Şimdi Ara

Windows 10 mobil yine gecikti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • microsoft çok kötü yönetilen bir şirket,eli sopalı bir tepe yöneticisi olacakta bunlar yan gelip yatacak!..

birde 2500 liradan ürün açmazlarmı piyasaya... :))

• Apple kullanıcıları na kızardık eskiden körü körüne herşey çok güzel en süper bizim cihaz lar biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu mantığı güderler di adamlar Windowsphone sahipleri onlardan beter çıktı bazı arkadaşlar Windowsphone personellerinden daha can siperhane savunuyorlar microsoft u enerjilerine hayranım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl kullanıyosun stabilmi? Ben her seferinde yükledim ama hep sorun çıktı o yüzden geri dönmek zorunda kaldım 8.1 dede artık şarj dayanmıyor telefon 2.5 seneyi devirdi içindeki batarya ile.
  • MS gayet başarılı ve mali anlamda gayet rahat bir şirket. Milyar dolarlar kazanıyorlar. Hep diyorum adamlar hobi olsun diye telefon çıkartıyor. Kâr gütme amaçları yok. Öylesine tekılıyorlar. Bir bağlayıcılıkları yok. Yarın uygulama mağazasını kapatsa kimse bişe demez.

• Windows için işler çok çok zor bu saatten sonra. 2013'te wp 8 çıktığında ilk defa akıllı telefon alanlar veya daha önce galaxy ace gibi alt seviye Android kullanıp sorun yaşayanların bir kısmı Windows'a kaydı. Aradan 3 yıl geçti MS as gitti uz gitti dere tepe düz gitti ama bir arpa boyu yol anca kat edebildi bu sürede. 2-3 yıl önce wp alanlar artık telefonlarını değiştirmeye başladı ve bunların bir kısmı Android veya ios'a kayacak. Özellikle Android artık alt seviyede bile düzgün çalışıyor su anda, ayrıca lollipop ile görsel olarak çok geliştiğini söyleyebilirim. MS bu 3 seneyi çok iyi değerlendirmesi gerekiyordu. İş işten geçtikten sonra ağzıyla kuş tutsa bile kimse yanaşmaz windows'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenomenon -- 23 Ocak 2016; 18:22:47 >
  • Bende 920-925-1520 sonrası çok beklenti içinde kalmadan uzun sure önce vazgeçtim... Bildiğin .iç gibi ortada bırakılan ne yapacağız lan biz bunu şeklinde mühendislerinin ve pazarlamacıların birbirine dahi bakmadığı bir işletim sistemi... Çok basit telefon kullanan birileri varsa 500tl den fazla para etmeyen lig'te kalması gerekiyor... Kalkıpta paranızı bağlamayın yazık etmeyin

• zenfone cihaz daha iyi durumda şuan için microsoftun hep daha kolay bir işletim sistemi konseptini tamami ile gerçekleştirmiş durumda asus firması. Lumnia 1320 cihazı kullanıyordu Zenfone asus telefon aldım ama alırken bütün ayarlarım hesaplarım alt üst olacak diyordum ama hiç birisi olmadı tüm kişileri 0 hata ile otomatik olarak bluetooth üzerinden telefon modelini seçince kendisi çekti. keşke microsoftun cihazlarındada bu kolaylık olsa ve ayrıca zenfone cihazlarda illa gmail hesabı üzerinde kişisel verileri saklama şartı yok diğer cihazlardaki gibi Hotmail yahoo gmail yada kurumsal mail adresinde depolanabiliyor kişiler her kayıt işlemi esnasında liste geliyor dual sim var birisi hotmaile diğeri ise gmail üzerine kaydediyor ayarları. lumnia cihazda zorunlu olarak Hotmail başka alternatif sunmaması ayarların saklanması için çok kötü bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Nasıl kullanıyosun stabilmi? Ben her seferinde yükledim ama hep sorun çıktı o yüzden geri dönmek zorunda kaldım 8.1 dede artık şarj dayanmıyor telefon 2.5 seneyi devirdi içindeki batarya ile.

