Windows 10 a temiz kurulum yaptım sistem lisanslı. Kurulumu yaparken tüm bölümleri biçimlendirdim neyse kurulum sorunsuz bitti. ufak tefek programları kurdum sıkıntı yok ama misal ets2' steam den indirdim kurdu ama sistem fazlasıyla yetmesine rağmen geforce experience programında oyunlar kısmında sisteminiz bu oyun için gereken optimum ayarları minimum seviyede karşılamıyor diye bi uyarı var. Ayrıca pes 16 yı açmaya çalışıncada; bilgisayarınız bu yazılımı çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor, video kartınız gerekli özellikleri karşılamıyor diye uyarı veriyor. Sıkıntı nedir nasıl çözebilirim var mı fikri olan?
Windows 10 un kendi update sitesinden kurduğu ekran kartı driverlerini kaldırıp, ekran kartı üreticinizin resmi internet sitesinden güncel ekran kartı driverlerini kurmanızı tavsiye ediyorum. Bilgisayarınız eğer laptap ise 2 tane ekran kartı olduğunu varsayıyorum(Intel HD graphics - NVIDIA gibi), bu durumda iki ekran kartı için de kendi driverlarını kurmanız gerekmekte.