Arkadaslar asus marka yeni laptop aldım.. Windows 10 yuklu laptopda.. Fakat benim yazılımlarım windows 10 da calismadı..O yuzden windows 10 u silip windows7 yukliycem. Fakat laptop un driverlerini yuklemek icin asus un websitesine girdigimde asus driverlerini ya windows10 yada windows 8.1 icin koymuş.. acaba windows 8.1 icin koydugu driverlar windows 7 kurdugumda sorun cikarirmi? Ne yapmalıyım? Önerisi olan varmı?
Windows 7-8.1-10Driverleri birbirine uyumluluk göstermekte. Herhangi bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Adrenalin_
Windows 7-8.1-10Driverleri birbirine uyumluluk göstermekte. Herhangi bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmam.
aynen eğer sorun olursada üreticinin driverini kullanabilirsin.
zeki1981
kullanıcısına yanıt
ureticinin driverleri windows 7 de sorun cikartmaz umarım..
windows10 tek kelimeyle lanet bir sistem.. Hicbir programım windows10 da calismadi..
windows10 a gecmek istiyen arkadaslar bir kere daha dusunsunler bence.
Driverlar uyumlu olmazsa internette otomatik driver indiren programlar var onları tavsiye ederim
ethernet kartınıda tanıtmak icin drivera ihtiyac var..
windows7 yi kurdum ama driverlar olmadigi icin ne internet nede baska bir device calismiyor..
uretici firmanın windows8,1 driverlarının bazıları windows7 de calismadi malesef..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme