Şimdi Ara

Windows 10 Lisans Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Windows 10 bedava dağıtıldığı zaman bilgisayara yüklemiştim. Her format attığımda otomatik orjinal olarak etkinleştiriliyor. Sormak istediğim bu etkinleştirme kaydı nereye kaydediliyor ? Çünkü kurulum yaptığım ssd yi satmak istiyorum. Satarsam windows 10 lisansım gidecek mi?

• anakartına kaydolmuş olabilir key ssd yi satarken sıfırlar öyle verirsin keyini de bi yere not alırsın o şekilde devam edersin
  • Bedavaya satın aldığın lisans anakarta işlenmiş, her yüklemede key istememesi bundan kaynaklanıyor, SSD satma durumunda lisansın gitmez, yeni takacagin HDD SSD yada M2 SSD üzerine yapacağın kurulumda lisans anahtarı istemeyecektir. Her ihtimale karşı ProduKey programı ile lisans anahtarını öğrenip herhangi bir yere kaydedebilirsin Telefon defter vs.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20 gün önce anakartı,işlemciyi ve ram'leri değiştirdim lisans Windows 10'da anakarta bağlandığı için doğal olarak geçersiz oldu sonrasında lisansı aktive etmek için yakın zamanda donanım değişimi yaptım seçeneğini seçtim fakat ne yaparsam yapayım kabul etmedi sonradan aklıma Windows 10 yükseltmeden önce elimde olan Windows 8 lisans anahtarım aklıma geldi o anahtarı girince sorunsuz bir şekilde lisans yeni anakarta kaydoldu

Fakat sizdeki durum tamamen farklı anakart değişimi olmadığı için lisans sorunu yaşamayacaksınız

Yinede aklınızda şüphe var ise sisteme kurulu SSD içeriğini kullanacağınız yeni diske Macrium Reflect ile klonlayın bu sayede tekrar Windows kurulumu yapmamış olursunuz hemde zamandan tasarruf edersiniz

https://www.technopat.net/2017/05/21/disk-klonlama-windows-ssd-tasima/amp/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 28 Ekim 2019; 8:3:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 10 Kasma Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.