Şimdi Ara

Windows 10 Home sürümleri güncellemeleri zorunlu olarak alacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eulogy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

quote:

quote:

Çıkardığı güncellemelerden senede en az 5-6 tanesi mavi ekran veya tamamen çökme problemi yaratırken, bu özgüven nerden geliyor gerçekten merak ediyorum.

Şu söylediğin kocaman bir YALAN kardeş.

Sizin gibi bilgi işlem uzmanlarının yanında dünya çapında milyonlar tabii ki yalancı olur.

Evinde kullandığı 1 PC ile yazılımın sorunsuz olduğunu herhalde ancak bir Türk iddia edebilir.

Microsoft onbinlerce çalışanı ve milyonlarca üretici - bayii - insider ile test ettiği halde bunun garantisini veremezken gerçekten ilginçsiniz.

Oooo şimdi de benim kaç bilgisayar kullandığım hakkında fikir vermişsin. Bu da eminim senede 5 6 güncellemede mavi ekran gibi devasa bir yalan.

Sen şimdi hangi güncellemelerin mavi ekran verdiği göster ben de sana ayarın kralını vereyim yalancı herif.

Mesajlarımı alıntı yapıp cevap vermene gerek yok. Hatta senin buraya birşey yazmana da gerek yok.

Sen yaşına uygun olarak Konu dışı - LOL falan takılmaya devam et.
    Kardeşim veya yalancı herif diye hitap edebileceğin yaşta olduğunu da zannetmiyorum.

Hatta bu hitap şeklini hakkını nerden buluyorsun merak ediyorum?

Bak okumayı öğrendiğinde bir üstte nasıl arama yapacağın yazıyor altında da hazır bulunmuş bir tanesi var.

Yaz geldi forum iyice ergen yuvasına döndü...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çıkardığı güncellemelerden senede en az 5-6 tanesi mavi ekran veya tamamen çökme problemi yaratırken, bu özgüven nerden geliyor gerçekten merak ediyorum.

Sizin gibi bilgi işlem uzmanlarının yanında dünya çapında milyonlar tabii ki yalancı olur.

Evinde kullandığı 1 PC ile yazılımın sorunsuz olduğunu herhalde ancak bir Türk iddia edebilir.

Microsoft onbinlerce çalışanı ve milyonlarca üretici - bayii - insider ile test ettiği halde bunun garantisini veremezken gerçekten ilginçsiniz.

Oooo şimdi de benim kaç bilgisayar kullandığım hakkında fikir vermişsin. Bu da eminim senede 5 6 güncellemede mavi ekran gibi devasa bir yalan.

Sen şimdi hangi güncellemelerin mavi ekran verdiği göster ben de sana ayarın kralını vereyim yalancı herif.

Mesajlarımı alıntı yapıp cevap vermene gerek yok. Hatta senin buraya birşey yazmana da gerek yok.

Kardeşim veya yalancı herif diye hitap edebileceğin yaşta olduğunu da zannetmiyorum.

Bak okumayı öğrendiğinde bir üstte nasıl arama yapacağın yazıyor altında da hazır bulunmuş bir tanesi var.

Ben 33 yaşında bir erkek bir kız babasıyım kardeşim. Akademisyenim. İstersen özelden de tanışır arkadaş oluruz.

Bir güncellemenin mavi ekran verdiğini ancak senin gibi sıkışıp tutuşan bir yalancı iddia edebilir.

Bir işletim sistemini eleştirirsin, yeterince stabil olmayabileceğini söylersin, senin standartlarını yakalamıyordur bunlara hak veririm. Ama gidip senede 5 6 mavi ekran diye sallarsan sana yalancı derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana iddia ettiğin mavi ekran veren güncellemeyi yaz diyoruz. Win 7 8 8.1 ileride 10. Yaz bakalım kodunu da ben sana o güncellemenin mavi ekran verip vermediğini gösterem

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 33 yaşında bir erkek bir kız babasıyım kardeşim. Akademisyenim. İstersen özelden de tanışır arkadaş oluruz.

Bir güncellemenin mavi ekran verdiğini ancak senin gibi sıkışıp tutuşan bir yalancı iddia edebilir.

Bir işletim sistemini eleştirirsin, yeterince stabil olmayabileceğini söylersin, senin standartlarını yakalamıyordur bunlara hak veririm. Ama gidip senede 5 6 mavi ekran diye sallarsan sana yalancı derim.

Konu sayende yeterince kirlendi. Bak 15:31:10 saatli mesajımda link olduğu halde halen abuk sabuk konuşuyorsun.
    O evlatlarına allah sabır versin.

