Şimdi Ara

Windows 10 kullanıcıları büyük güncellemeye hazırlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    windows batsa da kurtulsak

• öğrenciler için olan Windows Embedded 8.1 Pro ya hala gelmedi. ne kadar daha bekliyecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

öğrenciler için olan Windows Embedded 8.1 Pro ya hala gelmedi. ne kadar daha bekliyecez

yükseltme aracı var onu kullan illa update ile yapmak zorunda değilsin.

• Türkçe Dil Paketi Henüz Çıkmadımı?

• Benim için büyük güncelleme cortananın Türkçe dil desteği kazandığı zaman olacaktır..

• quote:

Orijinalden alıntı: yoksulseytan22

quote:

Orijinalden alıntı: alito

quote:

Hala 8.1 deyim ve Ocakta geçerim. O zamana kadar küçük sorunları ve vaat ettiklerini tam olarak yayınlamış olurlar. Birde format atmaya üşeniyorum. Telefonlar gibi yapsalar tek tıkla fabrika ayarlarına dönse ne güzel olur. İso yu usb ye yazacan, kurulumda döngüye girmesin diye yeniden başlatınca çıkar tak yapacan off yazarken yoruldum

Kurulum döngüye girmez. Windows dosyaları kopyaladıktan sonra HDD'deki kurulan Windows'u boot eder. Sen muhtemelen Flash diskine bir defalık boot edecek şekilde öncelik vermeyip, bios'dan 1. boot aygıtı olarak atıyorsun. Bu nedenle flash diski takılı unuttuğun için bios HDD'yi geçip flash diski boot ediyor.

Senin söylediğin şeyi tahmin ederekten bir keresinde bu ayarı yaptım. Ancak kurulum devam etmedi. Bende ya yanlış yaptım yada benim bios ayarım böyledir diyerekten bu zahmetli tak çıkar işini mecburen devam ettim, uğraşmadım yani. Ben en fazla 4 ay sonra format atıyorum. Anti virüs programlarından nefret ettiğim için.
    Akrabaların pclerini de usb ile format ettim ve onlarda da döngüye girdi. Windows 10 incelemesinde Mesut Çevik de kurarken o da söylemişti bu olayı. Kısır döngüye girebilir takıp çıkarın felan diye. Dedim demekki sadece benim başıma gelmiyormuş.

Muhtemelen yanlış bir şeyler yapıyorsun. Anakart modeline göre (Boot menüsü kısayolu genelde açılışta altta belirtilir) PC açılışında F2,F8,F10 yada F11'e (bunlardan başka bir F tuşuda olabiliyor) basınca boot menüsü açılır ve orada flash diskini seçerek bir defalık boot ettirebilirsin. Başka bir ayara gerek yok. Eğer bu şekilde yaptığında devamlı flash disk boot ediliyorsa. Ya bios ayarlarında bir hata vardır yada bios versiyonun hatalıdır. Bios'u fabrika ayarlarına döndürmeyi yada Bios'u yükseltmeyi deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 23 Ekim 2015; 20:50:28 >

• kendime güncel win 10 hazırlamıştım.az daha bekleyelim laplobu öyle güncelleyelim bari

• Standart kullanıcılar için hiçbir yenilik olmayacak 5-6 aydır habire güncelliyorlar ne yenilik var göze gelen ? Hep güvenlik güncelleştirmesi, stabilite güncelleştirmesi. Ben iyice bezmeye başladım bu bekleyişten. Windows 7 DVD'si olsa geri dönecektim. Zırt pırt donuyor, Windows 7'de bu kadar hata almıyordum.

• windows 8 sürümlerinde de yaşadığımız bazı sorunlar ve mavi ekran hatalarını windows 10 ilk kurulum sonrasında da bizzat yaşadım. fakat daha sonra gelen windows 10 güncellemeleriyle bu sorun ortadan kalktı şu ana kadar mavi ekran hatası yaşamadım.

tabi bazı bugların olduğuda bir gerçek örnek olarak bir çerçevede yazı yazmak istediğinizde klavye imleci yokoluyor ve yazı yazamıyorsunuz. mücrosoft edge yi açıp kapatınca düzeliyor. masaüstünde fare imleci bazen sapıtıp garip imleç karakterlerine bürünüyor birkaç tıktan sonra normal hale geliyor fakat son updatelerden sonra bunlar bir daha olmadı buglar kapatılmış olabilir

windows 8 >> 8.1 >> 8.1 Up1 ile gerçekten stabil bir yapıya bürünen windows 8 işletim sistemi gibi windows 10 içinde verilecek büyük güncelleme sonrası stabil ve sağlam bir yapıya dönüşecektir.

