Şimdi Ara

windows 10 ethernet bağlantı sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen sene dizüstü bilgisayarımda Windows 8.1 i 10 a yükselttim.Uzun zamandır da wireless ile bağlanarak kullanıyorum.Modemle ilgili bir değişiklik yapmam gerektiği için geçenlerde Ethernet ile bağlanmaya çalıştım ancak Ethernet kablosu takılı,tüm sürücüler güncel olmasına rağmen Ethernet bağlı değil uyarısı veriyor.
    Biraz araştırma yaptım aynı sorunu yaşayanlar olmuş ancak tam olarak bir çözüm yazan yok.
    Süresi geçtiği için Windows 8.1 e de dönülmüyormuş.
    Bu konuda ne yapılabilir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Görev çubuğundaki arama kutusuna Komut istemi yazın, Komut istemi'ni basılı tutun (ya da sağ tıklayın) ve Yönetici olarak çalıştır > Evet'i seçin.
    Komut isteminde, netsh wlan show wlanreport yazın.
    Bu, komut istemi altında listelenen konumdan web tarayıcınızda açabileceğiniz bir HTML dosyası oluşturur. Ağ raporu ve rapor analizi hakkında daha fazla bilgi için Windows 10'da Wi-Fi sorunlarını giderme kapsamındaki Kablosuz ağ raporunu analiz etme konu başlığına bakın.

BUNU DENEYİN
  • sarı14 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.
    Yazdıklarınızı uyguladım ancak bu ''Windows 10'da Wi-Fi sorunlarını giderme kapsamındaki Kablosuz ağ raporunu analiz etme konusu'' ile ilgili görünüyor.Benim wi-fi bağlantısında hiç bir sorun yok. Ethernet ile bağlanamıyorum. :( Windows 8.1 den Windows 10 a yükselttikten sonra sanırım Ethernet ile hiç bağlanmayı denemedim modeme,wi-fi üzerinden girdim hep nete.(belki de ilk yükselttiğimden beri var olan bir sorun)
    Kablolu ağ a bağlanma konusunda ne önerirsiniz?

Bir de ilgisi var mı bilmiyorum ama benim modem(Airties RT-205) arayüzünde IGMP kısmına girdiğimde görüntü ekteki gibi.Hiç bir şey seçili değil.Bununla ilgisi olabilir mi?windows 10 ethernet bağlantı sorunu..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    windows 10 wifi kopma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.