Yaşın yine de benden küçük. Daha da alıntı yapıp cevap yazıp konuyu kirletmeye devam etme.

Sen önündeki elindeki 1-2 tane pc için konuşuyorsun ben elimden geçen yüzlerce belki binlerce pc için konuşuyorum.
    Aramızdaki fark bu. Sen akademisyenliğine devam edip bildiğin konular ile harca değerli vaktini.

Bu sana ve konuya son cevabım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 18 Temmuz 2015; 16:04:53 >

• Aslında seni gürol beye iletip sana dava açılması sağlanmalı. Sonuçta microsoft hakkında yani bir şirket hakkında iftirada bulunuyorsun. Bunun için de gerekli birşey varsa yapmaya çalışacam.

Nasıl olsa bol keseden sallaması kolaydı. Sen de beni dava edersin, gelir burada mahkeme sonuçlarını paylaşırız.

• Microsoft edge gayet stabil ve düzgün ama yapılması lazım olan düzeltmeler var gibi ve ayrıca anti virüs çözümlerinde edge ile ilgili popup güncellemesi yapılmaz ise hiç bir anlamı olmayacak. ilk betasından beri kullanıyorum hiç keşke 8' e dönseydim ihtiyacım olmadı.

• Regeditte bir satırı silmeye bakar o iş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Konu sayende yeterince kirlendi. Bak 15:31:10 saatli mesajımda link olduğu halde halen abuk sabuk konuşuyorsun.
    O evlatlarına allah sabır versin.

Yaşın yine de benden küçük. Daha da alıntı yapıp cevap yazıp konuyu kirletmeye devam etme.

Sen önündeki elindeki 1-2 tane pc için konuşuyorsun ben elimden geçen yüzlerce belki binlerce pc için konuşuyorum.
    Aramızdaki fark bu. Sen akademisyenliğine devam edip bildiğin konular ile harca değerli vaktini.

Bu sana ve konuya son cevabım.

Hala 1 2 pc diyor adam yahu. Arkadaş nerden biliyon. Sen kendini ne sanıyosun ?

Sana mahkeme yolu gözüktü kardeşim. Elimden geleni yapıcam. Bu dh'ta 8. Si. 9. Kere de dava ederim üşenmem. Görüşmek üzere.

• Bizim için uygun fiyat önemli.Microsoft yap artık bir güzellikte kurtar insanları korsan çilesinden.Bu ülkede asgari ücret belli.Microsoft Türkiye duy sesimi.XBox One içinde indirim istiyoruz.AKN için iss'na baskı yapmanızı istiyoruz.Xbox live hizmeti AKN'ye düştüğümüzde canımızı çok sıkıyor.

• Yeni nesil pc leri satmak için eskiler güncellemeyle yavaşlatılcak

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

Yeni nesil pc leri satmak için eskiler güncellemeyle yavaşlatılcak

Eski olduğunu neye göre belirleyecekler?

Bilinçsiz kullanıcı sayısı aşırı fazla, Ev kullanıcılarının çoğu güncellemeleri zararlı ve yavaşlatıyor sandığı için kapatıyor. Güncellemeleri yine silebileceksiniz.

Kota diye öten arkadaşlar, Windows 8.1 ile beraber kotalı tarife olarak ayarlayıp arka plan verilerini kısabiliyorsunuz.

Büyük ihtimalle 2 3 kayıt anahtarı verisi koyup -özellikle- güncellemeleri kapatmak isteyenler için seçenek sunulacaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978
    http://www.computerworld.com/article/2491256/malware-vulnerabilities/microsoft-urges-customers-to-uninstall-blue-screen-of-death-update.html

quote:

Aslında seni gürol beye iletip sana dava açılması sağlanmalı. Sonuçta microsoft hakkında yani bir şirket hakkında iftirada bulunuyorsun. Bunun için de gerekli birşey varsa yapmaya çalışacam.

Nasıl olsa bol keseden sallaması kolaydı. Sen de beni dava edersin, gelir burada mahkeme sonuçlarını paylaşırız.

Bak üstte arkadaş sağolsun hazır link vermiş. Sana cevap vermeyeceğim dedim ama gerçekten can sıkmaya başladın.

Daha ilk mesajımda Microsoft çalışanı mısın veya ortağı mısın bu kadar savunuyorsun diye yazacaktım.
    Sırf önyargılı olmamak ve kalbini kırmamak için birşey yazmadım.

Karşında çocuk var zannediyorsun herhalde 36 yaşındayım senin gibi profili kapalı klavye delikanlılarına da son 15 senedir yeterince doydum.

