Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1724. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
34.787
Cevap
115
Favori
894.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17221723172417251726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elbetteki günlerce uzun uzun bu konuyu hem internet ortamında, hemde fiziken bulunduğum ildeki özel servislere başvurarak çözmeye çalıştım.. ama yukarıda da yazdığım üzere hem bu konuda tecrübe ve birikimimin bulunmaması,ki yazılan teknik tabirlerin %90'ını anlamadım!! hemde servislerin bu konuda yetersizliği sebebiyle başarılı olamadım.. olmadığı içinde araştırmamı şansımı bu şekilde devam ettirmeye çalışıyorum.. artık bakacağım, bu konuda bir umut ışığı varsa şansımı deneyeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quentus -- 24 Haziran 2018; 23:9:50 >
  • bu arada android uygulamaların windows' a port edilebildiği doğruysa ve bunuda 3-4 uygulama için gerçekleştirebilirsem orjinal son sürüm yani windows 8.1 de kalırım.. ama bu gerçekçi bir hedefmi onu da şu an bilmiyorum
  • serinaga S kullanıcısına yanıt
    sevgili arkadaşım 1020 içinde bunu yapabilirmiyiz? yapılabilirse başka bir model olarak tanımlamak işlevsellik yönünden olumsuzluk yaratırmı ? işlemi 1020 için yapamazsak bazı android uygulamalar 8.1 sürümü için port edilebilirmi?
  • quentus kullanıcısına yanıt
    Port işi 2-3 sene önce yapılıyordu. Sistem yavaşlayınca iptal ettiler. Zaten portlama işi tutsa şuanda aktif olarak telefonlarda Windows kullanılırdı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nasıl yaptın peki w 10 un alarm sesini nasıl değiştirdin ben mp3 dosyasın dan bir müzik yapmak istiyorum nasıl ekleyebilirim mp3 müzik olarak
  • truecaller caller id uygulaması da windows10 mobile desteğini çekti.

https://mspoweruser.com/truecaller-caller-id-app-hangs-up-on-windows-phone/
  • Çok ayıp etmiş Kendisini hala kullanıyorum. Her ne kadar çok düzgün çalışmasa da iş görüyor(du).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windows 11

truecaller caller id uygulaması da windows10 mobile desteğini çekti.

https://mspoweruser.com/truecaller-caller-id-app-hangs-up-on-windows-phone/
    Yazık Oldu sisteme, artık giden gidene ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa mobil alanda yine başarılı olamaz, elde Nokia gibi bir değer ve yazılım ekosisteminde değerli görünen bir Symbian varken değerini bilemedi.
  • Neden artık gittin?
  • Insider yapıya verilen Microsoft Excel Uygulaması çok harika olmuş doğrusu ...

• İddia, Microsoft Android çalıştıran bir model ile gelebilir.

https://mspoweruser.com/rumour-microsoft-to-release-a-microsoft-branded-android-phone/
  • İnsider 15254.490 yapı gelmişti birkaç gün önce, stabilite gayet iyi olmuş ve pil performansı da iyileşmiş ...

• Nokia gibi iyi para isteyecekse gelmesin, ya da bize yarı parasına versin. Hala denekliğini yapıyorum onun. Android candır WM patlıcandır :)
  • google hizmetleri yerine microsoft mağaza gibi bir model çıkarırlarsa ilgi çekici olabilir. bir nevi Nokia X benzeri olabilir aslında.
  • Telefonum bugün itibari ile aramalara kendini uçak moduna alarak kapattı. İlk başta arama yapıyor gözüküyor ama arayamıyordu. Kapattım açtım, direkt telefon kapalı demeye başladı. Birini aramaya çalıştığımda telefon uçak modunda açılsın mı diye soruyor ama açamıyor. Yazılımsal büyük ihtimal ama hemen acele edip sıfırlamak istemedim. Bakalım ne olacak?

Edit: Soft reset ve hard reset denedim. Şu an 8.1 deyim. Hala sorun devam ediyor. İnternetten baktığım kadarıyla sorunun donanımsal olma ihtimali yüksek. Nokia Software Updater for Retail ile düzelebileceğini söyleyenler olmuş ama nokia nın hala destek verdiğinden şüpheliyim. Zaten telefonum nokia değil.

Galiba yolun sonuna geldik. 2-3 sene kullanmaya çalıştık.

Düzelirse editlerim ama pek ümidim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 20 Temmuz 2018; 9:52:14 >
  • beyler benim eski telefonu bir süreliğine arkadaşa verecektim facebook uygulaması yok şaka gibi bunu nasıl bulabilirim alternatif app var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

beyler benim eski telefonu bir süreliğine arkadaşa verecektim facebook uygulaması yok şaka gibi bunu nasıl bulabilirim alternatif app var mı
    Windows 10 Mağazasında olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhxyz

Windows 10 Mağazasında olması lazım.

Alıntıları Göster
    Cihaz 8.1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook desteğini kesmişti diye hatırlıyorum.

Şöyle bir şey buldum bir bakın belki işe yarar:https://mspoweruser.com/how-to-continue-using-facebook-on-windows-phone-8-1-in-2018/
  • 
Sayfa: önceki 17221723172417251726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.