Bende son 2-3 yapıdır hiç bir sorun çıkmıyor. Ama arkadaşımın 820'sinde hala ara sıra sorun çıktığı oluyor. Sorunun neyle alakalı olduğunu hala tam çözemedik. Belki kullandığımız uygulamalar ile falan alakalı olabilir bilmiyorum. O yüzden eğer şu an ki yapı telefonunuzda sorun çıkardıysa 8.1 de kalın.
  • Yok abi edep, adap kalmamış. 1 tane fanboyu geçtim, Microsoft'u savunan yorum yok şu konuda, önüne gelen Windows kullanıcılarına sövmüş saymış. Biri saf diyor, biri akıl fikir versin diyor, biri burunları havada diyor biri...

Sözüm sana at gözlükleriyle yatıp kalkan buraya yorum atan üye, senin isteklerin ile benim isteklerim bir değil, senin renk-zevk anlayışın ile benim anlayışım bir değil, ben A özelliğine önem veririm sen B özelliğine önem verirsin farklılık olabilir, kimsenin Windows'u yere göre sığdıramadığı yok kendi kendinize gelin güvey olmayın. Anladığım kadarıyla ceplerinizdeki telefonun fiyatındaki rakamlar kişiliklerinize yansımış ama bir o kadarda terbiyenizden ve saygınızdan eksilmiş. Yakınlarınıza sabır, güç, kuvvet diliyorum.
  • işin enteresan yanı şöyle birşey var bu microsoft bir süre nokia marka algısının ekmeğini yedi akıllı cihazları pek bilmeyen insanlar ve ilk kez akıllı cihaz alanlar tercih etti uzun süre o dönemde zaten düşük ram li ve eski android sistemli cihazlar vardı piyasada 2016 itibariyle nasıl nefes alacak microsoft mobile de göreceğiz sanıyorum yıl sonunu çok büyük bir hayal kırıklığı ile kapatacak

• Bir şey erteleniyorsa ya iki çıkar ya kötü. Ortası zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber yeni değilki zaten aralık ayında şubatta yayınlanacağı yazıyordu genel olarak pek beklentim yok açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam
    şaşıran varmı halen bilmiyorum acele etmeyin 20 yıl içerisinde düzgün bir Windowsphone çıkar piyasaya

Ama, amaaa, market gelişeceeeeeek...

Diyen saflar vardı, kaç yıl geçti...

Taaa o zaman "Microsoft'tan bi cacık olmaz" demiştim.
    Geçenlerde özeleştiri yapabilen bir arkadaşımız benden özür diledi.
    Windows Phone çıktığı zaman ben yine "cacık olmaz" demiştim, o da bana "bu sefer olacak" demişti. Geçen gün dedi: Sen haklıymışsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Windows için işler çok çok zor bu saatten sonra. 2013'te wp 8 çıktığında ilk defa akıllı telefon alanlar veya daha önce galaxy ace gibi alt seviye Android kullanıp sorun yaşayanların bir kısmı Windows'a kaydı. Aradan 3 yıl geçti MS as gitti uz gitti dere tepe düz gitti ama bir arpa boyu yol anca kat edebildi bu sürede. 2-3 yıl önce wp alanlar artık telefonlarını değiştirmeye başladı ve bunların bir kısmı Android veya ios'a kayacak. Özellikle Android artık alt seviyede bile düzgün çalışıyor su anda, ayrıca lollipop ile görsel olarak çok geliştiğini söyleyebilirim. MS bu 3 seneyi çok iyi değerlendirmesi gerekiyordu. İş işten geçtikten sonra ağzıyla kuş tutsa bile kimse yanaşmaz windows'a.

Htc 8x var bende win10 gelince güncelleme almayacak , ileride uygulamalarda sorun çıkacak sanırım. Dahada wp ye yaklaşmam. 3 sene güncelleme garantisi yalan oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam
    şaşıran varmı halen bilmiyorum acele etmeyin 20 yıl içerisinde düzgün bir Windowsphone çıkar piyasaya

Ama, amaaa, market gelişeceeeeeek...

Diyen saflar vardı, kaç yıl geçti...

Taaa o zaman "Microsoft'tan bi cacık olmaz" demiştim.
    Geçenlerde özeleştiri yapabilen bir arkadaşımız benden özür diledi.
    Windows Phone çıktığı zaman ben yine "cacık olmaz" demiştim, o da bana "bu sefer olacak" demişti. Geçen gün dedi: Sen haklıymışsın...

