Şimdi Ara

Windows 10 işletim sisteminin Teknik Önizleme Sürümü çıktı, indirebilirsiniz! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
13
Favori
16.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

anlamadıgım nokta, amd apu tarafında hız farkı varmı ? wındows 7 den geçmeye değer mı ? oyunlarda kasma felan yapacaklsa hıc ugrasmayalım

Günlük kullanım için final sürümünü niye beklemiyorsunuz ki. Adı üzerinde teknik önizleme sürümü, kasma da olur hatalar uyumsuzluklar da.

wındows 8 8.1 de kasma sorunu vardı bı ıhtımal duzeldı mı dıye sormak ıstedım,

Nerde kasma oluyordu? Hatirlayamadim.

bazı oyunlarda...

• windows 9'a ne oldu. 8'den direk 10'a mı atlayacaklar?

• exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    En çok merak ettiğim şu ssd+hdd kullanıcıları ve düşük bellekli kullanıcılar için geliştirilen app ve dosyaları direk başka bölüme/sd karta vb kurmayı yapan bölümü, denediniz mi?
  • 9 atlandı, direk Win10 çıkacak yani.

Microsoft şu kütük tasarımından vazgeçmezse daha çok kullanıcı kaybeder.

Windows 7 ile devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uniquee_x3 kullanıcısına yanıt
    Kurdum, öyle çok hatalar yok kullanılabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala win 9 diyip insani sınıyorlar

• Win10 ssd li pclerde çok hizli çalışacak emin olun suana kadar kullandigimdan gördüğüm bu. Ssd kullanmiyorum ama bu bile idare eder.

Başlat menüsü güzel olmuş klasik bilgisayarim iconu çok garip olmuş.

Farkli ekran olayini denedim ama ben kullanmam biz sekmeleri üst üste açıp risk budur diyen nesiliz sonuçta.

Driver yüklemeleri otomatik ve arka planda yükleniyor seni üzmuyor tabi bu sırada ram ve işlemciyi yiyor

Sistemi iyi olanlar icin güzel bir os olmuş. Benim gibi 2gb ram ile düşe kalka idare edersiniz.

Son sürümü gerçekten çok merak ediyorum keşke bu işletim sistemleri her yeni versiyonda daha az donanım sömürmeye göre yarış yapsalar.

Benim suana kadar anladigim şudur. Ms yine 4-5 senelik pcleri çöpe yollayip yeni pc Yeni donanimlar satmaya çalışıyor . Bu şekilde os yaparak.

Yeni pc si olana hayırlı olsun güzel bir sisteminiz olacak. Ama win 10 adinin hakkini veremicek.

• xp ve 7 ciler gelir birazdan

güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_sadistic

core duo 1.6ghz 980 mb ram 80 gb hhd ve 256 mb ati ekran kartlı alet win8 ile berbat uyumluluğa hahipti. Buradan yola çıkarak bu yeni windowsun ben söylenen sistem gereksinimleriyle doğru düzgün bir iş yapacağını zannetmiyorum. adamlar samimi olsunlar biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bitane inceleme okudum yazilanlardan hicbir yenilik yok. indirip deneyenlere soruyorum windows7 ye gore ne artisi var bu isletim sisteminin? baslat menusu geri geldi diyor zaten var 7de :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Hala win 9 diyip insani sınıyorlar

Herkes 24 saat takip etmiyor ve gelişmeyi kaçırıyor,ne var bunda soruluyorsa?

• Kakà kullanıcısına yanıt
    Etsin veyada degistiler diye dusunmek cokmu zor yil 2014

• Arkadaşlar Windows 10 resmen Windows 8.2 gibi küçük bir yükseltmeymiş gibi olmasına rağmen 250 TL'ye satın almak isteyenler olacak mı?

Eğer Windows 8 sahiplerine uygun fiyattan verirse ben geçerim. Beğenmezsem geri Windows 7'ye dönerim. O saçma sapan sürücü sorunları Windows 8'de canımdan bezdirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Arkadaşlar Windows 10 resmen Windows 8.2 gibi küçük bir yükseltmeymiş gibi olmasına rağmen 250 TL'ye satın almak isteyenler olacak mı?

Eğer Windows 8 sahiplerine uygun fiyattan verirse ben geçerim. Beğenmezsem geri Windows 7'ye dönerim. O saçma sapan sürücü sorunları Windows 8'de canımdan bezdirdi.

kuyruğa girer beklerler bile :d iphone gibi aynı telefonu uzatıp uzatıp satma stratejisine gecmis bunlarda 40 yıllık başlatı ekledik diye reklam yapıyolar
  • Bence olmuş. Ben öyle tekniğinden felan anlamam işin. Başlat menüsü şahsen istediğim gibi olmuş. Hem sosyal hemde işlerini görmek için kullanışlı. 2. ekran ise Linux'tan aşina olduğum ve severek kullandığım birşeydi zaten, Windowsta öntanımlı gelmesi güzel olmuş. Xp'den sonra çıkan hiç bir sistemi adam akıllı kullanamamıştım, xp'ninde desteği bittiği için sıkıntı idi. 3-4 yıldır windows bilgisayara kurulur ve formattan formata açılırdı :) ama öyle görünüyor ki windows 10 sürümüyle Linux'un yanında etkin kullanacağım.

Edit: Linux manyağı değilimdir. Bilgisayarda çok basit işler yaparım. Günlük işler için Linux kasmadan kullanıldığı için ve günlük işler için karmaşık olmadığı için kullanıyorum o kadar. Yoksa Linux'la windows'u kıyaslamıyorum. Driver zahmeti, kurulum vs basit oluyor. En ufak sorunda format atarım Linux'da 15 dakikada format atıp kullanıma hazır olduğu için kullanıyorum. Gündelik kullanıcıyım!

• bi **** bakalim umarim performansta 8 deki gibi hissedilir bi artis vardir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

2 senedir format atmadım, win7 64 bit kullanıyorum. ayar program vs. günlük kullanacağım gibi ayarlaması 1 haftayı buluyor, oturana kadar. win8.1 düşünüyorum artık. ssdden sonra da yeni kurulum yapmadım. 8.1 sanal makina da bile hızlı yav. windows 10u da şimdi indriyorum bu sefer olacak sanki. ilk defa heyecan yapıp indiriyorum, normalde sallamam pek.

Single 150 Dolar Pro 200 Dolar çüş dedim
  • Yazılanları okuyorum ve bende sorun mu var diye düşünüyorum.
    Son 8.1 kullanıyorum ve gayet de mutluyum.

• Windows 10 çıksa geçmem, mis gibi win 8.1 daha ne olsun! ayrıca ben eski başlat menüsüne asla dönmem, buna alıştım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.