Bildirim
windows 10 format
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
en az bi usb disk yada dvd lazım -
Arkadaşın dediği gibi en az 4GB bir USB Bellek yada Boş DVD gerekli sizin dediğiniz yöntem yükseltme yöntemi onu önermiyorum o tarz da kursanız bile Windows.old diye klasör oluşacak.En sağlıklı yöntem Flash Bellek alıp Windows 10 iso dosyasını Rufus programı ile Flash Diske yazmak. -
Sistemde 2 bölüm olacak. Windows iso dosyasını depolama için kullanılan bölüme atıp iso dosyanın içeriğini winrar ile klasöre çıkartacaksınız. Klasör içinde setup dosyası olacak. O setup dosyası ile formatı başlatıp istediğiniz bölüme format atabilirsiniz. Ancak bunu önermiyoruz. Program kurmak gibi bişey bu. En sağlıklısı usb bellek ile temiz kurulum yapmak.Ancak temin etme imkanı sıfır ise setup olarakta kurma şansınız var. Tabi ne kadar sağlıklı olur (hiç kurmadım ama yine de sizin için denedim şimdi kurulum başlıyor ) orası tartışılır.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ekran parlaklığı değişmiyor
- monster ekran gelmiyor
- casper bios tuşu
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- laptop ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyor
- ekran videosu alma
- bilgisayar hızlandırma
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- silinen dosyaları geri getirme
- laptop ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X