Senden özür dileyen bendim :) Burada bu arkadaşın hakkını veriyorum. Senle birkaç yıl önce tartıştık senin yanlış düşündüğünü sanıyordum. Geçen zamanda hem paramızı hem vaktimizi hemde konforunu kaybede kaybede öğrendik Microsofttan bir cacık olmayacağını sen haklıydın.

İşte şimdi bende gençleri uyarıyorum onlarda hata yapmasınlar tek kaybettikleri paraları olmuyor bunun yanında vakit kaybı var hayat konforu gidiyor o dandik cihazlarla. uygulamasız cihazlarla oradan oraya koştur uğraş dur yok mobil sayfalara gir yok smse gir oradan bankanın mobil sayfasına gir smsi yaz vakit kaybet kullana kullana terbiye ol windows phone'un ne olduğunu gör :) Uzak durun gençler uzak durun biz yandık siz yanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanxml -- 23 Ocak 2016; 21:19:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Yok abi edep, adap kalmamış. 1 tane fanboyu geçtim, Microsoft'u savunan yorum yok şu konuda, önüne gelen Windows kullanıcılarına sövmüş saymış. Biri saf diyor, biri akıl fikir versin diyor, biri burunları havada diyor biri...

Sözüm sana at gözlükleriyle yatıp kalkan buraya yorum atan üye, senin isteklerin ile benim isteklerim bir değil, senin renk-zevk anlayışın ile benim anlayışım bir değil, ben A özelliğine önem veririm sen B özelliğine önem verirsin farklılık olabilir, kimsenin Windows'u yere göre sığdıramadığı yok kendi kendinize gelin güvey olmayın. Anladığım kadarıyla ceplerinizdeki telefonun fiyatındaki rakamlar kişiliklerinize yansımış ama bir o kadarda terbiyenizden ve saygınızdan eksilmiş. Yakınlarınıza sabır, güç, kuvvet diliyorum.

Ben kimseye hakaret etmedim ama içinde bulunduğunuz durum sanki stockholm sendromu gibi birşey. Bazı insanlar WP'nin içinde debelenip duruyor işkence çekiyor ama çok iyi birşey kullandığını sanıp sırf farklı olduğu için bunu özel ve kaliteli sanabiliyor. Bu çok fena bir durum. Bir zamanlar bende ileri derecede bu durumdaydım ama aklım başıma geldi diğer cihazlarıda denedim aradaki farkı gördüm. At gözlüğümü çıkardım ve WP'den bir cacık olmayacağını anladım. Bakın güncelleme aralıkta dediler sonra ocak şimdide şubat eski modeller temmmuz ayında güncellenirse ne mutlu sizlere. Gerçekten oturup bir daha sakin kafayla düşünmenizi canı gönülden rica ediyorum. Size aklı kıt falan demiyorum sadece bir çeşit problemin içinde ama farkında değilsiniz sevgili kardeşim. Bu sizin zekanızla falan alakalı değil belki sen benden kat kat akıllısın ama bulunduğun durumun farkında değilsin problem burada. Yani demek istediğim hata ediyorsunuz yoksa akılla zekayla alakalı değil bu konu. Aynı problem bende de vardı diyorum tekrar ama oturup cihazları test ettim karşılaştırdım farkları gördüm eksileri artıları gördüm.

Tamam WP'deki sms yazma rahatı başka telefonda yoktu ama aklımda bundan başka kalan bir özellik yok! İçler acısı durumda. Market benim bile yapabielceğim çapta uygulamalarla dolu broşür gibi uygulamalar. Lütfen artık WP kullananlar şapkayı önlerine koysunlar bir daha düşünsünler.

WP kullanıcıları için bunu birinin söylemesi gerekiyordu ben öne atıldım artık...

Edit: Biyturs_OnSr size bunları yazarken tekrar tekrar söylüyorum hakaret etme, aşağılama gibi bir amacım yoktur sadece çok problemli bir sistem olan WP yeni adıyla WM'den kurtulmanız için hem tavsiyede bulundum hemde bunun ne kadar kullanışsız olduğunu farketmeniz için telkinde bulundum mesajımın özeti budur. Yoksa sizinle bir problemim yok bunuda ortaya yazıyorumki herkes bilsin. Biz benim gibi binelrce kişi bu WP olayına çok para batırdık yeni neslinde bu boş şeye parasını harcamamısı için sadece uyarıyoruz tek derdimiz bu. Üste çıkmak daha akıllı görünmek falan değil. Burada bir savaş vermiyorum tek derdim daha iyi teknolojiye hep beraber kavuşabilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanxml -- 23 Ocak 2016; 21:44:40 >