Git Gürol beyini değil feriştahını bul mahkemeye ver. Donanımhaber bilgilerimi verir bakalım senin hukuk uzmanı olarak iftira dediğin dava nasıl sonuçlanıyor.

Forumda senin gibi bir kaç kişi daha var. Donanımhaber firma temsilcisi olduğunuzu açıkça beyan etmediğiniz halde niye hala barınmanıza izin veriyor gerçekten anlamıyorum.

Microsoft'un Bursa toplantı ve organizasyonlarına mümkün mertebe katılırım ve istediğim gibi de fikrimi beyan eder sorumu sorarım.

Bir önceki mesajında yazdığın gibi "Yalancı Herif" şeklinde hakaretlerine devam edersen savcılığa hakaret suçlamasıyla gidecek olan kişi de ben olacağım bu arada.

quote:

Windows 10 Home sürümleri güncellemeleri zorunlu olarak alacak

Bu mesajın içinde teşekkürler, güldürdün beni.

@smart1978 ve @fx3169;
    Arkadaşlar mesajlarınız için teşekkür ederim.

@Ekrem71
    Burası firma tanıtım sitesi değil, bu tip insanların burada barınmasına ve gerçekler apaçık ortada olduğu halde kullanıcılara karşı cephe alır düşmanca tavırlar sergilemesine niye izin veriyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 18 Temmuz 2015; 18:19:57 >

• Az önce işlem merkezi ve windows update i kapattım.
    Dün 1 gb kadar güncelleme vardı güncelledim yarısından fazlası başarısız yazıyor.
    Bunun için yaklaşık 2 saatten fazla bekledim.
    Bu vakit ve kota kaybına yol açtı.
    İnternet hattını taşıdık fakat hız testi 4mbps gösteriyor sözde 8 mbps idi.
    Hiçbirşey indirmediğim halde.
    Modem ışığının indirme yapmadığım halde sürekli yanıp sönmesinden nefret ediyorum.
    Kullanıcı tercihine bırakılması lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978
    http://www.computerworld.com/article/2491256/malware-vulnerabilities/microsoft-urges-customers-to-uninstall-blue-screen-of-death-update.html

quote:

Aslında seni gürol beye iletip sana dava açılması sağlanmalı. Sonuçta microsoft hakkında yani bir şirket hakkında iftirada bulunuyorsun. Bunun için de gerekli birşey varsa yapmaya çalışacam.

Bak üstte arkadaş sağolsun hazır link vermiş. Sana cevap vermeyeceğim dedim ama gerçekten can sıkmaya başladın.

Daha ilk mesajımda Microsoft çalışanı mısın veya ortağı mısın bu kadar savunuyorsun diye yazacaktım.
    Sırf önyargılı olmamak ve kalbini kırmamak için birşey yazmadım.

Karşında çocuk var zannediyorsun herhalde 36 yaşındayım senin gibi profili kapalı klavye delikanlılarına da son 15 senedir yeterince doydum.

Git Gürol beyini değil feriştahını bul mahkemeye ver. Donanımhaber bilgilerimi verir bakalım senin hukuk uzmanı olarak iftira dediğin dava nasıl sonuçlanıyor.

Forumda senin gibi bir kaç kişi daha var. Donanımhaber firma temsilcisi olduğunuzu açıkça beyan etmediğiniz halde niye hala barınmanıza izin veriyor gerçekten anlamıyorum.

Microsoft'un Bursa toplantı ve organizasyonlarına mümkün mertebe katılırım ve istediğim gibi de fikrimi beyan eder sorumu sorarım.

Bir önceki mesajında yazdığın gibi "Yalancı Herif" şeklinde hakaretlerine devam edersen savcılığa hakaret suçlamasıyla gidecek olan kişi de ben olacağım bu arada.

quote:

Windows 10 Home sürümleri güncellemeleri zorunlu olarak alacak

Bu mesajın içinde teşekkürler, güldürdün beni.

@smart1978 ve @fx3169;
    Arkadaşlar mesajlarınız için teşekkür ederim.

@Ekrem71
    Burası firma tanıtım sitesi değil, bu tip insanların burada barınmasına ve gerçekler apaçık ortada olduğu halde kullanıcılara karşı cephe alır düşmanca tavırlar sergilemesine niye izin veriyorsunuz?

Sen kocaman bir yalancısın kardeş. Kocaman bir yalancısın. Zaten mahkemede kozlarımızı paylaşacağız merak etme. Bir kaç kere daha yazayım da bu mahkeme işine sen de mutlaka gir.

