Şimdi Ara

Windows 10 güncelleştirmeler tamamlanamadı değişiklikler geri alınıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 pro kullanıyorum. Bilgisayarım aylardır her açtığımda ve kapattığımda güncelleştirme yapmaya çalışıp başarısız oluyor. Ve bilgisayarın açılması artık minimum 1 saat almaya başladı. Geçenlerde AMD Radeon software açılmadığı için internet kablosunu çıkarıp ddu ile AMD driverlarini kaldırdım ve bilgisayarı yeniden başlatıp driveri son sürümünü kurdum. Ve bu sorun geçici olarak geçti ancak tekrar olmaya başladı.%99 a geliyor sonra güncelleştirmeler tamamlanamadı değişiklikler geri alınıyor diyor sonra yeniden başlıyor ve gene 30 dk daha bekliyorum ve gene açılmadığı oluyor çok canımı sıkmaya başladı. Bilgisayari evdeki herkes kullanıyor ve herkesin dosyaları durduğu için kolay kolay yedek alıp format atamıyorum. 100gb a yakın yedeklenmesi gereken dosya var. Güncelleştirmeleri 1 aylığına ertelemistim birkaç ay önce bu sorunu yaşamamak için bu yüzden birdaha erteleme de yapamıyorum. Güncelleştirme hergun yeniden denediği içinde bilgisayar aşırı yavaş ve kasıyor. Lütfen yardım edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.