• Mart 2013ten beri lumia kullanıyorum. O zamanlar ekran kilitliyken sesi kısıp açma bile yoktu. Potrico guncellemesiyle gelmişti bu ozellik. Eylul 2013te 925e terfi ettim hala daha onu kullanıyorum. Gelişceklerden bıktım artık. Gelişcek gelişcek ne gelişcek? Ne dedilerse yapmadılar. W10 kullanıyorum yok astoria yok bilmem ne projesi dediler. Astoria askıya alında diğerinden haber yok daha. Yani bi firma düşünün yazılımda en iyilerinden dünya devi. Ama yazılım işini beceremediler. Hadi dedim sistemin içine kitkat sürümünüde soktular o yuzden gecikti. Gecikme gecikme. Yahu kasım ayından bile bahsedilmişti. Hatta w10 pc versiyonuyla aynı anda çıkacak bile denmişti ( temmuz ayı ) ocak bitti be. Subat sonu deniyor şimdi. Şimdi biri çıkar bana savunur windowsu. Neyini savunacaksınız? Banamı savuncaksınız? Bu forumda en eski windows kullanıcılarından hala daha kullananlardan biriyim. Görüyorum forumda 2 ay once almış windows phone savunuyo. Savun yavrum savun 3-5 ay sonra verilen sozlerin tutmadığını gorunce bıkınca neyi savunduğunu anlarsın. Messengerdan ara diyo arkadaş benm tel windows arama yapamıyorum diyorum. Messengerın android versiyonunda ne kadar zamandır arama özelliği var? Ha şimdi biri çıkar o Microsoftun sucu değil facebookun suçu der. Geçiniz bu ayakları. Adamlar sallamıyorlar sistemi işte. Sallanmayan sistemin sahibi benm sanki. Verilen sozleri tutmayan zamanında sistemini tamamlamayan, diğer sistemlere kendi uygulamalarını daha iyi adepte eden firmayı kim sallar? Windows benm için bitmiştir. 3 senenin 1 senesini w10 tamamlancak diye diye bekledim. 1 sene sistemi tamamlayamayan bi firmayı kimse gibi bende sallamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanxml

quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Yok abi edep, adap kalmamış. 1 tane fanboyu geçtim, Microsoft'u savunan yorum yok şu konuda, önüne gelen Windows kullanıcılarına sövmüş saymış. Biri saf diyor, biri akıl fikir versin diyor, biri burunları havada diyor biri...

Ben kimseye hakaret etmedim ama içinde bulunduğunuz durum sanki stockholm sendromu gibi birşey. Bazı insanlar WP'nin içinde debelenip duruyor işkence çekiyor ama çok iyi birşey kullandığını sanıp sırf farklı olduğu için bunu özel ve kaliteli sanabiliyor. Bu çok fena bir durum. Bir zamanlar bende ileri derecede bu durumdaydım ama aklım başıma geldi diğer cihazlarıda denedim aradaki farkı gördüm. At gözlüğümü çıkardım ve WP'den bir cacık olmayacağını anladım. Bakın güncelleme aralıkta dediler sonra ocak şimdide şubat eski modeller temmmuz ayında güncellenirse ne mutlu sizlere. Gerçekten oturup bir daha sakin kafayla düşünmenizi canı gönülden rica ediyorum. Size aklı kıt falan demiyorum sadece bir çeşit problemin içinde ama farkında değilsiniz sevgili kardeşim. Bu sizin zekanızla falan alakalı değil belki sen benden kat kat akıllısın ama bulunduğun durumun farkında değilsin problem burada. Yani demek istediğim hata ediyorsunuz yoksa akılla zekayla alakalı değil bu konu. Aynı problem bende de vardı diyorum tekrar ama oturup cihazları test ettim karşılaştırdım farkları gördüm eksileri artıları gördüm.

Tamam WP'deki sms yazma rahatı başka telefonda yoktu ama aklımda bundan başka kalan bir özellik yok! İçler acısı durumda. Market benim bile yapabielceğim çapta uygulamalarla dolu broşür gibi uygulamalar. Lütfen artık WP kullananlar şapkayı önlerine koysunlar bir daha düşünsünler.

WP kullanıcıları için bunu birinin söylemesi gerekiyordu ben öne atıldım artık...

