Şimdi Ara

Windows 10 işletim sisteminin Teknik Önizleme Sürümü çıktı, indirebilirsiniz! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
13
Favori
16.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

windows 7 tasarımı çok iyiydi. 8 ile pisledi. 10 ile de batırmayı düşünüyorlar sanırım.

bu tek renk tasarım boğuyor beni. midem bulanıyor bir yerden sonra, iğrenç çünkü. her kimin fikriyse atılmalı microsofttan.

windows 98 bile daha güzel gözüküyor yahu

bende win8 sevmiyorum ya. çok tek renk üzerine odaklanılmış ve arayüzünü sevmedim. başlata basıp çalıştırdan notepad yazmak vardı. win8 de iki saat arıyorum

win xp ve win7

Başlat menüsüne girip ne yazarsan yaz arıyor zaten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilmiyorum bana çok zor geldi. xp çok uzun süre kullandım. alışmışım hemen ordan yazmaya. win7 de bile bazen yeri karıştırıyorum. ama olsun alıştım artık
    ben direk o başlat menüsünü seviyorum hem. o kutucuklar filan benlik mevzu değil.
  • windows 10 yuklu laptopumda guncelleme yaparken sorun oldu simdi sadece boot menusune girebiliyorum..
    freedos uzerinden windows 10 usb ile yukluyebilirmiyim acaba ?

• Win7 kullanıyorum, diğer üst surumlere geçmeyi hiç düşünmüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir umut sorayım dedim :)

Korsan 7 kullanıyorum ama bu windows 10 teknik ön izleme indirip kurma şansım var mi? Tam versiyon çıktığında satın alacağım

• Win Xp ve ardından Win 7 en iyi sistemleri. Win 10 u merakla bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Arkadaşlar bir umut sorayım dedim :)

Korsan 7 kullanıyorum ama bu windows 10 teknik ön izleme indirip kurma şansım var mi? Tam versiyon çıktığında satın alacağım

var tabiki deneme herkese kullanabilme hakkı var buradan indirebilirsin Türkçe indirme linkini seçiphttp://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/preview-iso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Şubat 2015; 16:30:32 >

• Win 8 ' i severek kullanıyorum , 10 çıksa tadına baksak
  • Kararlı sürüm çıksın yüklerim.
  • Windows 7 kullanıyorum Windows 10'nu iso x64 Türkçe sürümünden yüklemeye çalıştım fakat başarısız oldum başlangıçtaki ilk mavi logo ekranında takılıp kaldı. Tek sorunu yaşayan ben miyim yardım rica ediyorum. !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi although11 -- 23 Şubat 2015; 13:39:05 >
  • Spartan geldi mi?

Gelmediyse onizlemede sunulmayacak mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 23 Şubat 2015; 18:02:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: although11

Windows 7 kullanıyorum Windows 10'nu iso x64 Türkçe sürümünden yüklemeye çalıştım fakat başarısız oldum başlangıçtaki ilk mavi logo ekranında takılıp kaldı. Tek sorunu yaşayan ben miyim yardım rica ediyorum. !!!

bazı pc lerde orda fazla bekliyor sabredip bekleyin kuruluma geçer
  • ben de deneyeyim dedim her şeyi sorunsuz kurdu ancak özellikle sağ tık açılırken ve başlat menüsü açılırken donarak kasıla kasıla açılıyor. geri win8.1 e geçtim. şimdilik gerek yok...
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Gece başladım sabaha kadar bekledim fakat hareket yoktu maalesef :(
  • Tablete yükleyebilirmiyim bunu?
  • Ben indirdim win 8 den tek farkı birden çok ekran açılabilmesi ama uyumluluk sorunları var tam sürüm çıkınca indirecem tekrar.

• Acer 5520ye kurdum 8.1 bile canavar gibi calistirirken baslat ve sag tiklarda calismama problemi oluyor.
    tasarim olarak pek begenmedim baslat cubugunda ki gereksiz arama kismi,icon tasarimi vs. Son durum ciksin bide ozaman deniycem.

• hayret ya ilerledikçe bozuyorlar mı bunu nedir ilk İngilizce olanı yüklemiştim gayet güzeldi güncelledikçe bozuyorlar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

windows 7 tasarımı çok iyiydi. 8 ile pisledi. 10 ile de batırmayı düşünüyorlar sanırım.

bu tek renk tasarım boğuyor beni. midem bulanıyor bir yerden sonra, iğrenç çünkü. her kimin fikriyse atılmalı microsofttan.

windows 98 bile daha güzel gözüküyor yahu

bende win8 sevmiyorum ya. çok tek renk üzerine odaklanılmış ve arayüzünü sevmedim. başlata basıp çalıştırdan notepad yazmak vardı. win8 de iki saat arıyorum

win xp ve win7

Yandan çıkan kutuya notepad yazmanız yeterli ya da ana ekrana kısayolunu atmanız...

• bu konu başlığı altındaki mesajları baştan itibaren keşke okusaydınız yükleyip yüklememe konusunda bilgi edinebilirdiniz..ne kadar da meraklı bir toplum olmuşuz ;) anlamak mı istemiyorsunuz nedir?windows 10 şu an tek başına kullanılacak duurmda değil..3-5 ay daha sabredin çok şey kaybetmezsiniz..illa kurcam derseniz o zaman foruma gelip LÜTFEN YARDIM,ACİL şeklinde başlık açmayın bir zahmet..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.