Şimdi Ara

Windows 10 CPU Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Arkadaşlar.Ben Bilgisayarımı Windows 10'a Yükseltmek İstiyorum Ama Bir Hata Alıyorum.Hata Şöyle Diyor"CPU Desteklenmiyor."Sistem Gereksinimlerine de Baktım.Gerekesinimlerin Üstünde Olduğu Halde Neden Hata Veriyor? Bir Yardım Etseniz.Bilgisayarımın Özelliklerini Vereyim...

İşlemci:İntel Core 2 Duo 2.26GHz

RAM:32-bit 3,00 GB

Sabit Disk Alanı:32-bit 297 GB Kullanılabilir

Grafik Kartı:DirectX11

Ekran:1280x800 piksel çözünürlük

Ekran Kartı:1340 MB

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpudaka

Merhabalar Arkadaşlar.Ben Bilgisayarımı Windows 10'a Yükseltmek İstiyorum Ama Bir Hata Alıyorum.Hata Şöyle Diyor"CPU Desteklenmiyor."Sistem Gereksinimlerine de Baktım.Gerekesinimlerin Üstünde Olduğu Halde Neden Hata Veriyor? Bir Yardım Etseniz.Bilgisayarımın Özelliklerini Vereyim...

İşlemci:İntel Core 2 Duo 2.26GHz

RAM:32-bit 3,00 GB

Sabit Disk Alanı:32-bit 297 GB Kullanılabilir

Grafik Kartı:DirectX11

Ekran:1280x800 piksel çözünürlük

Ekran Kartı:1340 MB

Sorununun çözümünü bilmiyorum ama işlemciniz 64 bit iken neden 32 bit sistem yüklediniz ? 64 Bit veya 32 Bit yüklemek için sadece işlemciye bakmanız gerekir, RAM veya HDD nin ne olduğu önemli değil.

• Bİlmiyorum.Aslında Bilgisayarım 64bit İdi.Son Format Sahibi Bilgisayarcı 32bit'lik bir Windows7 Atmış.Eğer Bilgisayarımı 64bit'e yükseltirsem,windows 10'a da yükseltebilir miyim?
  • quote:

Bİlmiyorum.Aslında Bilgisayarım 64bit İdi.Son Format Sahibi Bilgisayarcı 32bit'lik bir Windows7 Atmış.Eğer Bilgisayarımı 64bit'e yükseltirsem,windows 10'a da yükseltebilir miyim?

Windows 10 u aktifleştir daha sonra 64 bitlik sürümü yükleyip te kullanabilirsin. 64 bit ile 32 bit arasında lisans konusunda fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

quote:

Bİlmiyorum.Aslında Bilgisayarım 64bit İdi.Son Format Sahibi Bilgisayarcı 32bit'lik bir Windows7 Atmış.Eğer Bilgisayarımı 64bit'e yükseltirsem,windows 10'a da yükseltebilir miyim?

Windows 10 u aktifleştir daha sonra 64 bitlik sürümü yükleyip te kullanabilirsin. 64 bit ile 32 bit arasında lisans konusunda fark yok.

Windows 10 zaten etkin.Ben Yeni Format Attırıp 64bit'lik Sistem Kurduracağım.Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.