Şimdi Ara

Windows 10 Isınma Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
3
Favori
13.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Laptopı en düşük performansa getirip çalıştırıyorum. Ancak o zaman 48-50 dereceye düşüyor. Bir de fark ettim ki benim hdd de eskiye göre 2-3 derece yüksek ısıda çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8.1'de 45-55 arası gidiyordu.
    Windows 10'da yine 45-55 arası , değişen bişey yok...
  • Kardeşim eğer laptop kullanıyorsan güç seçeneklerine giriyosun orda plan ayarlarını değiştir.Açıyosun ardınan gelişmiş güç seçeneklerini açıyorsun.Ordan işlemci buluyorsun alt sekmesinden en iyi işlemci durumu açıyorsun ordaki 100'ü 60 yapıyorsun.Ve farkı görüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.98

Kardeşim eğer laptop kullanıyorsan güç seçeneklerine giriyosun orda plan ayarlarını değiştir.Açıyosun ardınan gelişmiş güç seçeneklerini açıyorsun.Ordan işlemci buluyorsun alt sekmesinden en iyi işlemci durumu açıyorsun ordaki 100'ü 60 yapıyorsun.Ve farkı görüyorsun

Yaptım onu. O sayede kullanabiliyorum şu an. Asusun Power4gear programında hazır performans seçenekleri var, o şekilde performansi düşürüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeşim eğer laptop kullanıyorsan güç seçeneklerine giriyosun orda plan ayarlarını değiştir.Açıyosun ardınan gelişmiş güç seçeneklerini açıyorsun.Ordan işlemci buluyorsun alt sekmesinden en iyi işlemci durumu açıyorsun ordaki 100'ü 60 yapıyorsun.Ve farkı görüyorsun

Evet bunu Okumuştum ama %60 a düşürmek bize ne kaybettiricek onu merak ediyorum açıkcası kazancı tamam ısıyı azaltacak ama verimden ne kaybedicez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sky Han

quote:

Evet bunu Okumuştum ama %60 a düşürmek bize ne kaybettiricek onu merak ediyorum açıkcası kazancı tamam ısıyı azaltacak ama verimden ne kaybedicez ?

Günlük kullanımda etkilemiyor, Windows kasilmiyor. Sadece oyun oynanmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: literaturca2

Günlük kullanımda etkilemiyor, Windows kasilmiyor. Sadece oyun oynanmıyor.

bence varsayılan stabil ayarları değiştirmemek gerekir işlemcinin ömrünü etkiler. Ayrıca belirteyim hocam dünkü windows 10 güncellemesinden sonra cihaz ısınma durumu azaldı diyebilriim yükteyken en fazla 54 oluyor(Gta5 +Fİlm+internet açık) boşta 37 derece değerler güncellemeden sonra değişti ilerde düzelir ayrıca açılış hızıda düzeldi 10 saniyede açılıyor sistem.
  • Bendede asus N53SN var ilk win 10 kurduğum gün anladım fazla ısındığını tık ses yokken fan deli gibi dönüyor çok ısınıyor yanık kokusu geliyor, dün bir kaç güncelleme geldi bitanesi kuruldu, ondan sonrakiler kurulamadı dedi, hala bir fark göremedim bir sıkıntı var.
  • görev yöneticisinden ayrıntılar sekmesinde cpu sütununu büyükten küçüğe sıralayın.
    en üstte sistem boşta işlemi gözükmelidir ve %90 üzeri olmalıdır normal bir kullanımda(oyun hariç)
    eğer cpu yu %20 ve üzeri kullanan bir işlem görüyorsanız, ısınmanın sebebi olabilir
  • ASUS X550JX kullanıyorum driverlar uyumlu olmadığı halde herhangi bir anormal ısınma durumu yok windows 8.1'de nasılsa windows 10'da da aynı seviyede. SMBUS driverınızı güncelleyin mutlaka.
  • formatlama olayını nasıl yaptınız? usb ye atıp normal format atar gibi biostan ayarlayıp mı? öyle olunca key i görebiliyor mu?
  • insan. kullanıcısına yanıt
    Windows 10'a yükselttikten sonra key bulma programıyla keyi öğrendim, usb ya da DVD ile baştan kurdum, sorun olmadı.
  •  Windows 10 Isınma Problemi
    Bu da benim ısı değerlerim, belki kıyaslaman açısından yardımı dokunur, açıkçası ben bu değerlerle mutluyum, pek bir ısınma yok.
  • Son durum böyle bende.
     Windows 10 Isınma Problemi
  • tamm anladım çok sağol.

up . up..
  • Genel olarak sıcaklık değerlerini diğer bilgisayarlarla karşılaştırmak için konu açtım arkadaşlar değerleri yazarsanız güzel olur windows 10 da anladığım kadaıyla cpu sıcaklıkları artış var ama ekran kartında azalma var gibi.http://forum.donanimhaber.com/m_108890145/tm.htm
  • 70 -80 derecelerde göbek atıyordu pc, dün ekran kartının yeni güncellemesi çıktı güncelledim şuan değerler şöyle

Windows 10 Isınma Problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep House -- 9 Ağustos 2015; 11:27:54 >
  • dostlar ben şöyle bir çözüm buldum ısınma için bir inceleyin isterseniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_109040989/tm.htm
  • Windows 10'a formatladıktan sonra benim laptopum da aşırı ısınmaya başladı. Normalde oyun oynarken bile çok fazla ısınmayan laptop internete girerken bile aşırı derecede ısınıyor. Windows 8 de böyle olmuyordu. Laptopun markası DELL
  • bende de ısınma durumu var oyundayken. Windows 10 home , Lenovo Z580 İdeapad oyundayken bu sıcaklık değerleri sizde normal mi?

https://store.donanimhaber.com/95/a9/96/95A9965288A35FB86609240F0F664A9C.jpg

https://store.donanimhaber.com/7b/a7/6c/7BA76C8ADF94A124D1FA3936CE945657.jpg
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.