Şimdi Ara

Windows 10 format atma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde grundig gnb 1170 cv b8 modeli tablet pc var ve içinde win 8 ile beraber geldi ben format ile windows 10 yüklemek istiyorum bios boot ayarlarini yaptım uefi açık win 10 uefi usb yaptım ilk başta görmedi f12 ile direk boot başlama menusune girdim usb adına seçip enter ladım sanki tariyicida sayfa yeniler gibi yenileniyo menüde kaliyor acaba ek bir ayarmı yapmam gerek

Not: win 10 microsofttan iso indirdim mobil içib ayrı iso dosyası varda ben mi bilmiyorum
    Windows 10 format atma sorunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 10 Format İşlemi Sorun Giderme

Windows 10'da format işlemi gerçekleştirmeye çalışırken sorunlarla karşılaşabilirsin. Bu sorunlar, donanım sorunlarından yazılım hatalarına kadar çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. İşte Windows 10 format atarken yaşayabileceğin bazı yaygın sorunlar ve çözümleri:

• "Bu bilgisayarı sıfırlayamıyoruz" hatası: Bu hata, genellikle bozuk sistem dosyaları veya donanım uyumluluk sorunları nedeniyle oluşur. Sistem Dosyası Denetleyicisini (SFC) çalıştırarak veya Windows 10 yükleme ortamını kullanarak onarım işlemi gerçekleştirebilirsin.
    • "Windows yüklenemedi. Bilgisayarınızın BIOS'unda uyumsuz bir sabit sürücü yapılandırması tespit edildi" hatası: Bu hata, BIOS ayarlarında yanlış yapılandırılmış bir sabit sürücü nedeniyle oluşur. BIOS'a girerek AHCI modunu etkinleştirmeli ve RAID veya IDE modlarını devre dışı bırakmalısın.
    • "Windows, bu bilgisayara yüklenemedi. Gereken sürücü yok" hatası: Bu hata, gerekli sürücülerin yüklü olmadığı durumlarda oluşur. Windows 10 yükleme ortamına dahil olan sürücüleri yüklemeli veya üreticinin web sitesinden sürücüleri indirmelisin.
    • "Windows 10 yüklemesi 0x8007007e hatasıyla başarısız oldu" hatası: Bu hata, genellikle bozuk bir Windows 10 ISO dosyası veya hasarlı bir yükleme ortamı nedeniyle oluşur. ISO dosyasını yeniden indirmeli veya yükleme ortamını yeniden oluşturmalısın.
    • "Windows 10 format tuşu çalışmıyor" hatası: Windows 10 format tuşu (Shift + F10) çalışmıyorsa, donanım sorunları veya BIOS ayarlarıyla ilgili bir sorun olabilir. BIOS'a girerek "Güvenli Önyükleme" seçeneğini devre dışı bırakmayı ve farklı bir USB sürücü veya DVD kullanmayı denemelisin.

Bu sorunları çözmek için ek adımlar gerekebilir. Daha fazla bilgi ve destek için Microsoft destek web sitesine başvurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Lutfen yardim edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 10 Kasma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.