Şimdi Ara

Windows 10 işletim sisteminin Teknik Önizleme Sürümü çıktı, indirebilirsiniz! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
13
Favori
16.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir iki gün önce win 8.1 sistemime virtualbox ile win10 kurdum. Orasını burasını kurcaladım vs... Benim gördüğüm win10 yeni bir işletim sistemi değil. Olsa olsa win 8.1.1 olur.
    Her şey aynı. Microsoft iyice paragöz olmuş. Çok uyanıklar vesselam. Herifler bir başlat menüsü ile win8'e geçmeyenleri de kekleriz peşindeler :)
  • Olmamış bu . Windows iyice para peşinde koşar oldu.

• Ben gecen hafta win10 indirdim kurarken laptopa suruculeri gormuyor.yai c,d gozukmuyor.ne yzpti isem olmadi.ama win 8.1 ve win 7 problmsiz kuruluyor's an win 10 kuracam ama careyi bulamadim

• 1.si şu anki win 10 unun alpha sürümü bile olmadığını unutmayın.
    2. Microsoft win 10'a bir sürü yeni özellik ve teknoloji ekleyecek.
    artı
    Win 10'a hemen damga vurmak yerine, yorumlarınızı final sürüme saklamanız daha iyi olur.
  • Kesinlikle indirmenizi ve kullanmanızı önermem, yaptığınız hiç bir şeyin garantisi olmayacaktır bir bakmışsınız sistem çalışamaz duruma gelmiş. Denedim sonuç berbat! Dosyalarımı zor kurtardım.
  • Win 7 en ideal sistem şuan.

• Bu önizleme aslında geliştiriciler için denebilir. Normal kullanıcılar için olanı muhtemelen 2015'in başında gelecek. Ayrıca birçok hatadan arındırılmış olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işletim sistemini yapan adam kimse onunla oturup 2 çay içmek sigaramın son fırtını çekip küllüğe basarken ona "ya birader senin manita mevzusu mu var neden kendini işine odaklayamıyosun artık" demek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

bu işletim sistemini yapan adam kimse onunla oturup 2 çay içmek sigaramın son fırtını çekip küllüğe basarken ona "ya birader senin manita mevzusu mu var neden kendini işine odaklayamıyosun artık" demek istiyorum

Senden iyi roman yazarı olur.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Sende windows phoneciler gibi fanboysun heralde masaüstü sistemleri fanboyusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metnes71

Ben gecen hafta win10 indirdim kurarken laptopa suruculeri gormuyor.yai c,d gozukmuyor.ne yzpti isem olmadi.ama win 8.1 ve win 7 problmsiz kuruluyor's an win 10 kuracam ama careyi bulamadim

önerisi olan yokmu
  • quote:

quote:

Ben gecen hafta win10 indirdim kurarken laptopa suruculeri gormuyor.yai c,d gozukmuyor.ne yzpti isem olmadi.ama win 8.1 ve win 7 problmsiz kuruluyor's an win 10 kuracam ama careyi bulamadim

önerisi olan yokmu

Microsofta bildir. Düzeltsinler. Yoksa Win 10u ileride de kullanamayabilirsin.
  • Şimdilik çok kötü sildim bile kablosuz ağa basıyorum gidiyor ayarları açıyor bune arkadaş.
  • eski bilgisayarlarla kafa yoracağınıza alın bir yeni bilgisayar kurtulun korsan korsan nereye kadar canım;
  • .Ben kuramadım.Windows rahatça kuruluyor ancak win kurarken baştaki logoda takılı kalıyot.Secure boot denen bir ayar varmış o da benim bios da yok .Nasıl yaparız?
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    hic dusundun mu teknik surum ne demek diye

• Teknik sürüm diye mi olmadı

• Umarım.
  • son güncelleme ile (9879) aptalca bir sorun geldi, openoffice writer, not defteri vb. açtığımda değişik değişik şeyler oluyor ekrana gri geliyor falan filan, klasör oluşturduğumda da öyle. görev yöneticisinden baktığımda microsoft sync center sebep oluyor buna onu kapattığımda düzeliyor. Tamamen engellemenin yolu var mı bunu? çok memnundum w10dan şimdi bu sorun can sıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.