Şimdi Ara

Windows 10 metin2 create no appropriate device hatası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
14.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi win10 işletim sistemli bilgisayarımla metin2 ye girerken (hem TR hem pvp de) create no appropriate device hatası alıyorum. Uyumluluk sorun giderme seçeneğini denedim tüm farklı yollarınıda denedim fakat bir çözüme ulaşamadım. Bilen kişiler yardım ederse sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Metin2 "Create No Appropriate Device" Hatası ve Çözümü Windows 10 için

"Create No Appropriate Device" hatası, Windows 10 kullanıcılarının Metin2 oyununu kurmaya çalışırken karşılaştıkları yaygın bir sorundur. Bu hata, oyunun uygun bir cihaz bulamadığını ve dolayısıyla kurulumu tamamlayamadığını gösterir.

Bu sorunu çözmek için şu adımları takip edebilirsin:

• Sistem Gereksinimlerini Kontrol Et: Metin2'nin sistem gereksinimlerinin bilgisayarınla uyumlu olduğundan emin ol. Gerekli minimum sistem gereksinimleri şunlardır: Windows XP SP3 veya üzeri, 1 GHz işlemci, 512 MB RAM, 1 GB boş disk alanı, DirectX 9.0c uyumlu grafik kartı.
    • Grafik Sürücülerini Güncelle: Eski veya bozuk grafik sürücüleri bu hataya neden olabilir. Grafik kartı üreticinin web sitesini ziyaret et ve en son sürücüleri indir.
    • DirectX'i Güncelle: DirectX, Windows işletim sistemlerinde multimedya uygulamalarının düzgün çalışması için gerekli bir bileşendir. Microsoft'un web sitesinden en son DirectX sürümünü indir ve yükle.
    • Metin2 Dosyalarını Sil: "Create No Appropriate Device" hatası, bozuk Metin2 dosyalarından kaynaklanabilir. Şu klasördeki Metin2 ile ilgili tüm dosyaları sil: C:\Program Files (x86)\Webzen\Metin2
    • Metin2'yi Yeniden Yükle: Metin2 dosyalarını sildikten sonra, oyunu resmi web sitesinden yeniden indir ve yükle.
    • Yönetici Olarak Çalıştır: Metin2 kurulum dosyasına sağ tıkla ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seç. Bu, kuruluma yönetici ayrıcalıkları verecektir.

Bu adımları uyguladıktan sonra Metin2 oyununu başarıyla kurup oynayabilmelisin. Sorun devam ediyorsa, daha fazla yardım için Metin2 destek forumlarına veya geliştiricilerle iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben intel graphics ekran ayarlarından özel çözünürlük ekle de 800x600 ekledim. Sonra mt2 configden 800x600 yaptım girdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sitedeki anlatılanları yaptım çözdüm sonunda baş belası 2 gündür uğraşıyorum
    www.oyunbot.com
    Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE Hatası [Denenmiş Kesin Çözüm] • OyunBot.com
    https://www.oyunbot.com/metin2-create_no_appropriate_device-hatasi-denenmis-kesin-cozum.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.