insider sürümlerini kullanmanızı önermiyorum zaten birçok hataya açık sürümler tabiki insider programı dahilinde test ediyorsanız ayrı birşey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 24 Ekim 2015; 15:37:33 >

• arkadaşlar, önemli bir şey sorucam. benim bilgisayar(toshiba satellit) fabrika çıkışı W8 yüklü geldi. geçen sene 8.1 e yükseltmiştim. sonra bilgisayara 2-3 defa format attım. her format attıktan sonra 8 e geri döndü her defasında 8.1 indirmek zorunda kaldım. her format öncesinde 8.1 yüklemesi için bir seçenek aradım bulamadım.

W10 da da aynı durum olacak mı?

W10 için 1 yıl süre veriyor. o süre dolduktan sonra format atınca W10 u parayla mı alıcaz napıcaz. kafamda deli sorular.

acaba format atarken Windows sürümlerini seçebileceğim bir yer var da ben mi bilmiyorum.

resmi sitesinde W10 u flash belleğe indirebileceğim bir link bulamadım. yardım edebilecek ustalar var mı?
  • win7 ye devam :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hala 8.1 deyim ve Ocakta geçerim. O zamana kadar küçük sorunları ve vaat ettiklerini tam olarak yayınlamış olurlar. Birde format atmaya üşeniyorum. Telefonlar gibi yapsalar tek tıkla fabrika ayarlarına dönse ne güzel olur. İso yu usb ye yazacan, kurulumda döngüye girmesin diye yeniden başlatınca çıkar tak yapacan off yazarken yoruldum

Kurulum döngüye girmez. Windows dosyaları kopyaladıktan sonra HDD'deki kurulan Windows'u boot eder. Sen muhtemelen Flash diskine bir defalık boot edecek şekilde öncelik vermeyip, bios'dan 1. boot aygıtı olarak atıyorsun. Bu nedenle flash diski takılı unuttuğun için bios HDD'yi geçip flash diski boot ediyor.

Senin söylediğin şeyi tahmin ederekten bir keresinde bu ayarı yaptım. Ancak kurulum devam etmedi. Bende ya yanlış yaptım yada benim bios ayarım böyledir diyerekten bu zahmetli tak çıkar işini mecburen devam ettim, uğraşmadım yani. Ben en fazla 4 ay sonra format atıyorum. Anti virüs programlarından nefret ettiğim için.
    Akrabaların pclerini de usb ile format ettim ve onlarda da döngüye girdi. Windows 10 incelemesinde Mesut Çevik de kurarken o da söylemişti bu olayı. Kısır döngüye girebilir takıp çıkarın felan diye. Dedim demekki sadece benim başıma gelmiyormuş.

Muhtemelen yanlış bir şeyler yapıyorsun. Anakart modeline göre (Boot menüsü kısayolu genelde açılışta altta belirtilir) PC açılışında F2,F8,F10 yada F11'e (bunlardan başka bir F tuşuda olabiliyor) basınca boot menüsü açılır ve orada flash diskini seçerek bir defalık boot ettirebilirsin. Başka bir ayara gerek yok. Eğer bu şekilde yaptığında devamlı flash disk boot ediliyorsa. Ya bios ayarlarında bir hata vardır yada bios versiyonun hatalıdır. Bios'u fabrika ayarlarına döndürmeyi yada Bios'u yükseltmeyi deneyebilirsin.

İllaki yanlış var bir şeyler ama DVD den yaparken sorun olmuyor. Biosu da karıştırmayı hiç sevmiyorum. O iğrenç renkli arayüzü görünce afakanlar basıyor :-) .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bios'u karıştır, hatta altını üstüne getir. Çünkü ya sen Bios'u adam edeceksin, yada o seni böyle üzecek. Dur demen lazım buna bir yerde artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simbolmina

quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

Bi ara cortana türkçe olacak haberi vardı,aslı var mı?

İngilizcesi problemli bir sdn editörün yanlış haberiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.