SEN KOCAMAN BİR YALANCISIN.

Yalanın daha ilk mesajında " her yıl 5-6 güncelleme mavi ekran ve çökme" .

Arkadaşların verdiği makalede " yılda 5-6 güncelleme mavi ekran çökme yazmıyor"

Bu senin bir iki örneği kendince kanıt göstererek uydurduğun bir YALAN. Ben senin nasıl bir karakterde olduğunu bilemem. Senin hakkında bir fikrim var. İlk mesajında kocaman bir yalan söyledin. Ben de emin ol e mesajını sana yutturacam hiç şüphen olmasın. Hayatta en sevmediğim şey iftira atmaktır. Microsoft'tan da bir çok konuda nefret ederim, eleştiririm. Ama en azından bu firmaya böyle bir iftira atmıyorum.

İftira bir suçtur ve yasalarda cezası bellidir.

Ayrıca makalenin ayrıntısına bile girmiyorum. Çünkü bunlar eleştirilebilir şeyler. Some users falan yazmış, bence 1 kişi dahi sorunu yaşıyorsa bence microsoft eleştirilebilir. Ama yılda 5-6 güncelleme mavi ekran çökme yapıyor demek kocaman bir yalan ve iftiradır.

Günümüzde linux işletim sistemleri bile hiç bir donanım sürücü desteğine sahip olmadığı halde bu derece bir hakareti hakedecek sıkıntıda çalışmıyor. Kaldı ki günümüzde işletim sistemleri mavi ekran çökme gibi konuları simgesel bir orana indirmiş durumda. İnsanların microsoft ile dertleri bu tarz mavi ekran, çökme gibi şeylerden ziyade stabilite. Sen ise Hala Win 98, Win XP den kalma şeyleri günümüzün problemleriymiş gibi kakalamaya çalışıyorsun.

Ben sana yalancı diyorum çünkü yalanını gördüm. Yalan olduğunu ispatlayacam da (mahkemede). Sen bana önce yaşı küçük veled dedin, sonra bir bilgisayar kullanıyor dedin, sonra bir kaç bilgisayar kullanıyor dedin. Bunlarda senin diğer yalanların. Çünkü söylediğin şeyin kocaman bir yalan olduğunu biliyorsun. Bu yüzden önce benim yaşıma, sonra bilgisayar denemimime saldırdın.

Doğru söyleyen insan yıl yıl hangi 5-6 yamanın mavi ekran verdiğini ortaya koyar. Tartıştığı kişinin yaşı bilgisayar deneyimi ile uğraşmaz. Bir başka küçüklüğün de benim windows'u eleştirdiğim mesajı alıntılaman. Zaten biz microsoftu tonla eleştiriyoruz. Aksine sen bizi babanızın şirketi gibi şeylerle yaftaladın. Oysa microsoft ile bir yancılığımız yok. Sadece senin gibi biri ortaya devasa bir yalan attı, biz de bunun kocaman ama devasa bir yalan olduğunu söyledik.

Daha tanışıcaz dostum. Bakalım tanıştığımız da bilgisayar deneyimlerimizi birbirimize aktarırız. Bakalım kim daha çok bilgisayar kullanmış.

Ha bir de günümüzde apple fanatiği bir insan bile windowsa yılda 5 6 kere çöküyor mavi ekran veriyor demiyor. Daha kararsız takılmalar donmalar yaşıyor donanımı verimli kullanmıyor gibi eleştirilerde bulunuyor.

Bir bilgisayar kullanıcısı hatta bilgisayar kullanıcısını bırak bilinçli bir tüketici bile "mavi ekran veriyor, çöküyor" gibi yüzeysel bir cümle kullanmaz. Daha ayrıntısına girer. Mesela " şu ses kartının olduğu donanımlarda şu güncelleme şu hatayı veriyor ve şundan kaynaklanıyor" der. Yazdığın şey o kadar uydurma ki.

Neyse yazacaklarım bu kadar.

Mahkemede görüşürüz 36 yaşında kendini herkesten deneyimli sanan YALANCI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 18 Temmuz 2015; 19:29:15 >

• Turkforce T kullanıcısına yanıt
    1-) Benim kim olduğum seni ilgilendirmez ya da neler yaptığım. Sen insanların kendini kanıtlamaları gereken bir insan değilsin. Profilinde de bilgi işlem amelesi olduğunu belirtmişsin.Ayrıca 2 mesajından birisi herkes ile kavga etmişsin.

