Şimdi Ara

Windows 10 mobil versiyonuna ait yeni güncellemenin görüntüsü sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mementopolis

sızdırıldı kelimesi sanki cok büyük bir olay gerceklestirilmiscesine sürekli kullaniliyor. Devlet sirri mübarek. büyük bir olayda degil hani ? .Kimsenin haber anlayisinada karsi degilim. Artik bu kelimenin cok manidar oldugunu düsünüyorum veya bu durumun.
    manidar kelimesi de çok manidar :P

• Mstarın uygulaması olsaydı keşke :p

• Lumia 520 denemisligim var, fiyatina gore gayet iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: dranas

Kutucuklu tasarımı bırakmalılar, insanlara karmaşık geliyor bu şekilde.

Zaten en çok oradan kaybediyor. Windows Mobile arayüzü ile devam etselerdi ne olurdu sanki! Microsoft kadar tüketici odaksız çalışan bir tek Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları vardır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows gerçekten güzel telefonlar çıkarıyor ama marketi çok zayıf iOS ve Android kıyaslan.Samsungun bada işletim sistemi gibi

• Su anki win mobile lerde here standart yüklü mü bilmiyorum. Ancak burada ilk dikkatimi çeken here drive oldu. Kesin alacak gibi microsoft here yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Su anki win mobile lerde here standart yüklü mü bilmiyorum. Ancak burada ilk dikkatimi çeken here drive oldu. Kesin alacak gibi microsoft here yi.

Nokia telefonlarda here drive+ ücretsiz olarak ön yüklü geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows market konusunda bazı sorunları tek market mantığı ile asmayı planlıyor sanırım umarım böyledir.

Ben orta segmentte bir telefon alırım genelde.

650 tl ye lumia 830 aldım sıfır ama 6 ay garantili(değişim cihazı) gayet memnunum stabil çalışıyor.

Bu fiyata başka bir işletim sisteminde telefon almam pek mümkün değil stabil çalışan şimdi bana piranha iq yada victor u2 alın demeyin onları da inceledim gerek malzeme kalitesi gerekse yazılımsal sorunlar bakalım windows 10 ile sistemde ki gelişmelerle uygulama lar gelişecekmi sabırsızlıkla bekliyorum

• Yine aynı zırıltı. Koskoca Microsoft güzel bir şey yapsada alternatif olsa.

• Görüntüler güzele benziyor, ben şu an L820 sahibiyim hızlı ve stabil çalışıyor telefon bir şikayetim yok açıkcası. Tek eksi yanı mağazası biraz zayıf kalıyor bakalım beklemedeyiz.
  • Babama 520 almıştım. Arayüzünü çok seviyorum.
    Ama android gibi yazılım desteği olsa geçerim.
    Olmayacağı için android kullanıyorum.

• Wp ye geçtim androidi aramıyorum, bana gerekli olan programlar var. Yok rommuş yok güncellemeymiş kafam rahat. Kasma yok takılma yok. Adam 2000 lira para döküyor son güncelleme gelmeden yeni sürüm çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 27 Nisan 2015; 13:00:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

Belirli bir standart getirmeli uygulamalara. Madem kişiselleştirme olayı arkaplandaki görsel ile sağlanacak her uygulamalanın saydam canlı kutu seçeneğini sunması lazım. Canlı kutucukların işlevi de arttırılmalı.

Doğru, canlı kutucuklar biraz widget gibi çalışsa yeter.

• Vay be, en çok istediğim şeylerden biri geliyor o zaman çünkü görselde 4 orta boy karo var,4lu karo desteği geliyor yani,lumia 1320de super olacak,6"ekran olduğundan 3 karo çok büyük duruyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence görsellik anlamında eksiklik göze çarpmıyor herkes mağazadan şikayetçi bu gelişmeler iyi,güzel de geçici özellikler marketi diğer sistemler gibi olsa emin olun kutucukmuş resimmiş kimse takmaz

• Uygulama marketi hala yeteri kadar olgun değil.. Yoksa hiç düşünmeden Alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: pesimist05

Windows market konusunda bazı sorunları tek market mantığı ile asmayı planlıyor sanırım umarım böyledir.

Ben orta segmentte bir telefon alırım genelde.

650 tl ye lumia 830 aldım sıfır ama 6 ay garantili(değişim cihazı) gayet memnunum stabil çalışıyor.

Bu fiyata başka bir işletim sisteminde telefon almam pek mümkün değil stabil çalışan şimdi bana piranha iq yada victor u2 alın demeyin onları da inceledim gerek malzeme kalitesi gerekse yazılımsal sorunlar bakalım windows 10 ile sistemde ki gelişmelerle uygulama lar gelişecekmi sabırsızlıkla bekliyorum

BlackBerry z10

• Mstar'ı takip edebileyim de

• Marketin zayıf olduğunu düşünenler varsa, evet Tr marketi zayıf, dil ve bölge ayarlarını abd yaparsanız daha kaliteli ve daha fazla market içeriğine ulaşabilirsiniz.

MS'yi bu konuda kınıyorum.Market içeriği gösterimini çoklu bölge seçimi olarak gösterse de ayrı ayrı ülke dolaşmaktan kurtulsak..
  • Hiç bakmadım desem

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.