Şimdi Ara

Windows 10 Fifa15:UT Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba.Ben Bilgisayarımı Windows 7'den, Windows 10'a Yükselttim.Bu Sayede Mağaza Eklenmiş Oldu.Buradan Fifa15:UT'yi Bulup İndirdim.Oyunu Açmaya Çalıştığımda Siyah Ekran Geliyor.Fakat Oyun Hiçbir Şekilde Kıpırdamıyor.Oyunu Tam Ekran Yaparken Ses Çıkıyor,Küçük Ekrana Geçerken De Ses Geliyor.Fakat Dediğim Gibi Ekrana Grafik Olarak Hiçbir Şekil,Şemal Gelmiyor.Lütfen Yardım Edin.

• Yukseltmeden sonra Aygıt yöneticisinden driverlerinizin tam olduğunu kontrol ettiniz mi etmediyseniz edin bu driverleri düzeltin sonra deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driverlerimi Son Sürümüne Güncelledim.Hatta Bir Kaç Program Dahi Kullandım.SlimDriver-İntel Driver Update Gibi.Ama DEnediğimde Hala Açılmıyor.Bunun Yanı Sıra Minecraft Da "Crash Report"Hatsı Veriyor.Bu Da Fifadaki Hatayla Aynı Sanırsam.Ekran KArtım Güncel Olması Halinde Bile.Başka Cözümü Var Mı???
  • oyun orjinal mi?
  • tracy kullanıcısına yanıt
    Dediğim Gibi Mağazadan Yüklenme...
  • Aynen bende de açılmıyor , küçük ekranda ea logosu geliyor , sonra kapanıyor...
  • Beyler ilk önce hesabınız varsa faceye bağlanın ve oyunu silin tekrar oyunu yükleyin ben yaptım sonrada oyun girdim ve faceye bağlandım tüm kadrom burda iyi eğlenceler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.