Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
34.789
Cevap
115
Favori
894.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MR. H

Windows Mobile ile birlikte Android uygulamalarına destek verileceği belirtiliyor. Bu daha öncede ortaya çıkmıştı şimdi tekrar gündeme geldi hadi bakalım hayırlısı.

Sizin görüşünüz ne bu konuda? Bence sistemi sistem yapan veya farklı kılan uygulamalardır. Şimdi Android'in tasarım diline göre dizayn edilmiş bir şeyin Windows'da çalışması bence hoş olmaz. Sistemi dandikleştirir diye düşünüyorum.
  • Beybaba62 B kullanıcısına yanıt
    Doğru fakat olmayınca olmuyo.mağaza çöplük olur ama android gibi virüs yığını olmaz.wpnim bu yönü güzel.em azından insan canı sıkılınca mağazadan guzel şeyler indirebilirde.şolede bişey var koskoca ms googleun elinemi duşucek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beybaba62

quote:

Windows Mobile ile birlikte Android uygulamalarına destek verileceği belirtiliyor. Bu daha öncede ortaya çıkmıştı şimdi tekrar gündeme geldi hadi bakalım hayırlısı.

Sizin görüşünüz ne bu konuda? Bence sistemi sistem yapan veya farklı kılan uygulamalardır. Şimdi Android'in tasarım diline göre dizayn edilmiş bir şeyin Windows'da çalışması bence hoş olmaz. Sistemi dandikleştirir diye düşünüyorum.

Daha hızlı yükselebilmek adına izlenecek bir yol bu. Şuan ki mağaza -fanboylar kızacak ama- yetersiz, diğer platformdan gelecek kullanıcılar için boş. Adamın elinde sürekli güncelleme alan ve rayına oturmuş bir instagram var orayı bırakıp da Windows Phone'a neden geçsin?

Windows mobile 10 da bunu amaçlıyorlar, kullanıcıyı kendine çekmek.

-----------------------------

Ek olarak Windows Phone'u artık unutun Windows Mobile olacak sistemin adı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 30 Aralık 2014; 9:01:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beybaba62

quote:

Daha hızlı yükselebilmek adına izlenecek bir yol bu. Şuan ki mağaza -fanboylar kızacak ama- yetersiz, diğer platformdan gelecek kullanıcılar için boş. Adamın elinde sürekli güncelleme alan ve rayına oturmuş bir instagram var orayı bırakıp da Windows Phone'a neden geçsin?

Windows mobile 10 da bunu amaçlıyorlar, kullanıcıyı kendine çekmek.

-----------------------------

Ek olarak Windows Phone'u artık unutun Windows Mobile olacak sistemin adı.

Hocam windows mobile deyince aklıma hantal telefonlar geliyor

• İnşallah canım yaa w10

• Spartan kod adlı yeni tarayıcıyı w10 ile tanıtacaklarına dair Windowshaber de haber var. İe yoluna devam edecek ancak spartan da beraber gelecek diye yazılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Spartan kod adlı yeni tarayıcıyı w10 ile tanıtacaklarına dair Windowshaber de haber var. İe yoluna devam edecek ancak spartan da beraber gelecek diye yazılmış.

Düzgün bir şey olsunda adı farketmez

• Gerçekten de ismi Windows Mobile mi olacak?
    Windows Phone daha iyiydi bence,Windows Mobile deyince işe yaramaz bir işletim sistemi gibi geliyor ismi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Gerçekten de ismi Windows Mobile mi olacak?
    Windows Phone daha iyiydi bence,Windows Mobile deyince işe yaramaz bir işletim sistemi gibi geliyor ismi.

Ben Microsoft un yalancısıyım

• Bence sistemin adının ne olduğunun önemi yok, yeter ki kullanıcı ara yüzlü bir şey olsun, sürekli geliştirilsin, yenilikçi olsun ...

• Vay be windows mobile ha, eski gunlerdeki gibi
    Aklima mpx200&220 donemi geldi, hey gidi gunler hey

• Eskiden Toshiba G500 üm vardı windows mobile 5 di :D ne günlerdi. Aslında güzel olur windows mobile ismi :D
  • bir de aklıma gelmişken yazayım. apk desteklemek yerine ne popüler oyun uygulamaları getirtse daha iyi olabilir. mesela en popüler 50 uygulama ve en popüler 50 oyun. her birine milyonlarca dolar ödese en fazla 1 milyar dolara mal olur. ama getirisi kat kat fazla olur microsfta. mesela clash of clans ın yapımcısına 10 milyon dolar verse reddedeceklerini sanmıyorum. sonuçta 10 milyon dolar hem yapım masrafını kat kat karsılar hemde yeni bir pazara daha dahil olurlar. Coc yok diye gelmeyen milyon tane adam vardır. sıfr onlar gelse bile verilen para çıkar diyorum. fazla mı basit düşünüyorum acaba. bu kadar kolay değildir heralde
  • W10 üzerinde android uygulamalarının çalışması Microsoft'u bir anda zirveye taşır.Bu durum hem iyi hem kötü sonuçlara sebep olabilir.Mesela böyle bir şey olursa uygulama-oyun eksiği giderilmiş olur.Fakat sistem kendi benliğini kaybeder.Bakalım hayırlısı olsun.
  • quote:

quote:

Haziran 2013 te yazılmış bir şey bu ve denilene göre o zamandan başlamışlar windows mobile 10 çalışmalarına .Bu demek oluyor ki adamlar cidden sağlam bir şey getirmek için çabalıyor haziran 2013 ten beri.Karşımıza çok hoş şeyler çıkabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: meisida

quote:

quote:

Haziran 2013 te yazılmış bir şey bu ve denilene göre o zamandan başlamışlar windows mobile 10 çalışmalarına .Bu demek oluyor ki adamlar cidden sağlam bir şey getirmek için çabalıyor haziran 2013 ten beri.Karşımıza çok hoş şeyler çıkabilir

Çok daha önce başladı o sadece ilan tarihi. 8.1 daha detaylanmadan önce çalışmalar başlamıştı ortalama 1.5-2 yıldır falan bu güncelleme üzerinde çalıştığı biliniyor. Birde bunun bilinmeyen geçmişi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 30 Aralık 2014; 19:22:48 >

• Madem bu kadar uğraşıyorlar neden eksikler oluyor anlamıyorum

• Güncelleme daha gelmedi hangi eksikten bahsediyorsun
  • Eğer bu çalışmalar neticesinde wp 10 ile android uygulamalarını sisteme adapte edebilirlerse ve bunu stabilite ve hızı bozmadan yapılırsa zaten Windows Mobil bir numara olur inşallah bunu yaparlar. Bildiklerimizi unuturuz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceGrey -- 30 Aralık 2014; 19:49:34 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.