Şimdi Ara

Windows 10 kritik hata [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
21.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardım edin resimdeki gibi hata alıyorum. Alt menü falan çalışmıyor.

Windows 10 kritik hata [Çözüldü]

İlerde bazı arkadaşlar bu hatayı alırsa şu videodaki şeyleri yaparsa sorun çözülecektir.http://www.youtube.com/watch?v=ji1ea7whtMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuhammedErogul -- 28 Haziran 2015; 2:13:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PC'yi yeniden başlat düzelir.
  • Şaka yapıyorsun herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an Windows 10'a güvenmemek lazım, her türlü hatayı verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuhammedErogul

Şaka yapıyorsun herhalde.

Niye şaka yapayım ki! Bende o hata çıktığında pc'yi yeniden başlatıyorum. Düzeliyor.
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar. Çözüm ;www.youtube.com/watch?v=ji1ea7whtMI

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 10 u keskinlikle tavsiye etmiyorum . 5 dir kuruyorum windows 8.1 de stabil ve cok performanslı çalışan notebook da takılmalar donmalar başladı . tekrar 8 e gectim .
    ssd 256 gb+1tb hdd 8 gb ram 2 gb ekran kartım var a10 işlemci. Milleti deney tahtası olarak kullanıyorlar . Sistem kurmaktan sıkıldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8 çözemediğim hata
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimusplus

windows 10 u keskinlikle tavsiye etmiyorum . 5 dir kuruyorum windows 8.1 de stabil ve cok performanslı çalışan notebook da takılmalar donmalar başladı . tekrar 8 e gectim .
    ssd 256 gb+1tb hdd 8 gb ram 2 gb ekran kartım var a10 işlemci. Milleti deney tahtası olarak kullanıyorlar . Sistem kurmaktan sıkıldım

Eski sistemden yükseltme yaptığın için olabilir. Eski windows hasarlıysa yükseltirken bozuk dosyalarda yenisine geçiyor. Tabi Windows 10da sorunlu çalışıyor. Dosyaları korumadan temiz kurulum yaptığında büyük ihtimalle sorunsuz çalışacaktır.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Yok Dostum . Sıfırdan format atarak uefi kurulumu yaptım . hemde defalarca . başta cok performanslı çalışıyor sonra kasmalar ve donmalar başlıyor . Windows 10 un tüm sürümlerini denedim . enterprise - Pro - Home vs.
    Hepsinde aynı sorunu gördüm . Şimdi windows 8.1 e döndüm ve cok memnunum. Sanırım windowsun sp1 güncellemesini beklemekte fayda var . windows 10 cok güzel tasarlanmış cok hoşuma gitti ama stabil değil. internette araştırdım fakat daha sıkıntıları hakkında bir yorum göremedim. 1-2 ay daha 8.1 e devam sonra tekrar denerim artık . cevabın için teşekkür ederim
  • https://www.youtube.com/watch?v=VwwewIM31m0

bu hatayla karşılaşan arkadaşlar yukarda ki linkte problemin çözümü mevcut geçenlerde benimde başıma geldi paylaşmak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozerozdas05

https://www.youtube.com/watch?v=VwwewIM31m0

bu hatayla karşılaşan arkadaşlar yukarda ki linkte problemin çözümü mevcut geçenlerde benimde başıma geldi paylaşmak istedim

hocam link kapalı nasıl yaptığınızı yazar mısınız?
  • @doktor35 Hatırladığım kadarıyla şöyleydi; görev yöneticisini açıp yukarı menüden çalıştırı açarak oradan cmd yi açıp administrator hesabı oluşturuyorsunuz şunları yazarak;
    net user administrator /active:yes
    Daha sonra oturumu kapatıp administrator hesabına giriş yaparak oradan yeni kullanıcı açıp o kullanıcıya giriş yaparak sorunu çözebiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.