Şimdi Ara

Windows 10 Isınma Problemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
13.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Packard Bell kullanıyorum hiçbir şey açık olmadan boşta beklediği sırada bile ara ara fan öyle hızlanıyor ki yan odadan duyuluyor. Win7'de böyle bir şey yoktu oyunlarda bile bu kadar sesli çalışmazdı ama bunda oyun bile olmamasına rağmen fena çalışıyor.
  • temmuzdan beri iki kez windows 10 çıkardım düşürdüm istemeyerek. Çünkü forumdada görüldüğü gibi gözle görülür bir ısı artışı meydana gelmekte. Casper notebook kullanıyorum win 8.1 kullanıyorum normalde oyunlarda bile ısınmıyor ama win 10 yapınca Sistem boştayken bile fan hiç durmadan çalışıyor. Microsofta 3-5 email atıp yeni işletim sistemlerinin laptoplarda ısınmaya neden olduğunu dile getirdim. Umarım kısa sürede düzeltirler. ayrıca kalıcı ve mantıklı bir çözüm bilen varsa paylaşsın. İşlemci hızını düşürmek falan gibi olmasın. Çünkü bu bilgisayarı kısıtlı kullanmak anlamına gelir.
  • Merhabalar,
    Bende de aynı sorun var, Lenovo V370 kullanıyorum, Windows 10 a geçtiğimden beri fan hiç susmuyor, ısı 10 derece artmış durumda, soruna bir çözüm bulan varsa lütfen paylaşsın.
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    aynı sorun var bende de kardeşim ısınmıyor ama fan sürekli çalışıyor dimi sende de . bi çözüm bulursan at lütfen bana da
  • zubanda860 kullanıcısına yanıt
    Güncellemeler geldikçe fan sustu. Sonra SSD aldım yeni kurulun yaptım şu an çok iyi. Özellikle çözmek için bir şey yapmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar monster benim pc de windows 8.1 de hic calismayan fan windows 10 da susnuyor kafayi yedirtcek yok mu cozumu

• Asus model kullananlar Power4Gear Hybrid indirip kursunlar ben bu şekilde çözdüm kullanıyorum, Power4Gear Hybrid windows 8 versiyonu sorunsuz windows 10 dada çalışıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snlthlk

Asus model kullananlar Power4Gear Hybrid indirip kursunlar ben bu şekilde çözdüm kullanıyorum, Power4Gear Hybrid windows 8 versiyonu sorunsuz windows 10 dada çalışıyor...

Hocam power4gear Hybrid genellikle hangi ayarlarda kullanıyorsunuz yazar mısınız?
  • Üstad performance mode olsa,power saving mode seçeneğide olsa, en düşük işlemci durumum %5 en yüksek ayarlarım ise %80 şeklinde ayarladım.pc asus x550jk %90 power saving modda kullanıyorum 3 aydır win 10 ile bu şekilde ince ayar çekince durduk yere ısınan alet ısınmaz oldu çok şükür...
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    bende de otomatik açık güncellemeler tam ama olmuyor dönücem 8,1 e ben
  • BEN KURDUGUMA PİŞMAN OLDUM RESMEN. WİN 7 DE KASMA ISINMA VE SORUNU OLMADAN OYNADIGIM OYUNLAR WİN 10 DA DÜŞÜK DEĞERLERDE OYNAMAMA RAĞMEN HEM ISINIYOR HEMDE AŞIRI KASIYOR MAKİNAYI. MAKİNADA DANDİRİK BİŞEY DEĞİL Kİ BİLENLER BİLİR DELL XPS 15. ZAMANININ CANAVARLARINDANDI Kİ HALA Bİ ÇOK MAKİNAYA GÖRE ÇOK ÇOK İYİDİR. YILLARDIR DELL KULLANIRIM ISINMA SORUNUNU WİN 10 DAN SONRA GÖRMEYE BAŞLADIM. SOGUTMA SİTEMİNİ ELDEN GEÇİRDİM, TEMİZLEDİM OLMADI. MACUNLARI YENİLEDİM OLMADI, SOGUTMA SİSTEMİNİ KOMPLE DEĞİŞTİRDİM YİNE OLMADI OLMADI. SİNİRDEN KÖPÜRÜYORUM RESMEN BİLGİSAYARI PARÇALICAM AZ KALDI. EN İYİSİ WİN 7 YE GERİ DÖNÜŞ YAPMAK.
  • Sony Vaio kullanıyorum aynı sorun bende de var Windows 7 kuruluyken rahatlıkla oynadığım oyunları Windows 10 kurduktan sonra oynayamaz hale geldim oyuna başladığım andan itibaren laptop aşırı ısınmaya başlıyor ve birkaç dakika içerisinde kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schlimazi