2-) Windows hazır ve farklı olmak üzere kısıtlı olmayan sınırda kullanıma açık bir "işletim sistemi yazılımıdır". Yani %100 verim alma garantisini sana windows vermiyor zaten. Sen buna rağmen %100 garanti isteyemezdin. WDM driverlar bile sorun çıkarırken 40 yılda bir çıkan mavi ekran hatasından kendine pay çıkarman için rakip bir işletim sistemi satan firma olman gerek.

3-) Hotfix ler sadece windows update için kullanılmıyor. Anlık crashlar sonucu işletim sisteminde oluşan sorunlar giderilebilir.

4-) Şimdi Windows size otomatik güncelleştirme yapmasa kapalı tutsa, siz kendiniz güncelleştirirken bu hatalı bsod ları kendiniz nasıl tespit edeceksiniz ? Forumlara yansıması bile haftalar buluyor. Ev kullanıcısı haftalarca forumlarda BSOD terimleri ile hata raporu arayacak ?

ye kendini sen, hadi iyi forumlar 1979 da ki dönem hükümeti ve aile planlaması hatalarına karşı buradan tepkimi göstereyim son olarak. gg

• quote:

Orijinalden alıntı: acbold

1-) Benim kim olduğum seni ilgilendirmez ya da neler yaptığım. Sen insanların kendini kanıtlamaları gereken bir insan değilsin. Profilinde de bilgi işlem amelesi olduğunu belirtmişsin.Ayrıca 2 mesajından birisi herkes ile kavga etmişsin.

2-) Windows hazır ve farklı olmak üzere kısıtlı olmayan sınırda kullanıma açık bir "işletim sistemi yazılımıdır". Yani %100 verim alma garantisini sana windows vermiyor zaten. Sen buna rağmen %100 garanti isteyemezdin. WDM driverlar bile sorun çıkarırken 40 yılda bir çıkan mavi ekran hatasından kendine pay çıkarman için rakip bir işletim sistemi satan firma olman gerek.

3-) Hotfix ler sadece windows update için kullanılmıyor. Anlık crashlar sonucu işletim sisteminde oluşan sorunlar giderilebilir.

4-) Şimdi Windows size otomatik güncelleştirme yapmasa kapalı tutsa, siz kendiniz güncelleştirirken bu hatalı bsod ları kendiniz nasıl tespit edeceksiniz ? Forumlara yansıması bile haftalar buluyor. Ev kullanıcısı haftalarca forumlarda BSOD terimleri ile hata raporu arayacak ?

ye kendini sen, hadi iyi forumlar 1979 da ki dönem hükümeti ve aile planlaması hatalarına karşı buradan tepkimi göstereyim son olarak. gg

1-) İstatistik mi çıkardın?

2-) Mesajımda böyle bir hamle yapmanın özgüven isteyeceğini söyledim. Rakip firma olduğumu mu iddia ettim. Bende gidip başka işletim sistemi satmıyorum veya almıyorum.
    %100 garanti diye bir ifadem mi geçti?

3-) Yazdığın ifade yanlış. Windows update hotfix'ler için kullanılıyor. Anlık crash'ten bahsetmiyorum. Kalıcı ve sistemin başına gidip ERD commander gibi çözümlerle yada Microsoft DART ile hotfix uninstall yapmanız gereken durumlardan bahsediyorum.

4-) Güncellemeler kapalı olursa istediğiniz zaman yükleme imkanına sahip olursunuz. Böyle microsoft sorun sebebiyle bir güncellemeyi geri çektiğinde onu yüklemeden durumu kurtabilme imkanınız olur.

Sende haddini bil o yazdığım cümleyi aynen sana iade ediyorum. Terbiyesizliğe lüzum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 18 Temmuz 2015; 20:47:20 >

• Bende zaten şu anda da otomatik güncelleme açık ve bilgisayar kullanımımı kötü yönde etkileyecek bir şey olmadı. Güncellemeler arka planda sessizce kuruluyor.
    Windows 10 sürekli yeni özellik eklenecek bir işletim sistemi olduğundan Microsoft güvenlikten öte yeni özelliklerin her bilgisayara ulaşması için de bu adımı atmış olabilir. Senede bir verilmesi planlanan büyük güncelleme paketlerinde ise onay istemi veya bir bildirim falan çıkar herhalde. Benim için 3-5gb sorun olmasa da bu büyük güncellemeler kota hesabı yapanlar için sorun olabilir.

