Bildirim
Windows 10 Mobile Ana Ekranlarınız (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Valla ben tarihe oradan bakmaya uşeniyorum. :)) ya bide biri arama motoru uygulaması yapsa ekranın ortasında tıklayıp tarayıcı falan açılmadan arayacağımız şeyi yazsak sonra yönlendirse süper olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Hava durumu uygulaması Perfect Weather Universal
Saat içinde Analog Clock Tile uygulamasına bakabilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hava durumu için uygulamayı önceki sayfada e-militarist paylaştı, perfect weather Universal
Saat içinse perfect lock kullanabilirsin hocam
Fena olmadı be.
-
arkadaşlar merhaba konusu degil ama bir şey sorucam
bende win10 lumia550 kullanıcısıyım ama bana sms ve mail bildirimleri gelmiyor ayarları tam olmasına ragmen nedeni nedir acaba?? -
-
Uygulamaların hepsini nasıl şeffaf yaparım?
quote:
Orijinalden alıntı: Cruzer*
hocam bende perfect weather kullanıyorum ama bilgiler güncellenmiyor baslangıc ekranına ne sabitlediysem öyle kalıyor. programa girdigimde güncelleniyor ama başlangıc ekranında eski veriler yazıyor. bu durumu nasıl çözerim? gelen ss lere baktımda bir kaç arkadaşında öyle sanırım
Anladım. Sonra yardımcı olacağım. Kırıkkale mi ikamet?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: e-Militarist
quote:
Orijinalden alıntı: Cruzer*
hocam bende perfect weather kullanıyorum ama bilgiler güncellenmiyor baslangıc ekranına ne sabitlediysem öyle kalıyor. programa girdigimde güncelleniyor ama başlangıc ekranında eski veriler yazıyor. bu durumu nasıl çözerim? gelen ss lere baktımda bir kaç arkadaşında öyle sanırım
Anladım. Sonra yardımcı olacağım. Kırıkkale mi ikamet?
sağolun, hayır sadece üniversite. ayrıyetten hocam mobilden cok kez denedim ama SS atamıyorum. sayfayı kapatıp devam edin diyor kapatıyorum SS atılmamış oluyor ama
ayarlar,
başlangıçtan yapabilrsin ama bazı uygulamalar şeffaf olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruzer* -- 31 Mart 2016; 22:15:09 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: pybs147
Uygulamaların hepsini nasıl şeffaf yaparım?
aynen , facebook falan şeffaf olmuyor kıl oluyorum. -
Saydam kutucuklarım uygulamasıyla şeffaflaştırabilirsiniz
-
Konudaki tüm arka planları siliyorum. Tamamı ve daha fazlası şurada. İsterseniz klasör halinde de indirebilirsiniz. 1 Klasör daha ekledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 30 Temmuz 2016; 18:45:20 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arka planı rica edebilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X