Windows 8.1'den yükseltme yoluyla Windows 10'a geçtim. Sonra da formatladim. Ama Asus x550lc model laptopım ısınıyor. Pilde iken fanı hiç çalışmayan cihazın Windows 10da fanı hiç durmuyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Bios ile alakalı olabilir mi? Böyle kullanmanın cihazı bozar mı? Daha bir laptopım yandı, içinden yanık kokusu gelerek bozulmuştu.
     Windows 10 Isınma Problemi
    Pildeyken değerler böyle
     Windows 10 Isınma Problemi
    Elektrikteyken değerler böyle

http://www.windows10.gen.tr/windows-10-isinma-sorunu-nasil-cozulur/

• İki gün öncesine kadar w7 kullanıyordum oyunlarda bile 65 dereceyi zor görüyordum w10 a geçtim boşta 55-60 derece oyunlarda 80 dereceyi görüyorum masa üstü pc kullanıyorum 3 tane büyük fan olmasına rağmen bu şekilde ısınıyor ne denediysem düzelmedi çözüm bulabilen var mı?
  • iyi ki burayı bulmuşum, asus k55v laptop kullanıcısıyım. win 7 den win 10 a geçtim 1 hafta önce,,,ısınmak nedir bilmeyen kasa alev topuna dönüyor resmen... sıradan bir kullanıcıyım,oyun felan oynamıyorum. win 7deyken asusun power4gear ı sanırım ısınmayı önlüyordu. 8.1 versiyonunu yükleyen arkadaş problemin çözüldü mü? win 7 olanını yüklemiştim ben,,,göçürdü işletim sistemini,,sıfır kurulum yapmak ozrunda kaldım 3 gün önce,,o yüzden tam teyit almadan yüklemek istemiyorum...
  • Böyle sorunlar olabilir sonuçta bedava verdiler .

• denetim masasından güç kullanımı iyileştiri çalıştırın biraz düzeliyor ama ben gene de laptoptu sıfırlayıp 8.1 yaptım
  • WoLeRiNe kullanıcısına yanıt
    k56cb bende kullanmaktayım aynı sorun bende de mevcut.
  • arkadaşlar,microsoftun win 10 doğumgünü güncellemesini yükleyin,,,sürüm 1607 ye yükseliyor(home kullanıcıları için) o zaman sorunlar çözülür muhtemelen...ben sürümü yükselttim,ısınma problemi ortadan kalktı....eskisi gibi buz gibi bilgisayar... yeni sürümde güç ayarlamaları daha kapsamlı,,,ordan profili istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz,,,bu son sürümde bayağı bilinen ortak sorunlara el atmışlar,,,bir kaç güvenlik güncellemesinden de sonra win 10 çöp olmaktan çıkar.. son sürümde gayet stabil çalışıyor benim sistem...göçme yok,başlangıç menüsü uçmaları yok,windows defenderı devreden çıkarma ve sınırlı tarama yetkisi verme opsiyonu gelmiş...bu iyi oldu,3.parti virüs programları ile problem çıkarıyordu....yalnız son sürüme geçerken kaydettiğiniz çoğu ayarı kaybedeceksiniz,haberiniz olsun....belgelerinize,dosylarınıza bişiy olmuyor ama,rahat olun...daha önceden oluşturuğunuz geri yükleme noktası ayarları da gidiyor,,,uyku ayarları gelmiş son sürümde bir de....

• quote:

Orijinalden alıntı: schlimazi

Dün biosu güncelledim. Biraz kullanıp test edeyim dedim. Elektrikte pilsiz çalışırken internette takılırken 55-60 arası oluyor ısı. Oyunda ise 75-80 arası. Normal mi, yoksa endişe etmeli miyim?

arkadaşım bios un sürümü ne? yazarsan sevinirim...ben de k55vd kullanıyorum laptop...winflash lamı yaptın güncellemeyi? benim bios sürüm 411...biosta secury and boot sekmesinde bootable usb flash bellekten win 10 yükleyebilmek için seçenek göremiyorum ben? sen görebiliyormusun?bilgilendirirsen sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.