• Aramak için 1 dk zaman ayırıp ulaşabileceğin bazı sonuçlar;

Bunlar mavi ekran sorunlarından bir kısım;

http://www.infoworld.com/article/2608889/microsoft-windows/microsoft-re-releases-botched-windows-8-1-update-2-patch-kb-2975719.html
    http://www.techtimes.com/articles/13302/20140818/microsoft-asks-users-to-uninstall-patch-causing-blue-screen-of-death.htm
    http://www.techtimes.com/articles/13391/20140820/bsod-gives-microsoft-blues-faulty-patch-tuesday-update-yanked.htm
    http://www.cnet.com/forums/discussions/blue-screen-after-installing-windows-updates-642377/
    http://arstechnica.com/information-technology/2014/08/after-blue-screen-of-death-reports-microsoft-says-to-uninstall-recent-patch/
    http://hothardware.com/news/windows-81-update-crippling-pcs-with-bsod-microsoft-suggests-you-roll-back
    http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2360740/microsoft-pulls-patch-tuesday-update-causing-blue-screen-of-death
    http://www.infoworld.com/article/2608894/microsoft-windows/users-find-fix-for-botched-kb-2982791-and-kb-2970228-windows-update.html

Bunlar da geri çekilip tekrar yayınlanan güncellemeler;

https://windowsforum.com/forums/windows-7-blue-screen-of-death-bsod.275/
    http://www.computerworld.com/article/2599356/windows-pcs/microsoft-reissues-patch-that-crippled-windows-pcs.html
    http://www.zdnet.com/article/microsoft-reissues-flawed-windows-security-update-with-new-flaws/
    http://news.softpedia.com/news/Microsoft-Confirms-the-Re-Release-of-KB3022345-and-KB3048043-Windows-Updates-480569.shtml
    http://www.gfi.com/blog/follow-up-patch-problems-are-no-april-fools-joke/
    http://www.infoworld.com/article/2614504/microsoft-windows/microsoft-re-releases-botched-patch-as-kb-2840149--but-problems-remain.html
    http://windowsitpro.com/patch-tuesday/patch-tuesday-its-back-kb3001652-re-released

Açacağın dava için avukat tutmayı unutma. Google araması ile kendi davanı kendin çürütebilirsin.

Ek bilgi olarak:
    Microsoft yetkilisi veya avukatı olmadığın sürece bir şirket adına, yönetim kurulu veya şirket ortaklığı gibi bir hukuki bağın yoksa kendin iftira davası açamazsın.

Edit:
    Herşey 4/4'lük ise neden Enterprise sürümü için erteleme ve istenen güncellemeleri yükleme seçeneği var. Acaba çıkabilecek sorunlarda binlerce veya onbinlerce bilgisayar devre dışı kalmasın diye olabilir mi?

İşin kotalı internet kullananlar tarafını söylemeye bile gerek yok. İsteksiz şekilde yapılan bir işin sonuçları ne kadar olumlu olabilir.

h**p://forums.mydigitallife.info/threads/61468-Windows-10-Home-users-may-not-be-able-to-opt-out-of-Automatic-Updates
    h*p://forums.mydigitallife.info/threads/62482-Windows-10-You-ll-get-UPDATES-LIKE-IT-or-NOT-%96-unless-you-have-Enterprise-Edition/page5

quote:

This is very bad .use users internet at will, download gigs of updates without any notice , will MS pay for our internet bills

Sana arayacağın anahtar kelimeleri yazdım ama ısrarla burdan hakaretlerini sürdürüyorsun.
    Herhalde hakaret etmekten keyif alıyorsun ki devam ediyorsun.

Bilinçli tüketici mavi ekran verdi demiyor da ne yapıyor sana memory dump dosyasını verip al bunu incele mi diyor?
    Bilinçli tüketici dediğin nedir Bilgi işlem personeli mi yoksa forumdaki arkadaşlardan biri mi?

Apple kullanıcıları gayet güzel windows'u yerin dibine gömüyorlar.
    Çevrende Apple Masaüstü veya Dizüstü sahibi olanlar varsa niye aldıkları sorarsan zaten windows gibi sorun yaşamamak için aldıklarını söylerler. Buna rağmen sanki Apple fanatikleri Windows hayranı gibi yansıtmışsın.

Apple'ın avantajı sabit donanım için işletim sistemi çıkarması. Piyasadaki donanımlar için işletim sistemi çıkarsa eminim bu çeşitlilikte microsoft'un milyon katı sorun çıkar.

Linux'un hiç bir donanım sürücüsü desteğine sahip olmadığını söylüyorsan bir ara güncel sürümlerden biriyle kurulum yapmayı ve kullanmayı denemeni tavsiye ederim.
    13 sene önce Mandake - Redhat gibi sürümler bile donanımların neredeyse tamamını tanıyordu.

