Merhabalar Arkadaşlar.Ben Bilgisayarımı Windows 10'a Yükseltmek İstiyorum Ama Bir Hata Alıyorum.Hata Şöyle Diyor"CPU Desteklenmiyor."Sistem Gereksinimlerine de Baktım.Gerekesinimlerin Üstünde Olduğu Halde Neden Hata Veriyor? Bir Yardım Etseniz.Bilgisayarımın Özelliklerini Vereyim...
Merhabalar Arkadaşlar.Ben Bilgisayarımı Windows 10'a Yükseltmek İstiyorum Ama Bir Hata Alıyorum.Hata Şöyle Diyor"CPU Desteklenmiyor."Sistem Gereksinimlerine de Baktım.Gerekesinimlerin Üstünde Olduğu Halde Neden Hata Veriyor? Bir Yardım Etseniz.Bilgisayarımın Özelliklerini Vereyim...
İşlemci:İntel Core 2 Duo 2.26GHz
RAM:32-bit 3,00 GB
Sabit Disk Alanı:32-bit 297 GB Kullanılabilir
Grafik Kartı:DirectX11
Ekran:1280x800 piksel çözünürlük
Ekran Kartı:1340 MB
Sorununun çözümünü bilmiyorum ama işlemciniz 64 bit iken neden 32 bit sistem yüklediniz ? 64 Bit veya 32 Bit yüklemek için sadece işlemciye bakmanız gerekir, RAM veya HDD nin ne olduğu önemli değil.
Bİlmiyorum.Aslında Bilgisayarım 64bit İdi.Son Format Sahibi Bilgisayarcı 32bit'lik bir Windows7 Atmış.Eğer Bilgisayarımı 64bit'e yükseltirsem,windows 10'a da yükseltebilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: Alpudaka
Bİlmiyorum.Aslında Bilgisayarım 64bit İdi.Son Format Sahibi Bilgisayarcı 32bit'lik bir Windows7 Atmış.Eğer Bilgisayarımı 64bit'e yükseltirsem,windows 10'a da yükseltebilir miyim?
Windows 10 u aktifleştir daha sonra 64 bitlik sürümü yükleyip te kullanabilirsin. 64 bit ile 32 bit arasında lisans konusunda fark yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ₯
quote:
Orijinalden alıntı: Alpudaka
Windows 10 u aktifleştir daha sonra 64 bitlik sürümü yükleyip te kullanabilirsin. 64 bit ile 32 bit arasında lisans konusunda fark yok.
Windows 10 zaten etkin.Ben Yeni Format Attırıp 64bit'lik Sistem Kurduracağım.Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme