Şimdi Ara

Windows 10 İlk Açılışta siyah ekran mouse imleci yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirtiğim gibi bilgisayarımı yeni topladık windows 7 yüklediğimde böyle bir sıkıntı olmuyor ama windows 10 geçtiğim zaman siyah bir ekranda kalıyor yeniden reset attığımda sorunsuz açılıyor araştırdım çözümlere baktım hiç biri işe yaramıyor
    Bilgisayarımın özelikleri resimlerle ekledimWindows 10 İlk Açılışta siyah ekran mouse imleci yokWindows 10 İlk Açılışta siyah ekran mouse imleci yokWindows 10 İlk Açılışta siyah ekran mouse imleci yokWindows 10 İlk Açılışta siyah ekran mouse imleci yok

• bu sorun uzun zamandır bende de var
    ekran kartından olabilir diyordum bendeki AMD
    Sizinki farklıymış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayarınız Güvenli Mod'da açıldıktan sonra, görev çubuğundaki arama kutusuna cihaz yöneticisi yazarak Cihaz Yöneticisi'ni açın, Cihaz Yöneticisi'ni seçin ve ardından Görüntü Bağdaştırıcıları'nı genişletmek için ok simgesini seçin.

Görüntü bağdaştırıcıları altında iki öğe görürseniz:

Eklenen görüntü bağdaştırıcısına (örneğin, Intel HD 4000 veya AMD Radeon HD 4200) sağ tıklayın ve ardından Devre Dışı Bırak > Evet'i seçin. Bu işlemin işe yarayıp yaramadığını görmek için bilgisayarınızı kapatın, yükleme medyanızı çıkarın ve bilgisayarınızı yeniden açın.

Bu işe yaramazsa, bilgisayarınızı Güvenli Modda yeniden başlatın (bkz: adım 2-5), Cihaz Yöneticisi'ndeki Görüntü bağdaştırıcısı bölümüne geri dönün, görüntü bağdaştırıcısını etkinleştirin ve diğer görüntü bağdaştırıcısını devre dışı bırakın.

Görüntü bağdaştırıcıları altında tek öğe görüyorsanız, sürücüye geri dönün veya görüntü bağdaştırıcısını kaldırın.

Sürücüye geri dönmek için, Cihaz Yöneticisi'ni açın ve Görüntü bağdaştırıcıları'nı genişletmek için ok simgesini seçin. Görüntü bağdaştırıcıları altında, öğeye sağ tıklayın ve Özellikler'i seçin. Sürücü sekmesini seçin ve ardından Sürücüye Geri Dön > Evet'i seçin.

Görüntü bağdaştırıcısını kaldırmak için Cihaz Yöneticisi'ni açın ve Görüntü bağdaştırıcıları'nı genişletmek için ok simgesini seçin. Görüntü bağdaştırıcıları altında, öğeye sağ tıklayın ve Özellikler'i seçin. Sürücü sekmesinde, Kaldır > Tamam'ı seçin.

Bilgisayarınızı kapatın, yükleme medyanızı çıkarın ve bilgisayarınızı yeniden açın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu attigim yontem ise yaramazsa hatayla ilgili biraz daha detayli bilgi vermen gerekiyor mesela tamamen siyah bi ekran mi aliyorsun veya oturum acmadan once mi sonra mi aliyorsun bu hatayi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bana whatsapp veya discord gibi bi yerden yardım edebilme sansınız var mı bu sorunu halledemedim bi türlü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.