Bilgin olsun diye söylüyorum IOS bile mavi ekran veriyor bu arada. :-)

Windows 98 ve sonrasında iyileşme olmadığını iddia etmedim zaten. Günümüzün güncel sistemleri Windows 7 - 8 ve 8.1 ile ilgili yazdım mesajlarımı. Geçmişten günümüze Microsoft'un işletim sistemini gittikçe modüler hale getirerek mavi ekran ve güvenlik açıklarını azaltmaya çalıştığının bende farkındayım. İmzasız sürücüleri engellemeyi keyfinden koymadı herhalde.

Bana kaynak sorana kadar Microsoft Technet - Msfn.org - Mydigitallife.info - Nsanedown.com - wincert.net gibi siteleri takip edip kendin de bu sorunların yaşandığını görebilirdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 18 Temmuz 2015; 20:46:06 >

• quote:

Aramak için 1 dk zaman ayırıp ulaşabileceğin bazı sonuçlar;

Bunlar mavi ekran sorunlarından bir kısım;

http://www.infoworld.com/article/2608889/microsoft-windows/microsoft-re-releases-botched-windows-8-1-update-2-patch-kb-2975719.html
    http://www.techtimes.com/articles/13302/20140818/microsoft-asks-users-to-uninstall-patch-causing-blue-screen-of-death.htm
    http://www.techtimes.com/articles/13391/20140820/bsod-gives-microsoft-blues-faulty-patch-tuesday-update-yanked.htm
    http://www.cnet.com/forums/discussions/blue-screen-after-installing-windows-updates-642377/
    http://arstechnica.com/information-technology/2014/08/after-blue-screen-of-death-reports-microsoft-says-to-uninstall-recent-patch/
    http://hothardware.com/news/windows-81-update-crippling-pcs-with-bsod-microsoft-suggests-you-roll-back
    http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2360740/microsoft-pulls-patch-tuesday-update-causing-blue-screen-of-death
    http://www.infoworld.com/article/2608894/microsoft-windows/users-find-fix-for-botched-kb-2982791-and-kb-2970228-windows-update.html

Bunlar da geri çekilip tekrar yayınlanan güncellemeler;

https://windowsforum.com/forums/windows-7-blue-screen-of-death-bsod.275/
    http://www.computerworld.com/article/2599356/windows-pcs/microsoft-reissues-patch-that-crippled-windows-pcs.html
    http://www.zdnet.com/article/microsoft-reissues-flawed-windows-security-update-with-new-flaws/
    http://news.softpedia.com/news/Microsoft-Confirms-the-Re-Release-of-KB3022345-and-KB3048043-Windows-Updates-480569.shtml
    http://www.gfi.com/blog/follow-up-patch-problems-are-no-april-fools-joke/
    http://www.infoworld.com/article/2614504/microsoft-windows/microsoft-re-releases-botched-patch-as-kb-2840149--but-problems-remain.html
    http://windowsitpro.com/patch-tuesday/patch-tuesday-its-back-kb3001652-re-released

Açacağın dava için avukat tutmayı unutma. Google araması ile kendi davanı kendin çürütebilirsin.

Ek bilgi olarak:
    Microsoft yetkilisi veya avukatı olmadığın sürece bir şirket adına, yönetim kurulu veya şirket ortaklığı gibi bir hukuki bağın yoksa kendin iftira davası açamazsın.

Edit:
    Herşey 4/4'lük ise neden Enterprise sürümü için erteleme ve istenen güncellemeleri yükleme seçeneği var. Acaba çıkabilecek sorunlarda binlerce veya onbinlerce bilgisayar devre dışı kalmasın diye olabilir mi?

İşin kotalı internet kullananlar tarafını söylemeye bile gerek yok. İsteksiz şekilde yapılan bir işin sonuçları ne kadar olumlu olabilir.

h**p://forums.mydigitallife.info/threads/61468-Windows-10-Home-users-may-not-be-able-to-opt-out-of-Automatic-Updates
    h*p://forums.mydigitallife.info/threads/62482-Windows-10-You-ll-get-UPDATES-LIKE-IT-or-NOT-%96-unless-you-have-Enterprise-Edition/page5

quote:

This is very bad .use users internet at will, download gigs of updates without any notice , will MS pay for our internet bills

Sana arayacağın anahtar kelimeleri yazdım ama ısrarla burdan hakaretlerini sürdürüyorsun.
    Herhalde hakaret etmekten keyif alıyorsun ki devam ediyorsun.

