Şimdi Ara

Windows 10 mobil versiyonuna ait yeni güncellemenin görüntüsü sızdırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr xXx

Uygulama marketi hala yeteri kadar olgun değil.. Yoksa hiç düşünmeden Alırım

Build etkinliklerinde android ve ios uygulamalarının kolayca Windows mağazasına portlanacagı söylendi düşünme al derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim mesela ben enpara kullanıyorum ama wp de yok.. Eee ne yapıcam? Tarayıcı ile uğraşamam..Olgunlaşana kadar beklemek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr xXx -- 29 Nisan 2015; 23:35:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Marketin zayıf olduğunu düşünenler varsa, evet Tr marketi zayıf, dil ve bölge ayarlarını abd yaparsanız daha kaliteli ve daha fazla market içeriğine ulaşabilirsiniz.

MS'yi bu konuda kınıyorum.Market içeriği gösterimini çoklu bölge seçimi olarak gösterse de ayrı ayrı ülke dolaşmaktan kurtulsak..

Ülkelere göre indirimler oluyor. Özellikle Britanya'dan kupon parası ile AC, Mirror's Edge, video oynatıcı vs baya şey aldım. TR'ye geçtim yine denk geldi onu da aldım bi ordan bi ordan baya aım yaptım mağazadan. Çoklu olarak gösterirse herkes bunu yakalar adamlar batar. Şu an sadece benim gibi takip ettiyseniz bilebilirsiniz indirimleri ve kuponları.

• Mr xXx kullanıcısına yanıt
    Tabiki olgunlaşması için zamana ihtiyaç var.
    Ama build etkinliğindeki haberler gayet iyi.
    Bakalım zaman ne gösterecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

quote:

Marketin zayıf olduğunu düşünenler varsa, evet Tr marketi zayıf, dil ve bölge ayarlarını abd yaparsanız daha kaliteli ve daha fazla market içeriğine ulaşabilirsiniz.

MS'yi bu konuda kınıyorum.Market içeriği gösterimini çoklu bölge seçimi olarak gösterse de ayrı ayrı ülke dolaşmaktan kurtulsak..

Ülkelere göre indirimler oluyor. Özellikle Britanya'dan kupon parası ile AC, Mirror's Edge, video oynatıcı vs baya şey aldım. TR'ye geçtim yine denk geldi onu da aldım bi ordan bi ordan baya aım yaptım mağazadan. Çoklu olarak gösterirse herkes bunu yakalar adamlar batar. Şu an sadece benim gibi takip ettiyseniz bilebilirsiniz indirimleri ve kuponları.

Şu ana dek mağaza da tek kuruş bile harcama yapmadım.Ha yapmak isteyen varsa da sizin yöntemi kullanabilirler.Asıl demek istediğim şey tr marketi gerçekten rezalet.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

quote:

Şu ana dek mağaza da tek kuruş bile harcama yapmadım.Ha yapmak isteyen varsa da sizin yöntemi kullanabilirler.Asıl demek istediğim şey tr marketi gerçekten rezalet.

Ben Cortana için ABD kullanıyordum zaten. Sıkıntısıni çekmedim yeniden aldığımda yine ABD'den devam ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pesimist05

Hiç bakmadım desem

http://m.youtube.com/watch?v=VpPVc3_X-tM

Fikir verir...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.