Apple kullanıcıları na kızardık eskiden körü körüne herşey çok güzel en süper bizim cihaz lar biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu mantığı güderler di adamlar Windowsphone sahipleri onlardan beter çıktı bazı arkadaşlar Windowsphone personellerinden daha can siperhane savunuyorlar microsoft u enerjilerine hayranım
her yerde her zaman WP kullanıcılarına bıkmadan usanmadan giydirmeye çalışanların enerjilerinede ben hastayım.. herhalde işsiz güçsüz insanlarsınız..
tropeus77T
kullanıcısına yanıt
hasta isen doktora gitmelisin
Sevgili instagram kullanıcısı, clash of clans oynayıcısı, snapchatçi ergen arkadaşlar.
Henüz yaşınız küçük, dünyayı sizin etrafınızda dönüyor zannediyorsunuz, her program size yazılıyor zannediyorsunuz. Sizin isteklerinizi Windows Phone karşılamıyor diye WP kötü olmuıyor.
WP uygun fiyata, en hızlı, güvenilir şekilde mail, posta, sosyal medya senkronizasyonunu sağlıyor. Ciddi bir görünüme sahip. Siyah tonları hoş. Windows Marketteki uygulamalardan reklam fışkırmıyor. Çok sevdiğiniz bayıldığınız android'den daha güvenli. Rehber senkronizasyonu daha basit ve kullanışlı. Hub olayı güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: OverClocK1ng
Son 3 mesaja bakınca, benim gözümle ortaya çıkan şonuç şu:
İnsanlar telefonunu eline alınca eğlenmek istiyorlar. Sıkıldıklarında telefonu eline alıp bir şeyler yapmak istiyorlar. Uygulama desteği istiyorlar. Windows Phone hızlı ama istikrarsız ama yavan, sıkıcı bir arayüzü olan bir sistem. Android ise eksileri çok vardı, yavaştı vs. ama market çok iyi durumda. iOS ta market de iyi , işletim sistemi de. Fakat marketinde 16 liraya satılan oyun, Android'de 20 kuruşa bile satılıyor. 20 kuruşa oyun satılıyor ama mesela uygulamalarda reklam falan var. Olsun varsın. Adamlarda her tür güçlü donanım ve çok fazla seçenek var. İnsanın istediği donanıma ve özelliklere göre bir sürü tercih hakkı var.
Windows Phone ise uygulamalara adam gibi destek veremiyor. Bugün haberi yapılan Alarm Uygulaması bile Andoid'e geldi. Sözünün arkasında duramayan, sürekli fikir değiştiren, bildiğimiz Microsoft işte...
Hayır, her insan telefonu eline alınca eğlenmek istemiyor ! Bazı insanlar sorunsuz, şık telefon istiyor. ve WP bunu karşılıyor. Herkes sizin gibi oyun oynamıyor, telefonda yaşamıyor, rom atıp rom kaldırmıyor. Şunu anlayın artık.
neden wp kullanıcılarına insanlar bu kadar düşmanca davranıyor anlamış değilim. bana oldukca yeterli ve stabil geliyorsa bu benim tercihim sanane. androidde kullandım iosda. şu an 930 kullanıyorum benim en çok yaptığım şey fotoğraf çekmek telefon sms ve whatsapp o işleride mükkemmel yapıyor. 950 xl yeni hedefim çünkü o dahada iyi fotoğraf çekiyor. yani sen ne kadar kötülersen kötüle ben gider onu alırım bunu engelleyenezsin. sende git general mobile al banane senin tercihin
microsoft'un bile umudu yok sistemden belli ki
Yalnız şu algıyı kırmak lazım,
Herkes veya her firma uygulama kurulsun, sağda solda konum bildirelim, otobüste oyun oynayalım diye telefon almıyor/ vermiyor.
Çalıştığım şirkette standart windows phone.
Sebebi ucuz, istenilen herşeyi yapması, donanımı etkin kullanması ve güvenlik sağlayabilmesi.
Herkes sanıyor ki bir telefon aldığımda içine hemen dünya kadar uygulama kurucam, sabah akşam oyun oynayıp konum paylaşıcam, onu yapıcam bunu yapıcam.
Kaç tane telefon günde 4.5 saat telefon görüşmesi ve internet kullanımı dahil 24 saat şarj verebiliyor? ve kaçı bu cihazlar kadar stabil çalışabiliyor.
Az uygulaması var doğrudur. Ama benim işimi fazlasıyla gören uygulamaları var. Şirket maillerime sorunsuz şekilde erişebiliyorum. Cihaz kasmıyor. Şarjı 24 saat hatta bazen daha fazla bile gidiyor. ve dediğim gibi günde 4.5 saat görüşme ile yapıyorum bunu.
Abuk subuk reklamlarla uğraşmıyorum. Cihaza erişim sıkıntım da yok.
Şimdi ben telefondan çok şey beklemiyorum, aynı anda 12 tane uygulamayı açmıyorum, bir telefona 1500 ve üstü paralar bağlayıp ondan aklımdakini okumasını istemiyorum diye salak mı oluyorum?
Geçiniz efendim geçiniz.
Microsoft u savunmam ama işimi fazlasıyla gören bir telefonu kullanıyorum diye de salak yaftası yemem.
Ben androite geçtim microsoft keyfi gelecekte güncelleme çıkaracak ya bi facebook bile dandik ya kaç yıldır bekliyoruz bi şey olacağı yok bugün yarın diye diye oyalayıp duruyorlar. Al bi iphone kurtul ya da androit
Bence seneye yaz çıkacak inş. Bir daha microsofta güvnerek cihaz almam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme