|
Bildirim
Ayarların yarısı Ayarlar uygulamasında, diğer yarısı Denetim Masası'nda halen. Koca şirketten biri de çıkıp şunların tasarım elemanlarına bir şey demiyor.
Dark mode ekliyorlar. Dosya yöneticisi önce beyaz açılıp sonra siyaha dönüyor, kısa bir sürede ama fark ediyorsunuz. Onu bile zahmet edip düzgün yazmamışlar. Bildirim merkezinin transparan efekti sorunu devam ediyor. Kaç sene geçti bu bildirim merkezi sorunları ile acaba? 10 sene içinde çözerler herhalde. Şimdi de Paint uygulamasının sistemden tamamen kaldırılabilmesi üzerinde çalışıyorlarmış. Gerçekten devrimsel bir yenilik olacak. Bir Windows 10, bir de Gnome 3. Bunların geliştiricilerinin bilgisayar ekranına bakmasını bile yasaklayacaksın. Bilişim dünyası çağ atlar. |
Amd tarafında performans artışı var tabi Ekrem bey "belirli işlemcilere yönelik" şeklinde ifade etmiş, işte o işlemciler amd işlemciler.
|
Windows kadar fazla yeteneğe sahip olup, daha stabil bir işletim sistemi olursa neden olmasın ?
|
Eyvah yine çökeceğiz. İnş bana gelmez
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 13 Kasım 2019; 23:45:49 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|