVD temin edip onunla kurmayı dene.

DVD okuyucucunda da sorun olabilir. Kontrol etmen lazım.

DVD'ye yazdığın işletim sistemi sorunlu olabilir. Başka bir iso temin edip olunla dene.

Birde USB'den kurulum yapmayı deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

DVD bozuk olabailir. Öncelikle başka bir DVD temin edip onunla kurmayı dene.

DVD okuyucucunda da sorun olabilir. Kontrol etmen lazım.

DVD'ye yazdığın işletim sistemi sorunlu olabilir. Başka bir iso temin edip olunla dene.

Birde USB'den kurulum yapmayı deneyebilirsin.

bilgisayar açılırken del tuşuna basınca açılan bir menü var. ben oradan diye tahmin ediyorum.

dvdler sağlam. 3 okuyucu var. birisi bluray okuyucu ve yazıcı. o da dahil.
    yazdırdığım işletim sistemindede bir sorun yok.
    yinede cevabın için teşekkürler..
  • 10122

Çok büyük bir keyifle kullanıyorum...

• microsoft windows bu sürümde türkçeyi unuttu galiba, 30 saat oldu daha da türkçe dil dosyası mevcut değil, güncelleme ye bile düşmemiş
  • Arkadaşlar başlattıktan sonra windows ekranından önce biraz siyah ekranda bekletiyordu, o çözülmüş mü? Son 3 sürümde aynı problemi yaşadım temiz formatta da aynı problem oldu.
  • başlatırken sorun yokta, ilk kurulduğunda bende başlat simgeleri gözükmüyordu, ilk kurulum sonrası masaüstü geldiğindeyeniden başlattıktan sonra simgeler görünür oldu
  • WİNDOWS 10 10122 TÜRKÇE X64 (22.05.2015)= https://uptobox.com/gypho9bbx38h/10122.0.150513-1845.fbl_impressive_clientpro_ret_x64fre_tr-tr_402c44eddb0d29e3b1832627a5e7c7bd2de4d80b.esd
    not= orjinal türkçe esd dosyasıdır

sorunsuz şekilde son hızda indirdim..

Esd yi iso 1. seçenek ile sorunsuz çevirdi Windows 10 Build 10122 İNDİRME LİNKİ TÜRKÇE YENİ Windows 10 Build 10122 İNDİRME LİNKİ TÜRKÇE YENİ

iso dosyasını açıp direk olarak usbye kopyaladım  Windows 10 Build 10122 İNDİRME LİNKİ TÜRKÇE YENİ

sıra şimdi kurulumda :)

• 10122 Türkçe 64 bit Pro

http://pastebin.com/2Agney40
  • aliakrep kullanıcısına yanıt
    teşekkürler aliakrep, yükledim ben sorunsuz kuruldu

Windows 10 Build 10122 İNDİRME LİNKİ TÜRKÇE YENİ Windows 10 Build 10122 İNDİRME LİNKİ TÜRKÇE YENİ

• 32 bit tr yokmu
  • Eski yapıdan yükseltme yapınca başlat arka planı bulanık olmuyor, yine yaptın yapacağını Microsoft.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunlarda diger surumlere gore son durum nasil gecmeye deger mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliakrep

10122 Türkçe 64 bit Pro

http://pastebin.com/2Agney40

http://www.mediafire.com/download/cka6bbmuayhvxmw/ linkini tavsiye ederim. ~830 kb/s hızla indiriyorum.

• 32 bit(x86) türkçe çıkmadımı hala
  • seven44 S kullanıcısına yanıt
    update olarak gelmiyor mu daha?
    ayrıca senin pc'nin ram kaç? yazarsan müteşekkür olurum
  • ben ingilizcesini kurdum türkçeye çevirmem için tr dil paketi var mı acaba varsa link falan atarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler
  • selamlar banada tr dil paketi lazım çevirmek için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.