Bilinçli tüketici mavi ekran verdi demiyor da ne yapıyor sana memory dump dosyasını verip al bunu incele mi diyor?
    Bilinçli tüketici dediğin nedir Bilgi işlem personeli mi yoksa forumdaki arkadaşlardan biri mi?

Apple kullanıcıları gayet güzel windows'u yerin dibine gömüyorlar.
    Çevrende Apple Masaüstü veya Dizüstü sahibi olanlar varsa niye aldıkları sorarsan zaten windows gibi sorun yaşamamak için aldıklarını söylerler. Buna rağmen sanki Apple fanatikleri Windows hayranı gibi yansıtmışsın.

Apple'ın avantajı sabit donanım için işletim sistemi çıkarması. Piyasadaki donanımlar için işletim sistemi çıkarsa eminim bu çeşitlilikte microsoft'un milyon katı sorun çıkar.

Linux'un hiç bir donanım sürücüsü desteğine sahip olmadığını söylüyorsan bir ara güncel sürümlerden biriyle kurulum yapmayı ve kullanmayı denemeni tavsiye ederim.
    13 sene önce Mandake - Redhat gibi sürümler bile donanımların neredeyse tamamını tanıyordu.

Bilgin olsun diye söylüyorum IOS bile mavi ekran veriyor bu arada. :-)

Windows 98 ve sonrasında iyileşme olmadığını iddia etmedim zaten. Günümüzün güncel sistemleri Windows 7 - 8 ve 8.1 ile ilgili yazdım mesajlarımı. Geçmişten günümüze Microsoft'un işletim sistemini gittikçe modüler hale getirerek mavi ekran ve güvenlik açıklarını azaltmaya çalıştığının bende farkındayım. İmzasız sürücüleri engellemeyi keyfinden koymadı herhalde.

Bana kaynak sorana kadar Microsoft Technet - Msfn.org - Mydigitallife.info - Nsanedown.com - wincert.net gibi siteleri takip edip kendin de bu sorunların yaşandığını görebilirdin.

Hey YALANCI Arkadaş: Bu yazdıklarının hiçbirinde "yılda EN AZ 5-6 tane mavi ekran veren güncelleme ve çökme" yazmıyor. Bi google aratıp paylaştıklarının neyle ilgili olduğuna ve aynı veya farklı konuyla ilgili olup olmadığına bakar mısın?

Sen çocuk mu sanıyon karşındakini? Kendi yalanını örtmek için böyle kapatma yolları mı bulmaya çalışıyon? Şimdi bak bakalım paylaştığın 10 küsür linkteki haberleri aç oku bakalım aynılar mı değiller mi? Bakalım bu paylaştığın haberlerin içinde kaç tane konudan bahsediyor.

Bir yalan daha : Ben 1993 yılından beri mac kullanıyorum. 90'ların sonunda bıraktım 2005 tekrar başladım. Şu anda iş yerindeki bilgisayarlarımdan iki tanesi imac. Biri 2007 mid diğeri 2014.

Hala gelip DH Forumda insanlara proluk taslamaya çalışıyorsun.

Böyle aynı konuları 6 -7 kere paylaşıp işin içinden sıyrılamazsın. Bizde apple veya microsofta ait hatalar görüyoruz ama hiç bir zaman senin ilk mesajın gibi tamamen uydurma bir yalan atmıyoruz.

Şu an ilk mesajının rezilliğinin sen de farkındasın ama işte direniyosun.

O MESAJI MAHKEMEDE SANA YEDİRECEM, O ZAMAN HAKİME GOOGLE'DAN BULDUĞUN AYNI KONU ÜZERİNE FARKLI HABERLERİ YUTTURURSUN. Toplam iki güncelleme hatası konusu bulup (aynı yıla ait bile değiller) öyle sallamasyon iftiralarda bulunamazsın.

İnsan sallar, bazen abartır bunlara lafım yok. Ama insan biraz usturuplu sallar.

Bir insan yalan söylemediyse o kişiye "YALANCI" demek suçtur. Senin yerinde olsam durmam bayram tatilinden sonra mahkemeye veririm. Hem karşılıklı mahkemeye vermiş oluruz.

Sen kocaman bir YALANCISIN.

Mahkeme konusuna gelince. Ben microsoft çalışanı değilim ama bu şirketle olan üniversitede (aynı şekilde apple de) bir çok alım satım işinde görev aldım. Tek lafıma bakar. Zaten böyle bir şey yapamayacak olsam gelip burada sana ötmem. Görüşeceğiz seninle hiç merak etme. Görüşmezsek konusunu açarsın burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 18 Temmuz 2015; 21:42:54 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.