Arkadaşlar mehraba. windows 10 kullanıyorum. bütün güncelleştirmelerini yaptım bilgisayarın. ama yinede saatim 1 saat geriye alındı. windows 7 8 de bununla ilgili yani saatin geriye alınmamasıyla ilgili güncelleştirme var. ancak windows 10 da yok. saatim şu an bir saat geride. bununla ilgili bir yama yada güncelleme var mı. yada yapan var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: kabus750
Arkadaşlar mehraba. windows 10 kullanıyorum. bütün güncelleştirmelerini yaptım bilgisayarın. ama yinede saatim 1 saat geriye alındı. windows 7 8 de bununla ilgili yani saatin geriye alınmamasıyla ilgili güncelleştirme var. ancak windows 10 da yok. saatim şu an bir saat geride. bununla ilgili bir yama yada güncelleme var mı. yada yapan var mı ?
W7 kullanıyorum. Güncellemeyi kabul etmeyince ben de saat dilimini değiştirdim. Hani biz +02:00 Atina İstanbul kullanıyoruz ya, onu +03:00 Moskova mıydı neydi yapınca saat güncelleniyor. Telefonda da aynı dilimi seçtim oldu. Bi dene bakalım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
o şekilde oluyor ama çözüm değil. istanbul utc 03.00 olması lazım. bir de tek bilgisayarda değil tüm clientlere uygulamam gerek. yama yada ne bileyim bir güncelleme falan olursa dağıtmam daha kolay olucak.