Edit: Biyturs_OnSr size bunları yazarken tekrar tekrar söylüyorum hakaret etme, aşağılama gibi bir amacım yoktur sadece çok problemli bir sistem olan WP yeni adıyla WM'den kurtulmanız için hem tavsiyede bulundum hemde bunun ne kadar kullanışsız olduğunu farketmeniz için telkinde bulundum mesajımın özeti budur. Yoksa sizinle bir problemim yok bunuda ortaya yazıyorumki herkes bilsin. Biz benim gibi binelrce kişi bu WP olayına çok para batırdık yeni neslinde bu boş şeye parasını harcamamısı için sadece uyarıyoruz tek derdimiz bu. Üste çıkmak daha akıllı görünmek falan değil. Burada bir savaş vermiyorum tek derdim daha iyi teknolojiye hep beraber kavuşabilmek.

Dostum sana direk bir gönderme yapsaydım alıntılardım. Hangi telefon kullanıyorsan hayırlı olsun, umarım WP'deki zorlukları çekmezsin, güle güle kullan. Fark etmediysen belirteyim, ben de sana karşı şahsi bir ima da bulunmuyorum, ortaya attım mesajı. iOS ve Android kullananları dibine kadar anlıyorum, WP'yi kullanışsın bulanlara sövenlere de sonuna kadar hak veriyorum ama benim canımı sıkan durum WP kullananlara sövülmesi.

Ben fazla uygulama yükleyip kullanmıyorum, bana lazım olanlar zaten elimin altında. Bankamın uygulaması var, kullandığım sosyal sitelerin uygulamaları var zaten epi topu bunları kullanıyorum. Telefon alırken uygulama sayısına baksam emin ol iOS, veya Android alırdım. Ben kişisel verilerimi açık kaynaklı bir platformun ellerine bırakmak istemiyorum ama telefonu USB ile bilgisayara bağladığımda program ile vs. uğraşmak da istemiyorum. Windows hem güvenlik hem de esneklik adına bana istediğimi veriyor. Bunu defalarca daha önce de yazdım ama hala Facebook kötü, Instagram kötü, Snapchat yok diyorsunuz ben işte bunu anlamıyorum, kullanmadığım şey beni ilgilendirmiyor zorla Snapchat mi kullandıracaksınız bana ? Evet biliyorum iOS ve Android gerek kolaylık olsun gerek uygulama olsun daha iyiler Windows'tan ama saygı duyun kardeşim saygı. Eleştirinin de bir sınırı, bir adabı var.

• jumuu J kullanıcısına yanıt
    Son 3 mesaja bakınca, benim gözümle ortaya çıkan şonuç şu:

İnsanlar telefonunu eline alınca eğlenmek istiyorlar. Sıkıldıklarında telefonu eline alıp bir şeyler yapmak istiyorlar. Uygulama desteği istiyorlar.
    Windows Phone hızlı ama istikrarsız ama yavan, sıkıcı bir arayüzü olan bir sistem. Android ise eksileri çok vardı, yavaştı vs. ama market
    çok iyi durumda. iOS ta market de iyi , işletim sistemi de. Fakat marketinde 16 liraya satılan oyun, Android'de 20 kuruşa bile satılıyor.
    20 kuruşa oyun satılıyor ama mesela uygulamalarda reklam falan var. Olsun varsın. Adamlarda her tür güçlü donanım ve çok fazla seçenek var.
    İnsanın istediği donanıma ve özelliklere göre bir sürü tercih hakkı var.

Windows Phone ise uygulamalara adam gibi destek veremiyor. Bugün haberi yapılan Alarm Uygulaması bile Andoid'e geldi.
    Sözünün arkasında duramayan, sürekli fikir değiştiren, bildiğimiz Microsoft işte...

• Zamanda burada WİNDOWS PHONE 10 Android 6.0 dan önce çıkacak diyenler vardı. Android 6.0 çıkardı şimdi sıra 7.0 veya neyse hala WİNDOWS PHONE 10 ortalıkta yok..

Wp ye geçilir mi diye düşünüyordum ama geçilmezmis. 2 Yıl Bilmem 3 yıl güncelleme garantisi diyorlar. İyide kardeşim sen Yeni Bir sürüm Tanıtacam deyinceye kadar 2 yıl zaten geçiyor...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.